İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
-
Elimizdeki Veriler
İbrahima Yattara Üçüncü Türk Oldu Sözleşmesi Seneye Bitiyor Ve Çocukları Okula Başlıyor.
Benim Yorumum...!
Yattara Hertürlü 10 Milyon Eurodan Aşşağı Satılmaz Yurt İçinde Bu Parayı Yattaraya Verecek Olan Bir Takım Yok para olarak verirler ama prestij açısından vermezler
ör:Bjk'nin Holosko Transferi Yankıları Hala Sürüyor 5 Milyon Euro+Burak korayı vermeleri büyük yankı yaptı...
Bence 3 İstanbul Takımı Bize Takasda çok iyi 2 futbolcu artı para vermeleri lazımki Yattarayı Alabilsinler
Çok Açık Bir Gerçek ki Yattara Mırın Kırın Yapıyor şunun garantisi var yattara 1 sene daha hertürlü bizde ama ondan sonra benim kanımca yine fransaya dönecektir çünkü burda kalırsa mutsuz olur aynı fatih tekke ve gökdeniz olayı gibiama bi yandan da şöyle düşünüyorum bu adam gidecekti neden Türk oldu 1 Sene İçin mi Çok saçma işte o amanda aklıma kötü şeyler geliyor benim düşüncelerim bunlar ne yazık ki...!En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 07.04.2008, 16:55.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElimizdeki Veriler
İbrahima Yattara Üçüncü Türk Oldu Sözleşmesi Seneye Bitiyor Ve Çocukları Okula Başlıyor.
Benim Yorumum...!
Yattara Hertürlü 10 Milyon Eurodan Aşşağı Satılmaz Yurt İçinde Bu Parayı Yattaraya Verecek Olan Bir Takım Yok para olarak verirler ama prestij açısından vermezler
ör:Bjk'nin Holosko Transferi Yankıları Hala Sürüyor 5 Milyon Euro+Burak korayı vermeleri büyük yankı yaptı...
Bence 3 İstanbul Takımı Bize Takasda çok iyi 2 futbolcu artı para vermeleri lazımki Yattarayı Alabilsinler
Çok Açık Bir Gerçek ki Yattara Mırın Kırın Yapıyor şunun garantisi var yattara 1 sene daha hertürlü bizde ama ondan sonra benim kanımca yine fransaya dönecektir çünkü burda kalırsa mutsuz olur aynı fatih tekke ve gökdeniz olayı gibi benim düşüncelerim bunlar ne yazık ki...!Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine dönmüşüz güney amerika sahillerineÑâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElimizdeki Veriler
Benim Yorumum...!
Çok Açık Bir Gerçek ki Yattara Mırın Kırın Yapıyor şunun garantisi var yattara 1 sene daha hertürlü bizde ama ondan sonra benim kanımca yine fransaya dönecektir çünkü burda kalırsa mutsuz olur aynı fatih tekke ve gökdeniz olayı gibiama bi yandan da şöyle düşünüyorum bu adam gidecekti neden Türk oldu 1 Sene İçin mi Çok saçma işte o amanda aklıma kötü şeyler geliyor benim düşüncelerim bunlar ne yazık ki...!
yattara açıkça bir sezon daha kalır çocuklarım için istanbula giderim diyo ben bunu anladımBordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale için kayserisporlu ivankov düşünülmeli bu sene sözleşmesi bitiyoBordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak mutuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle???????????
Yorum
-
lazo1967_61 bu yazdıklarını tek msj'da yazabilirdin, msj sayım artsın diye böle saçmalıklar yapmayın.Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •
Yorum
Yorum