Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne gerek var Ziya hocanın sürekli gündeme getirilmesine ve alay konusu yapılmasına anlamıyorum
    kesinlike ne savundum ne beğenirim ama iyi kötü hizmet etti gitti resimlerini felan koyup kafa yapmak bize bişi kazandırmaz.
    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Asbaşkanımız Hacısalihoğlu’ndan açıklama
      ...
      Asbaşkan Hacısalihoğlu, camiadan bir çok kişinin kendilerini arayarak memnuniyetlerini dile getirdiğinin altını çizerken, “Eğer ortada bir başarı varsa bu Trabzonspor’un isminin büyüklüğü ve ekonomik imkanları soncunda ortaya çıkmıştır. Bizler ise sadece camia adına işleri yürütmeye ve beklentileri yerine getirmeye çalışıyoruz” yorumunu yaptı.
      ...
      Mütevaziliğe gerek yok Sn.Hacısalihoğlu
      Biz o imkanları ne hoyratca kullananları gördük.
      Allah sizlerden razı olsun.
      Allah sizlerin horozunu bile 3 sarılı yumurtlatsın...
      .
      Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
      .

Yorum

• Ne ilginç ya
        Bir başlık bu kadar etki ediyo foruma
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• BMN olarak yönetimi transferdeki basarısından dolayı kutlayan bir mesaj yayınlamalıyız bence!
          hele bir bitsinde ondan sonra abi daha alacağımız çok adam var
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih , Trabzona gelirse Jubile için gelir bu tür kampanyalar anlamsız !
            Bu başlık kapanmalı bence ortalığı bulandırmanın anlamı yok! Fatih geleceği zaman gelir.. Trabzonsporun kapısı ona her zaman açık olacaktır..
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak bordolumavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sol da barış memiş var ama altarnetif olarak biri daha olmalı
              barış memiş gelecek oyuncunun alternatifi olacaktır.
              barış şu anda yeterli değil.

Yorum

• İşte bu süper... hemen başlıyoruz Bmn ilk destek benden ... 15 milyon taraftarımızdan herkes 1 ytl verse 15 milyon dolar Feneri bile satın alırız haydi destek..
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne ilginç ya
                  Bir başlık bu kadar etki ediyo foruma
                  Fatih'i alalım diye başlık açarsak Fatih kim ki derim.
                  Ama futbolcu alalım diye başlık açılırsa ben bunu taraftarın büyüklüğü ve fedakarlığı olarak yorumlarım.
                  Bunun için başlık değişince tavrımın/tavrımızın değişmesinde bir kusur yok.

Yorum

• Trabzonlu 100lerce iş adamı var her gün milyon dolarla oynuyorlar klübe 200bin dolar bağışlasalar hiç biri iflas etmez üstüne bu şehirdeki saygınlıkları artar kara geçerler

Yorum

• İlk olarak Kotsari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      BMN olarak yönetimi transferdeki basarısından dolayı kutlayan bir mesaj yayınlamalıyız bence!
                      Evet kötü işlerin karşısında olduğumuzu gösterdiğimiz gibi, iyi yapılan şeylerinde destekçisi olduğumuzu da göstererek bir ilki yapalım... Aynı gazeteye aynı boyutta ilan verelim.
                      Süper olur bence.
                      .
                      Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                      .

Yorum

• Asbaşkanımız Hacısalihoğlu’ndan açıklama
                        Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor’un kadrosunu izleme raporları sonucunda yönetimle teknik heyetin ortaklaşa görüşleri ışığında, kulübün ihtiyaçları ve camianın beklentileri doğrultusunda yenileyerek güçlendirmeye çalıştıklarını belirterek, “Anlaşma sağlanan oyuncularda olağanüstü bir sürprizle karşılaşılmazsa bir süre için transfer çalışmalarını beklemeye aldık” dedi.

Hani ortasaha, sol açik ve santrafor?????

hadi ortasaha'yi geçtim.. oburleri?

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Asbaşkanımız Hacısalihoğlu’ndan açıklama
                          Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor’un kadrosunu izleme raporları sonucunda yönetimle teknik heyetin ortaklaşa görüşleri ışığında, kulübün ihtiyaçları ve camianın beklentileri doğrultusunda yenileyerek güçlendirmeye çalıştıklarını belirterek, “Anlaşma sağlanan oyuncularda olağanüstü bir sürprizle karşılaşılmazsa bir süre için transfer çalışmalarını beklemeye aldık” dedi.

Hani ortasaha, sol açik ve santrafor?????
                          biraz sabret gelecektir onlarda
                          zigiç valencia'dan ayrılacak diye bir haber duymuştum acaba alabilir miyiz?

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fatih'i alalım diye başlık açarsak Fatih kim ki derim.
                            Ama futbolcu alalım diye başlık açılırsa ben bunu taraftarın büyüklüğü ve fedakarlığı olarak yorumlarım.
                            Bunun için başlık değişince tavrımın/tavrımızın değişmesinde bir kusur yok.
                            Aklımdan geçeni de mi yazmayalım hayret bişey...
                            Ayrıca !!!
                            Sana bişi diyen olmadı yorumu yaz devam et . .....
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Kürşat06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne gerek var Ziya hocanın sürekli gündeme getirilmesine ve alay konusu yapılmasına anlamıyorum
                              kesinlike ne savundum ne beğenirim ama iyi kötü hizmet etti gitti resimlerini felan koyup kafa yapmak bize bişi kazandırmaz.
                              hakkaten ya en azından bi kupa kazandırdı
                              7
                              Cngz_61

Yorum

• İlk olarak mukemwell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                engin baytar olmazsa ekmekli kadayıf tatlısı olur
                                İ.akın Bencil Olmasa Bal Gibi Olurdu Bu Arada Engin Nası Biri
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Yükleniyor...
                                X