Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benim anladigim opsiyonu cekilince tazminati 2 milyon€ oluyor
    Simdi adamlar opsiyonu devreye sokup adami 1 sene daha ellerinde tutabilirler di mi? Ozaman istedigi bonserviside alabilirler.. 2 milyon avroluk tazminat cok sacma bu kosullarda.. Dusun elinde 10 liralik bi adam var 4 senelik anlasma yapmissin.. anlasmanin sonunada son sene gitmek isterse 2 lira getirmesini istiyosun.. Boyle bi mantik var mi?? Sonrada altina alinti yapilan sitenin adini yazmazsak yasal islem baslaticakmislar.. Baslatsinlarda bak sonu ne oluyo.. Yalan habercilikten yine onlarin zararina gelir..
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Elimizdeki Veriler
      İbrahima Yattara Üçüncü Türk Oldu Sözleşmesi Seneye Bitiyor Ve Çocukları Okula Başlıyor.

Benim Yorumum...!
      Yattara Hertürlü 10 Milyon Eurodan Aşşağı Satılmaz Yurt İçinde Bu Parayı Yattaraya Verecek Olan Bir Takım Yok para olarak verirler ama prestij açısından vermezler
      ör:Bjk'nin Holosko Transferi Yankıları Hala Sürüyor 5 Milyon Euro+Burak korayı vermeleri büyük yankı yaptı...
      Bence 3 İstanbul Takımı Bize Takasda çok iyi 2 futbolcu artı para vermeleri lazımki Yattarayı Alabilsinler

Çok Açık Bir Gerçek ki Yattara Mırın Kırın Yapıyor şunun garantisi var yattara 1 sene daha hertürlü bizde ama ondan sonra benim kanımca yine fransaya dönecektir çünkü burda kalırsa mutsuz olur aynı fatih tekke ve gökdeniz olayı gibiama bi yandan da şöyle düşünüyorum bu adam gidecekti neden Türk oldu 1 Sene İçin mi Çok saçma işte o amanda aklıma kötü şeyler geliyor benim düşüncelerim bunlar ne yazık ki...!
      En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 07.04.2008, 16:55.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Elimizdeki Veriler
        İbrahima Yattara Üçüncü Türk Oldu Sözleşmesi Seneye Bitiyor Ve Çocukları Okula Başlıyor.

Benim Yorumum...!
        Yattara Hertürlü 10 Milyon Eurodan Aşşağı Satılmaz Yurt İçinde Bu Parayı Yattaraya Verecek Olan Bir Takım Yok para olarak verirler ama prestij açısından vermezler
        ör:Bjk'nin Holosko Transferi Yankıları Hala Sürüyor 5 Milyon Euro+Burak korayı vermeleri büyük yankı yaptı...
        Bence 3 İstanbul Takımı Bize Takasda çok iyi 2 futbolcu artı para vermeleri lazımki Yattarayı Alabilsinler

Çok Açık Bir Gerçek ki Yattara Mırın Kırın Yapıyor şunun garantisi var yattara 1 sene daha hertürlü bizde ama ondan sonra benim kanımca yine fransaya dönecektir çünkü burda kalırsa mutsuz olur aynı fatih tekke ve gökdeniz olayı gibi benim düşüncelerim bunlar ne yazık ki...!
        Yattara'yı Takımda tutsa tutsa Sadri Başkan tutar, Yoksa Yattara önümüzde ki sezon gitmeyi kafasına koymuş bencee..
        Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
        • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• yine dönmüşüz güney amerika sahillerine

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yine dönmüşüz güney amerika sahillerine
            ???????????
            • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• kale için kayserisporlu ivankov düşünülmeli bu sene sözleşmesi bitiyo
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Elimizdeki Veriler

Benim Yorumum...!

Çok Açık Bir Gerçek ki Yattara Mırın Kırın Yapıyor şunun garantisi var yattara 1 sene daha hertürlü bizde ama ondan sonra benim kanımca yine fransaya dönecektir çünkü burda kalırsa mutsuz olur aynı fatih tekke ve gökdeniz olayı gibiama bi yandan da şöyle düşünüyorum bu adam gidecekti neden Türk oldu 1 Sene İçin mi Çok saçma işte o amanda aklıma kötü şeyler geliyor benim düşüncelerim bunlar ne yazık ki...!

yattara açıkça bir sezon daha kalır çocuklarım için istanbula giderim diyo ben bunu anladım
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kale için kayserisporlu ivankov düşünülmeli bu sene sözleşmesi bitiyo
                  hay aklınla bin yaşa benimde aklımdan geçti ivankov iyi kaleci bence uyum sorunu da yaşamaz sezon sonu serbest kalıyo çok talibi varmış yurtdışından ama Türkiyeyi seviyomuş bence alınabilir
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak mutuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ???????????
                    denis,fernandao(şu ismi yerel basında doğru yazanına rastlamadım),alex haberleri var yerel basında

Yorum

• ivankov ancak kayseri de oynar...
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• o kadar serefsiz bir yerel basinimiz varki anlatamam

ulan allah askina bos haber yazmayin

Yorum

• herkes bri isim oneriyor

bende crosas

Yorum

• diyorum

adam lyonda kiralik oynuyor

hemde yedek bence alinmali
                            alinabilirde barcelonaya guze bir teklif goturdunmu niye olmasin

Yorum

• lazo1967_61 bu yazdıklarını tek msj'da yazabilirdin, msj sayım artsın diye böle saçmalıklar yapmayın.
                              • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• denis german alex fernandao
                                gibi isimler transferin netleşeceği bu sıralarda yanıltıcı haberler.
                                zaten başkanımız o kadar uzaklara gitmeyecez dedi.brezilyadan almayacaz demişti.

Yorum

Yükleniyor...
                                X