yarın colman ımzalarsa gırayla beraber..ertesıgun bı sol açık....!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ozzgur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar hepinize iyi geceler.Ben kaçayım artık.Yarın kalkar Colmanla,Girayın imza törenini izleriz.Birde Selçukla Burakta imzalar inşallah.Hade hayırlı akşamlar.
Sana da hayırlı akşamlar...
Yorum
-
İlk olarak of_le tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık haberde olmayınca konusulacak haber kalmıyo..!.İlhan abi kopardı beni.
Yorum
-
Çok ilginç bi transfer dönemi oldu benim açımdan...
Haberlerin hepsini bi arkadaş beni telefonla arayarak söyledi...
Hatta colman haberini vermek için sınavda sorularla cebelleşiyodum...
Hep savunmaye yönelik adamlar mı aldık, bana mı öyle geliyor...
Allahdan adamlar kolpa değil.
Ben yine telefonu açık tutayım hep, bakarım selçuk da imza atar...
Yorum
-
İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet yıldızın trabzonda olduuna dair bi duyum var transfer görüşmesi yapmak için varmıdır böle bişey
bu kadar duman çıktığına göre.
bi yerlerde bi ateş var..
Yorum
-
İlk olarak balıkesirli TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet yıldız cok ağır bence cok gereksiz olur
Yorum
-
''Bunların dışında Selçuk ve Burak için görüşmelerimiz sürüyor. Burak için yarın akşama kadar bir opsiyonumuz var. Santrafor konusunda çaresiz değiliz. Burak olursa olur, olmazsa başka bakacağız. Hocamız da bakıyor. Ama Burak konusunda çok mesafe aldık. Bunun dışında 7 tane genç futbolcu aldık. Burak'ı alırsak forvet transferini sonlandıracağız. Ama olmazsa yabancı alacağız.''
Şener, Hırvat forvet oyuncusu Rukavina'nın transferinin ise şu anda askıda olduğunu söyledi.
Kaynak: ligtv, Haber61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum