2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Cernat gelecek Sezon Hajduk Split formasini giymeyecegi kesin gözüyle bakiliyor. Dinamo Kiev ve Trabzonspor anlasmalari halinde gelecek sezon Trabzonsporda oynayacak.Ode Cernat u Trabzonspor

Puno puta ove sezone turski predstavnici pratili su igre Hajdukova razigravača Florina Cernata. Ali, najviše je zagrizao Trabzonspor i gotovo je sigurno da će Cernat nastaviti karijeru u Turskoj. Preostalo je još da se dogovore kijevski Dinamo i Trabzonspor. Čekajući novac, Hajduk je zakasnio. Želja da zadrži Cernata ipak je bila samo deklarativna.
Tercüme yapabilecek biri var mı ?TRABZONSPOR 1967Yorum
-
Alıştık Avrupa devleri ile yarışmaya nasıl olsaAbi iyide bu oyuncunun peşinde avrupa devleri var ve fiyatı baya yüksek bu kadar genç yaşta Türkiye'ye gelceğini sanmıyorum..Geçen yaz düzenlenen Copa America'da izlemişdim gerçekten kaliteli topçu . Mati Fernandez ile bu Şili'nin yıldızları. Mati Villareal'e baya yüksek bir ücret ile gitmişdi bu da en az o kadar eder gibi.
Bize kaptırmazlar böyle adamları .
transfermarkt.de sitesinde fiyatı 2 milyon € gözüküyor. Geçen sene de bu oyuncu o kulüplerin listesindeydi. Bence bir durumunu sorsak olay netleşir. Sanmıyorum bir Biglia kadar bir fiyata malolur
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
syn bmn yönetimi sizden ricam mahmut aksuyu cepten bi arayında taraftar yine tozuttu artık iyi haberleri verin yoksa durumun vahim olduğunu belirtin.. her transfer döneminden sonra pskolojik tedavi almaya başlayacamAL STADINI ÇAL BAŞINAYorum
-
ben erginin gelmesine kesinlikle karsiyim. Fenerli kendisi
Yorum
-
Mansare’yi AlalımTarih: 07.05.2008 10:12:30 (2407 okuma)
Trabzonspor taraftarı Yattara’nın yanına Toulouse’de oynayan vatandaşını çok istiyor.
Takagazete.com’a mesaj yağdıran Trabzonspor taraftarları özellikle Fode Mansare nin alınmasını talep ediyor. Fransa’nın Toulouse takımında forma giyinen ve aynı zamanda Yattara’nın da vatandaşı olan Mansere sol kenarda hücuma dönük olarak görev yapıyor. Yattara’dan daha etkili olduğu bilinen bu oyuncu gerek geçtiğimiz sezon başı gerekse de devre arasında gündeme gelmiş ancak transfer edilememişti.

bır gelse de turkıye futbolcu gorse!!!!Yorum
-

Tarihimizde belki de ilk kez sezon bitmeden yeni sezon için transfer gerçekleştirdiğimizin farkında mısınız?
Sırf bu haber bile benim için yeterli. Takım olabilmek için önce birarada olmak gerekiyor.
Herşey daha güzel olacak.
Yorum
-

Isaksson: "Oturmaktan sıkıldım"
Manchester City'nin İsveçli kalecisi Andreas Isaksson'un, yedek kulübesinde oturmaktan sıkıldığı için kulübü bırakmak istediği bildirildi.
İsveç'te yayımlanan Aftonbladet Gazetesi'ne konuşan Isaksson, yedek kulübesinde oturmaktan duyduğu mutsuzluğu dile getirirken, ''Buradaki misyonumu tamamlamış görünüyorum. Bu durumu bir sezon daha kaldıramam. Ayrılmaktan başka çözüm yok'' diye konuştu.
Teknik Direktör Sven-Goran Eriksson'ın, ''Kaleci Isaksson, ilk tercihim değil'' sözü üzerine hayal kırıklığı yaşadığını da ifade eden 27 yaşındaki futbolcu, ''Elbette bu sözleri işitmek kolay bir şey değil, ancak her zaman profesyonel olmayı bildim'' dedi.
ligtv.com.trYorum
-
Alex Meschini planı

Trabzonspor Kurmaylarının, yabancı transferini tek tek bitirirken, sol orta saha için de İnternatinol’ın yıldızı için her an harekat başlatabilecekleri dile getirildi.
Trabzonspor yönetimi transfere dört koldan girerken, en son aşamada sol orta sahayı kaliteli bir yabancıyla doldurmak istiyor. Bordo-Mavili yönetimin bu anlamda gerekli takviyeyi yapamaması halinde rotayı Brezilya’da futbol hayatını sürdüren İnternacional’ın sol kanat oyuncusu Alex Meschini’ye çevirecek. Lazaroni döneminde gündeme gelen ama alınamayan, Ziya Doğan’ın talep etmesine karşın bitirilemeyen ve en son da Ersun Yanal’ın ‘mutlaka alınsın’ denmesine karşın bonservis ücreti sorun olan Alex’in yeniden gündeme taşınacağı ifade edildi. Yanal’ın da yönetime, “İyi bir sol orta saha ve savunmaya ihtiyacımız var. Bu anlamda yerli oyuncularla ilgili araştırmalarımız devam ediyor. Eğer bu oyunculardan her hangi birini renklerimize katamazsak Alex Meschini’yi alabiliriz. Bu oyuncu hem oyun kurabiliyor, hem de gol atabiliyor. Arkadaşlarına da pozisyon hazırlıyor” dediği belirtildi.
Yönetim de Sıcak Bakıyor
Ersun Yanal’ın uzun süredir hayallerini süsleyen Alex Meschini konusunda yönetimin de araştırma yaptığı belirlendi. Bordo-Mavili kulübün kurmayları, Türkiye içinde sol kanat sorununu çözmeyi düşünüyor. Ancak istediği sonucu alamaması halinde Alex için İnternacional’a teklif getirileceği belirtildi. 26 yaşındaki tecrübeli futbolcunun sadece bir yıllık sözleşmesinin kalmış olması da avantaj olarak nitelendiriliyor. Alex Meschini’nin alınması halinde bonservisinin ucuza kapatılabileceği de hesaplanıyor. Ancak Trabzonspor kurmaylarının sol kanat için Trabzon kökenli futbolculardan Engin Baytar, Erhan Küçük ve Bülent Bölükbaş ile görüşmelerini devam ettiriyor. Özellikle Engin Baytar’ın transferinin bitirilmesi halinde bu alan için yabancı defteri kapanacak.Yorum
-
-
Başlık şöyle ; Cernat Trabzonspor'a gidiyor.Ode Cernat u Trabzonspor

Puno puta ove sezone turski predstavnici pratili su igre Hajdukova razigravača Florina Cernata. Ali, najviše je zagrizao Trabzonspor i gotovo je sigurno da će Cernat nastaviti karijeru u Turskoj. Preostalo je još da se dogovore kijevski Dinamo i Trabzonspor. Čekajući novac, Hajduk je zakasnio. Želja da zadrži Cernata ipak je bila samo deklarativna.
Tercüme yapabilecek biri var mı ?
Bir söylentiden veya basın sözcüsünün açıklamasından bahsediliyor metinde, içerik şu;
Florin Cernat için en iyi teklifi biz yapmışız. Söylenebilirmiş ki Cernat kariyerine Türkiyede devam edecekmiş. Hırvat takımı Kiev'le görüşmek için geç kalmış. Trabzon işi çoktan bağlamış gibisinden birşey çıkarabildim. Hırvatçadan ingilizceye, oradan da türkçeye çevirerek.BORDO MAVİYorum
-
konugula alakasi yok ama Tolga Zenginin dügününde bizim Yattara yine costu ya
herkes toplanmis ortada iki kisi kolbasti oynuyor biriside yattaraydi
süper oynuyor herifin oglu
benden daha karadenizli adam helal olsun...
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
hatırlatma
Kamuoyuna duyuru

Medyada yer alan bazı haberler nedeniyle kulübümüzden aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür:
“Yönetim kurulumuzun ısrarlı açıklamalarına rağmen bazı medya organlarında Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un gelecek sezon Trabzonspor’u çalıştıracağı yönündeki haberleri büyük bir şaşkınlıkla takip etmekteyiz. Bülent Uygun bu sezon Sivasspor’da sergilediği performansla önemli bir başarıya imza atmış ve taraflı tarafsız herkesin övgüsünü kazanmıştır. Ancak defalarca söylediğimiz gibi takımımız gelecek sezon da Teknik Direktör Ersun Yanal’la yoluna devam edecektir. Bu anlamda kendisiyle geleceğin planlaması yapılmakta ve transfer faaliyetleri tüm hızıyla sürdürülmektedir. Bunların dışında medyada yer alan haberlerin hiç birinin gerçekle ilgisi yoktur.
Yine yönetim kurulumuz, gelecek sezona yönelik transfer çalışmalarını yürütürken, bir çok oyuncuyla temasa geçmiş ve bu sporcuların kadroya katılmaları doğrultusunda somut adımlar atmıştır. Elde edilen sonuçlara göre takımımıza önemli sayıda bir katılımın olacağı ortadadır. Bu katılımın ve profesyonel yaşamın doğal sonucu olarak elbette bazı oyuncularımızla da yollarımız ayrılacaktır. Ancak bu konudaki kesin karar Fenerbahçe maçı sonrasında yine Teknik Direktörümüz Ersun Yanal’ın vereceği rapor doğrultusunda yönetim kurulumuzun değerlendirmesi sonucu olacaktır. Şu an itibariyle hiçbir oyuncumuza, hiçbir yöntemle, ayrılacakları konusunda herhangi bir tebligat yapılmamıştır. Kamuoyunun ve duyarlı medya mensuplarımızın bilgisine sunarız”2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum