Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yau hicmi biri cikip demiyecek, "yeter beee herkesi kovuyorum, profesyönel bu isi bilenlerle calisacam. yerlinin yerlisi falan dinlemem. hickimse TRABZONSPORdan üstün degil olamaz... gitsinler is arasinlar, burasi cayocagi degil"

Yorum

• Trabzonspor atağa kalkıyor
      02 Nisan 2008 / 12:03
      Trabzonspor'da yönetim dış transferin yanı sıra yurt içinde de girişimlerini sürdürüyor.

Bursa'dan Egemen ,Manisa'dan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz G.B,Oftaş'dan Giray Ankaraspor'dan Özer Hurmacı, Gökhan Ermeciksin, Sakaryasporlu eski Akçaabat Sebatsporlu Erman Ergin, Kayserispor'dan Ragıp.

Trabzonspor'da yönetim dış transferin yanı sıra yurt içinde de girişimlerini sürdürüyor. Bordo mavili yönetimin haklarında olumlu rapor gelen futbolcuların transfer görüşmeleri için düğmeye basıyor.

Haklarında daha önce ön araştırma yapılan Bursaspor'dan Egemen Manisa'dan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz G.B,Oftaş'dan Giray Ankaraspor'dan Özer Hurmacı ve Gökhan Ermeciksin için yönetim transfer startı vermeye hazırlanıyor.

ALTERNATİFLERİ VAR
      Trabzonspor yönetimi yurt içinden transferi düşünülen futbolcularla ilgili olarak ilk transfer girişimini G.Birliği Oftaşspor'un milli stoperi Giray için yaptı. Daha önce bu futbolcunun bonservis bedelini 5,5 milyon euro olarak açıklayan Oftaş yönetimi yapılan görüşmede 3,5 milyon euro ya indi. Başkan yardımcısı Nejmettin Aytekin Oftaşsporlul yetkililerle Ankaraspor maçı sonrası bir araya gelerek transfere start verdi . Yönetim transferi düşünülen isimlerin transferlerinde pürüz çıkması halinde alternatiflerinide hazır tutuyor. Oftaşspor kulübünün başkanın Trabzonlu olması bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor.

BURAK VE SELCUK BEKLEMEDE
      Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Vestel Manisaspor'un iki futbolcusu Burak yılmaz ve Selçuk inan için Trabzonspor yönetimi bekleme kararı aldı.Bordo mavili yönetim Vestel Manissapor'un ligde kritik bölgede bulunması ve kümede kalma mücadelesi verme nedeniyle iki futbolcu için girişimi lig sonuna bıraktı.Bordo mavililer Manisaspor'un ligdeki kaderinin daha önce belirlenmesi halinde ise bu futbolcularla ilgili girişime başlayacak

Kaynak:
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu tunuslular kolombiyalı veya hangi yabancının nasıl çıkacagı meçhul ama yapacak bir şey yok ....koca sezonu 1 yabancı ile bitirdik ....

marco konusunda arkadaşım kesinlikle haklı ..özkan sümerin dengesizlikleri sonucu iş o noktalara geldi .. o olayı şöyle degerlendirmek lazım .. biz sadece marco yu fenere kaptırmadık biz o sezon şampiyonlugu fenere verdik .. o sene marco yu çıkarın fenerden o sezon bizde oynadıgını düşünün bakalım kim şampiyon olurdu ...

ama özkan sümer her şeyin en iyisini bilir .. şu kulube yazık oluyor kimler gelip başkn oluyor ... aglar msın güler misin
        Tunuslularda Chermiti cok iyi oyuncu gelecekte adini cok duyacagiz gibi paranin hesabi yapilmadan alinmali.

Yorum

• TS'ye Kolombiyalı sihirbaz
          02 Nisan 2008 / 14:00
          Trabzonspor Belçika'nın Germinal Beerschot Antwerpen takımının Kolombiyalı sihirbazıyla anlaşmaya çalışıyor.

Trabzonspor'da yeni sezon transfer çalışmaları hem yurt içi hem de yurt dışında aralıksız olarak sürüyor.

Bordo mavili ekibin transfer komitesi üyeleri uzun süredir hakkında araştırma yaptıkları Kolambiyalı Daniel Curuz'un transferi için start verdi.

Bordo mavililer eski teknik direktörleri Leekens'inde olumlu rapor verdiği Belçika ligi ekiplerinden Germinal Beerschot Antwerpen takımının 28 yaşındaki Kolombiyalı oyun kurucusunun transferi için girişimlere başladı.

DEMİR DEVREDE
          Belçika'nın Antverpen takımında forma giyen ve aynı zamanda takım kaptanlığı görevini üstelenen Kolombiyalı futbolcu Antverpen taraftarları tarafından EL Magico lakabı ile çağrılıyor.Bu futbolcunun transferi için menejer Adnan demir aracılığıyla teklif getiren bordo mavili yönetim Belçika kulübünden cevap beklemeye başladı.
          Orhan ÇAVUŞOĞLU

Kaynak:
          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• oh oh oh masallah....

biz hersene oldugu gibi yine ataga kalkiyoruz...! hadi bakalim!!! sonuc? = 0

Yorum

• serdar bali gibileri olduktan sonra bu kafaları degiştirmedikten sonra başarı zor,

Yorum

• Bir şey dikkatimi çekti. Terminolojiye sadık kalınıyor.
                "Alternatif" kelimesi bana bir yerlerden tanıdık geliyor.

Yorum

• fenerin bugün maci almasi bendeki bütün ipleri kopardi... artik kimseye güvenmiyorum, elalem gavur takimi icin neler yapiyor, bizimkiler hala rant kavgasinda.... allah cezalarini versin

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    oh oh oh masallah....

biz hersene oldugu gibi yine ataga kalkiyoruz...! hadi bakalim!!! sonuc? = 0
                    biz hep lafta atağa kalkarız biri der perşembe 4 adam geliyor salı 5 adamla anlaştık sanki pazardan karpuz alıyoruz ondan sonra millet alıyor adamları arkasından boş boş bakıyoruz

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir şey dikkatimi çekti. Terminolojiye sadık kalınıyor.
                      "Alternatif" kelimesi bana bir yerlerden tanıdık geliyor.
                      Abi bu alternatifler yuzunden bu durumdayiz eger alternatif adam alacaklarsa hic almasinlar.

Yorum

• Trabzonsporun bir şanssızlıgı var ... bir teknik direktör trabzonlu ise illa ki takımı bir ele alacak ve 3 4 senelik dönemler içinde ikinci hatta üçüncü defa gelecek ...çünkü burası nasıl olsa çiftlik.. git 2 3 sene kaybol gene takımın başına gelmek için kulis üstüne kulis yap ... başarı vs önemli değil .. önemli olan nufus cüzdanında Trabzon yazması ....

Ersun Yanal kalırsa ki ısrarla yazıyorum şu an için kaldı gibi ama hala henüz belli değil eger kalırsa sırf taraftar baskısından dolayı kalacak .. ha bir de başkan da yerlinin yerlisi takıntısı yok ....

Yorum

• Durun bakalım.
                          Daha 33'er kere "Acele etmiyoruz.", "İnce eleyip sık dokuyorız.", "Olmazsa da dünyanın sonu değil, alternatifleri var.", "Trabzonspor'un parasını sokağa atamayız." sözlerini duyacağız. 33 mü dedim? 99 olmasın sakın!
                          Hemen baştan pes etmeyin.

Yorum

• valla daha transfer dönemine çok zaman varken bizim bu kadar heyecanlı olmamız hiç hayra alamet değil.şimdiden sıkıntı bastı millet.allah sonumuz hayır etsin....
                            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                            my name is onur....
                            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Durun bakalım.
                              Daha 33'er kere "Acele etmiyoruz.", "İnce eleyip sık dokuyorız.", "Olmazsa da dünyanın sonu değil, alternatifleri var.", "Trabzonspor'un parasını sokağa atamayız." sözlerini duyacağız. 33 mü dedim? 99 olmasın sakın!
                              Hemen baştan pes etmeyin.
                              Birde takimdaki dengeleri bozamayiz var bir futbolcuyu alamayinca ilk bahanedir.

Yorum

• millet şampiyonlar ligi şampiyonluğuna koşarken türkiye ligindeki şampiyonluğa 40 takla atacak durumdayız ne diyim bizi bu hallere düşürenler utansın

Yorum

Yükleniyor...
                                X