Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu sistemde rakip takım avni akerde orta sahayı geçemez..
    çünkü topu ayağına aldığında trabzonspor forvetten başlayan kademeli presle rakibin pas kanllarını tıkar..

sanırım pozisyon üretemeyeecğimizi söylemeye çalışıyorsun abi..
    toplu hücum- toplu savunma prensibini uygulayan bir takım maç başına ortalama 7-8 pozisyondan aşağı bulmaz türkiyede..(o da rakip kapanıyorsa)
    KARDESIM sana katiliyorum sonuna kadar .
    kim ne derse desin ne kaleci,nede 10 numara
    bizim suan tek eksigimiz
    iyibir forvet,arti sol acik dahasinda transferi kapatmamiz gerekiyor .
    cunku klubun yapacak daha cok isi var.

ts tv
    stad projesi
    eldeki futbolcularin gonderilmesi.
    vs.

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oraya Engin Baytar'ı şimdiden yaz...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bu sene bir de Şimekimiz olsaydı süper olurdu.

Yorum

• Dün Sabah gazetesini okurken Trabzonspor Figoyu reddetti diye bir haber vardı okuyanınız varmı bilmiyorum Figo 2.500 avroya gelirim demiş başkanımız yaşlı diye geri çevirmiş böyle bir durum yaşandıysa çok kötü R.carlos 35 yaşında hayla oynuyor Figo neden oynamasın verilen parada normal itibarımız artar en azından ..

İlla yıldız alanacaksa bu 3 futbolcu kesinlikle alınmalı Trabzonsporda çok görmek istiyorum :

-Sırp Nikola zigic

-Portekizli Jose antonio

-Çek Jan polak
          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Transfer yapilmiycaksa Ersun Yanal Colman'i solda mi oynatmayi düsünüyor acaba? Hüseyinle Selcuk ortada. Ilerde de Umut ve Burak. Bana öyle geldi. Ama transfer yapilmasi sart. Colman solda oynatilsa bile yedeginin alinmasi lazim.
            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              serkan balcı 24 yasındamı!!!

Yorum

• giden oyuncuyu almayacaksın geri kim olursa olsun

Yorum

• Fatih Tekke'yi bu sezon takımda görsek çok güzel olur
                  2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                  Kafalarda 61
                  Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• Yanlış anlama olmasın, sizi desteklemek için yazdım zaten... Oyun kurucu bekleyen arkadaşlar boşuna beklemesin. Oyun sistemi, topu rakip alanda tutarak baskı üzerine kurulacak. Klasik Ersun sistemi... Bu sistemde oyun kurucuya gerek yok...

Yorum

• Fenerin 10 numarası Alex'i 1-2 oyuncu tuttuğu zaman aşırı presle neler yaşadıklarını gördük. Gs-fb maçında gs sadece pres yaparak Alex'e adım attırmadı ve maçı çok kolay kazandı. Artık günümüz futbolunda öyle koşmayan , pres yapmayan oyunculara yer yok. Kaldı ki Ersun Hoca'da takımını böyle oynatan bir hoca değil..

Son Fb Maçında 4-4-2 çıktık ilerde ki 2 forvet ve ortasaha sürekli pres yaptı. Forvette bırakın yabancı oyuncuyu Burak Yılmaz olsaydı Ergin'in kaçırdığı komik gollerin hiçbirini kaçırmazdı bence. Onun için şu an takım hep koşan oyuncularla dolu sistem de bu olacak zaten.

Takımı yavaşlatan , hızını kesin ve atağa çıkmasına engel olan Hüseyin Çimşir'i de umarım 11'de düşünmüyordur Ersun Hoca . Düşünmemesi de gayet normal.

Yorum

• 1-Abdurrahman - Sağ kanat (takas)
                        2-Antzas-Stoper (1M)
                        3-Mehmet Yıldız (1,5M+takas)/ Gökhan Ünal (3M+takas)
                        4-Yabancı, 20 gol üstü golcü(frikik atabilmeli)
                        5-Tecrübeli Kaleci (Ör:İvankov)

nokta transfer olarak bunlar alınsa yeterli olur. gerisi teferruattır şimdilik.
                        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          en son uefayı aldıktan sonra..
                          rusyadan ayrılmayı düşünüyorum ama avrupada devam edeceğim.
                          türkiyeye dönmeyi düşünmüyorum dedi..
                          Eger biz gercekten istersek Fatih Tekke gelmem demez. Son yaptigi aciklamada kalmak icin pek niyetli olmadigini ama kulübün de birakmak istemedigini söylemisti. Tursusunu mu kuracaklar ne yapacaksalar artik.
                          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Antzas gün sayıyor Yunan oyuncu Bordo-Mavili takımda forma giymek istiyor.

Yorum

• bu Barış Meniş vardı bu oyuncu hakkında bi bilgi varmı nerdedir ne yapar. gitcekmi kalcakmı. yoksa sol kanatta o oynuyordu.
                              Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• ah ümit karan.sacma olacak ama ümit karanı bize getirseler hiçde fena olmazdı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X