tony sılvayı eklememek gerek çünkü o gelsede 3 kaleci tutulacak kadroda gelmesede 24 kişinin içinde tony nin kontenjanı ayrılmış zaten ısaacla zaferle 28 oluyor yani 4 kişi maksimum gidecek adam
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar taka gazetesinde okuduğum bir yorumu kopyalamak istiyorum:
ALMANYADAN ARKADASIMLA GÖRÜŞTÜMGönderen: murat başar Tarih: 21.07.2008 10:20 Şehir: trabzon arkadaslar size çok kötü bir haberim rostock ta oturan kulüplede ilişkisi olan bir arkadasımla telefonda konustuk neler oluyor zafer hakkında dedim dediki murat olayın içine galatasaray girdi sikibbe çok istiyormus zaferi adnan polat bizzat gorusmus trabzon ne verirse 500 bin euro fazlasını veriyoruz demiş onlarda geri çağırmıs zaferi biz gokhan unalı aldık yaa onlarda zaferi çok istediğimizi biliyorlar rovanşı almak istiyorlar durum budur yaniiiiiiii
yorum sizin...Futbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
Johan CRUYFF
Yorum
-
Zafer transferi arapsaçı
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Hansa Rostock'un oyunlarından bıktıklarını belirterek, "Alman kulübünün yaptığı hareketler bize doğru gelmedi. Zafer de Almanya'ya dönünce bu transferi yeniden gözden geçirme kararı aldık" diye konuştu.
"HANSA ROSTOCK ETİK DAVRANMIYOR"
Trabzonspor'un Almanya'da 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzalattığı ve Trabzon'a getirdiği Zafer Yelen transferinde önemli gelişmeler yaşandı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Zafer Yelen'in transferinde Alman kulübü Hansa Rostock'un etik davranmadığını ifade ederek, "Zafer Yelen'in transferi için gerekli peşinatı yatırdık. Buna rağmen bizden geri kalan parayı almak için teminat istediler. Bu teminatı da vereceğimizi söyledik. Ancak yabancı bir bankadan teminat istedikleri için bu bir hafta sürebilecek bir süreç. Biz bu süre zarfında Zafer'in Trabzon'da kalıp idmanlara çıkmasını talep ettik. Ancak onlar Zafer'i geri çağırdı bu hiç etik bir davranış değil" diye konuştu.
"ZAFER ALMANYA'YA DÖNMEMELİYDİ"
Hacısalihoğlu, Zafer'in de Alman kulübünün çağrısına cevap verip geri dönmesine bir anlam veremediğini belirterek, "Zafer'in transferinde sürekli pürüzler çıkıyor. Biz buna rağmen Zafer'i kadromuza katmak istiyorduk. Ancak Zafer hemen Alman kulübünün çağrısına uyup geri gitti. Eğer gidiyorsan bazı şeylere de katlanacaksın. Biz de bu gelişmeler üzerine Zafer'in transferini tekrar gözden geçirmeye karar aldık. Bu transferden vazgeçebiliriz. Alman kulübünün tutumunda değişme olursa bu transfer gerçekleşir" diye konuştu.
Hacısalihoğlu, Senegalli kaleci Tony Sylva'nın da transferinde farklı bir gelişme olmadığını belirterek, "Sürekli olarak bonservis sorununu halletmek üzere olduğunu söylüyor. Ancak şu ana kadar halledilmiş kesin bir şey yok. Hallederse gelir, halletmezse bu iş olmaz. Hallediyorum lafına güvenimiz yok. Kesin bir cevap olmalı" dedi.
Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Almanya kampı öncesi kadroyu azaltma konusunda kendilerine bir rapor sunmadığını da söyleyen Hacısalihoğlu, "Bu tamamen hocamızın taktiridir. Eğer hocamız kadroyu azaltacağım diyorsa azaltır. Biz de yönetim olarak ona destek veririz" dedi. Hacısalihoğlu, yeni sezon formalarının da birkaç gün içerisinde satışa sunulacağını söyledi.
21.07.2008Kaynak : DHA...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealternatıf olabılır de bence ısaac gıbı bır futbolcunun yedek kalması yanlıs ersun hoca onu bı yerlere monte eder.hem belkı ersun hoca ızler ısaacı turnuvada trt1 verıyo maclarıTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZafer gitmemeliydi diyor ama gitmeseydi ceza alirdi.
Rostock ona 2 Gün izin vermis. Ne yapsin?...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemeki Ceza gibi olay yok...ancak Rostockdan para cezasi yerdi ama farketmez sonucta biz öyle yada böyle alacaktik simdi ise almayabiliriz...bencede gitmekle yanlis yapti...TS YÖNETIMI onu almak icin cani cikti biraz fedarkarlik sart...
Bende onu diyorum zaten.
Rostock ceza verirdi. Bu cezayi kim ödeyecekdi?
Hadi Adamlar giciklik olsun diye 100000 Euro ceza kesdi.
Ne olacak o zaman?
Ceza vermede sInir nedir bilmiyorum ama olurmu olur yaniRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemeki Ceza gibi olay yok...ancak Rostockdan para cezasi yerdi ama farketmez sonucta biz öyle yada böyle alacaktik simdi ise almayabiliriz...bencede gitmekle yanlis yapti...TS YÖNETIMI onu almak icin cani cikti biraz fedarkarlik sart...
Belki ona denileni anlamamisdirRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende onu diyorum zaten.
Rostock ceza verirdi. Bu cezayi kim ödeyecekdi?
Hadi Adamlar giciklik olsun diye 100000 Euro ceza kesdi.
Ne olacak o zaman?
Ceza vermede sInir nedir bilmiyorum ama olurmu olur yani...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖdemeye gerek yok bize geldikden sonra...Sanki Ibrahim t ve Ibrahim Ü. 150 ser bin ytl cezayi ödicek mi yooo...Bize geldikden sorna ceza verselerde vermeselerde farketmez...ama bundan sonra alinmasin artik...sanki Zafer degilde C.Ronaldo aliyoruz...
Örnegin sen evinden tasiniyorsun ve eski kiracina borcun var. Ona ben yeni eve tasindim, sana ödeme yapmiyacagim diyebilirmisin?
Diyemezsin.
Besiktas onlara ceza verdi. Eger alacaklari yoksa, su andan itibaren 150000 YTL borclari var. Baska bir kulübede gitseler, eger besiktas parayi isterse ödemeleri lazim. Sonra Fifa'lik olabilirler.
Aynisi öyle bir durumda Zafer icinde gecerli olurdu.
Hem bu CINGENE DOGU ALMANLAR o Parayi birakmazdiRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Zafer Yelenden Vazgecti kesin olarak !!!
Radyospor Hayrettin Hacisalihoglu !!.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum