ya bende bktım ben burda transfer etmişmiyiz ediyomuyuz heycanıyla haberleri okumak için giriyorum ama onları öğrenmek için bir çuval boş lafın arasından iki cümle haber alıcam diye uğraşıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu başlık altında gereksiz mesaj yazmaya son verelim artık bundan sonra gereksiz mesaj yazanlar uyarılacak daha yine devam ederseler ceza alacaklartır bilginize. İnsanlar transfer haberi okumaya geliyor millet muhabbette..."Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
Boşverin Colman'ı
Gustavo Colman'dan bir yol olmaz zaten, daha hala ne ısrar ediyorlar anlamadım.
Bunun yerine iddaa ediyorum daha önce adı gündeme gelen BİGLİA .ok daha iyi bir oyuncu.
Transferi bu yönde şekillendirmek gerekiyor.
Sivasspor'dan Sezer Badur, Kasımpaşa'dan Erhan Küçük, Kayseri'den Toledo'da düşünülebilir.
Yorum
-
bu başlığa girerken transfer haberleri için giriyorum iki üç sayfa geriden okuyarak geliyorum ama hiçbir haber yok aksine birsürü gereksiz mesajlar var forumdan soğutuyorsunuz insanı...
transfer haberi için geliyoruz ama...
bu konuda forum yöneticilerinin biraz daha aktif olmasını ve çok gereksiz mesaj yazanların uyarılmasını rica ediyorum...Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehüseyin in aek atina ya transfer olacagi söylentileri dogru mu acaba?ben sahsen olabilecegine inaniyorum.hüseyin her takima lazim türünden bir futbolcudur.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu başlığa girerken transfer haberleri için giriyorum iki üç sayfa geriden okuyarak geliyorum ama hiçbir haber yok aksine birsürü gereksiz mesajlar var forumdan soğutuyorsunuz insanı...
transfer haberi için geliyoruz ama...
bu konuda forum yöneticilerinin biraz daha aktif olmasını ve çok gereksiz mesaj yazanların uyarılmasını rica ediyorum...HAMİ_41
Yorum
-
Şok Gelişme !
..
.
.
SÜPER Lig'i Gençlerbirliği galibiyeti ile kapatmasına karşın 3'lü averaj uygulaması nedeni ile Fenerbahçe ve Beşiktaş ile aynı puanda olmasına rağmen ligi 4'üncü bitiren Sivasspor'un itirazı sürüyor. UEFA'nın resmi internet sitesi Süper Lig'de sıralamayı verirken Sivasspor'u 3. sıraya yerleştirmesi kafaları karıştırdı. Son kararı Futbol Federasyonu verecek...
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "UEFA’ya göre UEFA Kupası’na çağrılacak takım Sivasspor’dur. Yani Sivasspor UEFA’ya, Beşiktaş da İntertoto’ya gidecektir" dedi.
Ünsal, kulüp tesislerinde bazı yöneticilerle birlikte yaptığı basın toplantısında, cumartesi günü oynanan son hafta müsabakalarından sonra Sivasspor’un averajla üçüncü sırada olması gerekirken, birden bire bu üçüncülüğün, dördüncülüğe dönüştüğünü öne sürdü.
Birçok televizyon kanalında önce Sivasspor’un üçüncü olduğunun ilan edildiğini öne süren Fikret Ünsal, şöyle konuştu:
"Ama daha sonra televizyonlara açılan telefonlarla birden bire bu üçüncülük dördüncülüğe dönüştü. (Üçlü averaj sistemi devreye girdi) denildi. Biz de bunun üzerine hemen araştırmalarımızı yaparak televizyon kanallarına ulaştık. Bunun yanlış olduğunu, Sivasspor’un kesinlikle üçüncü olarak tescil edilmesi gerektiğini söyledik."
Sivasspor olarak herhangi bir haksız istekte bulunmak veya birilerini karalamak gibi niyetlerinin olmadığını ifade eden Ünsal, "Biz bir yanlışlığı düzeltmek için bu açıklamaları yaptık" dedi.
Bu konudaki statü ve talimatnameye göre Sivasspor’un üçüncü olması gerektiğini savunan Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Zaten hukuki mantık da bunu gerektirir. Biz bunu iddia ettik ve bugüne geldik. Muhtemelen yarın, federasyon yönetim kurulu toplanacak. Türkiye Futbol Federasyonu bu konuda herhangi bir görüş açıklamadı. Daha doğrusu karar vermedi. Ama karar vermemesine rağmen ne yazık ki, basında estirilen rüzgarla Beşiktaş tüm gazetelerde üçüncü sırada yer aldı. Oysa Beşiktaş İntertoto’ya, Sivasspor UEFA’ya gidecek. Gerçek buydu."
Kendilerinin bu yanlışlığı düzeltmek istediklerini ifade eden Ünsal, "UEFA nezdinde bizim federasyonumuzun da bir hataya düşmemesi için konunun üzerine gittik. Hem kendi hakkımızı aramak açısından, hem de ileride olabilecek böylesi yanlışların bir daha basınımız tarafından da yapılmaması açısından hakkımızı arama yoluna girdik" diye konuştu.
UEFA’nın internet sitesinde yer alan lig puan durumunu basın mensuplarına gösteren ve bu puan durumunda Sivasspor’un üçüncü sırada gösterildiğini belirten Ünsal, şöyle devam etti:
"Bugün aldığımız UEFA’nın yayınladığı listede Sivasspor’un UEFA’ya katılacağı da resmen UEFA tarafından açıklanmıştır. Yani UEFA’nın Türkiye’den çağıracağı takımın biri kupa galibi Kayserispor, biri de Sivasspor’dur. Bu resmen de UEFA tarafından açıklanmıştır. Hal böyle olunca bu yanlışlığı düzeltmek de elbette ki bizlere düştü."
Sivasspor’un amacının bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek olduğunu dile getiren Ünsal, "Biz hakkımızı aradık. Bu da bizim en doğal hakkımızdı. Biz aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu’nun UEFA nezdinde bir hataya düşmemesi derdindeyiz" dedi.
Bu konuda avukatlarının çalışmalarını halen sürdürdüğünü ifade eden Ünsal, şöyle konuştu:
"Bizim Futbol Federasyonu olarak UEFA’ya başımız bağlıysa burada UEFA zaten sonucu açıklamış. Sivasspor’u üçüncü olarak ilan etmiş. Adı üstünde zaten UEFA Kupası. UEFA’ya göre UEFA Kupası’na çağrılacak takım Sivasspor’dur. Yani Sivasspor UEFA’ya, Beşiktaş da İntertoto’ya gidecektir. Bunu tüm futbol ve Türk kamuoyunun takdirlerine ve bilgilerine sunuyoruz."
Ünsal, İntertoto’ya katılıp katılmayacaklarının sorulması üzerine, "Gitmek zorundayız. Ama bizim UEFA’ya gitmeme gibi bir durumumuz yoktur. Bu artık UEFA tarafından resmen tescillenmiştir. Futbol Federasyonu da tescilleyecek, olay bitecektir" diye konuştu.
"HAKKIMIZI SONUNA KADAR ARARIZ"
Futbol Federasyonu’nun bu konudaki kararını bekleyeceklerini ifade eden Ünsal, şunları kaydetti:
"Yarın federasyon tescil eder, ondan sonraki aşamasına da bakarız. UEFA kriterleri neyi emrediyorsa biz ona hareket ederiz. Bize bir haksızlık yapıldıysa hukuki yoldan nereye kadar gidilebiliyorsa, gerekirse Danıştay’a kadar gideriz. Biz hakkımızı sonuna kadar ararız. Çünkü dünyanın hiçbir ülkesinde averajla üstün olup da böyle altta kalan takım görülmemiştir. Bunu hiçbir hukuki mantığa oturtmak mümkün değil."
Ünsal, Sivassporlu Mehmet Yıldız’ın milli takıma alınmamasıyla ilgili bir soru üzerine de bunun milli takımın sorumlusu Fatih Terim’in takdiri ve değerlendirmesi olduğunu, üzüldüklerini, ancak buna kendilerinin bir müdahalesi olamayacağını söyledi.
Başka kulüplerden teknik direktörleri Bülent Uygun’a yapılan tekliflerle ilgili soru üzerine de Ünsal "Evet, benim bildiğim 10’un üzerinde takımdan Bülent Uygun’a teklif var. Bu doğrudur. Ama bizim bildiğimiz Bülent Uygun, Sivasspor’da kalacaktır" dedi.
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCernat na blogu Remusa Dimacha: Nisam potpisao za Trabzon, čekam Hajdukovu ponudu
11/5/2008 u 18:26
Florin Cernat redovito čita blog svog prijatelja Remusa Dimacha na Glasu Dalmacije. Oduševile su ga navijačke poruke, pogotovo pjesma koju je Boško Mustapić napisao njemu u čast. Na blogu je stalna tema kako zadržati Florina u Splitu, a Remus Dimache, inicijator ideje da upravo blogeri iznesu prijedloge kako izvesti tu "nemoguću misiju" u svom posljednjom upisu je prenio Cernatove riječi.
Naime, Remus je napisao sljedeće: "Florin je tu kraj mene i napisat ću vam sve šta mi on sad kaže".
A Florin je rekao:
- Nisam potpisao za Trabzon zato što čekam Hajdukovu ponudu za moj novi ugovor, da bude kao sadašnji, a ne pola. Za mene prva opcija je Hajduk, a ako oni nemaju nikakvo rješenje naravno da ću otići.
Cernat je, prenosi nam Dimache, još zahvalio svim navijačima na podršci i porukama koje su napisali na blogu…
Bu arkadasinin blog sitesinden bi haber yayinlattmis arkadaslar orta kisim da bizi ilgilendiren bisey yok faso fiso
Bide son kisimdan
Florin diyorki;
-Trabzonla imzalamadim cunku benim ilk tercihim Hajduk olacaktir ve tekliflerini bekliyorum.. Ama benim icin bir cozum uretmeyeceklersede tabiki ayrilirim,Bana guvenen ve inanan herkese tesekkur ediyorum,bu blogda bana yazilan tum guzel mesajlar icinde tesekkur ediyorum.. Carsamba gunu macta gorusuruz diyor..Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Sanırım Ceyhun Gülselam kesin olarak bitirilmeden Hüseyin'e yol verilmez .
Eren Derdiyok haberleri tekrar ısıtılmaya başlandı , son bir kaç ayda maliyeti bir kaç kat artmış Eren yerine son bir kaç aydır iyice transfer dedikoduları geride kalmış Mehmet Batdal tercih edilebilir .
Hırvat ligi bir çok yetenekli oyuncuyu barındırıyor . Daha önce bu ligle ilgili bir çok incelemem mevcut . Toplu yada tekil olarak şu an adı geçmekte olan bir çok oyuncuda fikrimi belirttiğim , yakından takip ettiğim futbolcular . 2. ligde dahi geleceğin büyük yıldız adayları top koşturuyor .
Hırvat ligi hem Bosnalı hem Karadağlı hemde Sırp oyuncuların bir arada oynayabildiği bir lig . O yüzden sürekli takip edilmesi gereken hatta pilot takım yatırımı bile yapılabilecek bir lig .
Yorum
-
Objavljeno prije 7 sati
Odlični Rumunj i sljedeće tri godine u Hajduku?
TKO ostaje, tko odlazi, tko dolazi? Vječna su pitanja koja muče nogometne klubove na kraju prvenstva. Nakon sezone bez rezultata, ali i sezone koja nije iskorištena kao priprema za sljedeću, u Hajduku se mirno ne spava te prije spomenuta pitanja imaju još veću težinu.
>Jarni: Vrijeme je za drastičan preokret
Osim trenera Jarnija, najčešće spominjano ime u kontekstu napuštanja Poljuda posljednjih dana je ono Rumunja Florina Cernata. Potentni veznjak jedan je od rijetkih koji nisu razočarali i koji bi u narednim sezonama mogao biti onaj "preokret" kojega Jarni najavljuje, a svi koji vole "bili" klub ga očekuju. Iako je u nekoliko navrata procurila informacija da je Rumunj već sve dogovorio s Trabzansporom, takvu informaciju je sam demantirao preko bloga prijatelja Remusa Dimacha.
Prema njegovim riječima, spreman je ostati ukoliko mu na Poljudu ponude jednak ugovor kao i ove sezone.
Predsjednik Skupštine Mirko Klarić jučer je za Glas Dalmacije otkrio kako je i Hajduk odlučan zadržati svog igrača pod svaku cijenu.
"To je istina, klub je još prije 15 dana Cernatu ponudio novi trogodišnji ugovor s uvjetima koje je i dosad imao. Želimo zadržati Cernata u Hajduku. Čekamo da njegovi predstavnici dođu u klub", objasnio je Klarić.
Nakon Klarićevih riječi i Cernatovog obraćanja preko bloga, sve je izvjesnije da bi Rumunj i sljedeće sezone mogao ostati na poljudskoj ljepotici.
Evet beyler Cernat defteri kapanmistir..
Baslikta super rumen 3 Yil daha Hajduk ta denmis.
Ozetlede baskanlari Klaric yaptigi aciklamada Cernatla ne pahasina olursa olsun imza atacaklarini siylediklerini ve 15 gun once Cernatin Hajdukla 3 yillik anlasmaya vardigini belirtmis..Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım Ceyhun Gülselam kesin olarak bitirilmeden Hüseyin'e yol verilmez .
Eren Derdiyok haberleri tekrar ısıtılmaya başlandı , son bir kaç ayda maliyeti bir kaç kat artmış Eren yerine son bir kaç aydır iyice transfer dedikoduları geride kalmış Mehmet Batdal tercih edilebilir .
Hırvat ligi bir çok yetenekli oyuncuyu barındırıyor . Daha önce bu ligle ilgili bir çok incelemem mevcut . Toplu yada tekil olarak şu an adı geçmekte olan bir çok oyuncuda fikrimi belirttiğim , yakından takip ettiğim futbolcular . 2. ligde dahi geleceğin büyük yıldız adayları top koşturuyor .
Hırvat ligi hem Bosnalı hem Karadağlı hemde Sırp oyuncuların bir arada oynayabildiği bir lig . O yüzden sürekli takip edilmesi gereken hatta pilot takım yatırımı bile yapılabilecek bir lig .
Birşey soracağım kusura bakma adını bilmiyorum bu transfer etmeye çalıştığımız Rukavina yı izledinmi nasıl bir topçu bizde iş yaparmı yani çoğu arkadaşımız alınmasın diyor ???
Yorum
-
TRABZONSPOR'DA TRANSFER HAREKATI
Önümüzdeki sezon kadrosunu yenilemek isteyen Trabzonspor'da, Başkan Sadri Şener ve Teknik Direktör Ersun Yanal, Hajduk Split'in golcüsü Ante Rukavina'nın transferini bitirmek için Hırvatistan'a gidiyor. Sadri Şener ve Ersun Yanal'ın Hırvatistan'da bir sol bek arayışı içerisinde de olacağı öğrenildi.
22 yaşındaki Rukavina, bu sezon Hırvat Ligi'nde oynadığı 25 maçta 9 gol attı.
maraton.com.tr2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum