2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • EmrahYalçınalp
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 29.05.2004
    • 5470
    • Akademisyen

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi
    istanbul basınının Fatihin ezikbahçeye 298273 defadır gideceğini yazdığı haber.
    Fatih herdefasında bu eziklere kapak gibi cvp lar verdi. ama kuş beyinliler anlamıyor işte
    Burçakcım, sanırım ben de o kuş beyinlilerden biriyim. Çünkü Fatih'in Can Karyağdı ile yaptığı röportajda "Ben profesyonelim, her takımda da oynarım. Ama Türkiye'den herhangi bir takımın benim için 7,5 mio euro vereceğini sanmıyorum. Muhtemelen burda kalacağım" dediğini kendi gözüm ve kulaklarımla duymuştum. Hatta o dönemde ilgili başlıkta da muhabbeti geçmişti ama şimdi onla uğraşacak vaktim de yok. Belki akşama bulup çıkartırım. Bahsettiğin kapakları bilmiyorum ama benim gördüklerim ve duyduklarım bunlar, kendi göz ve kulaklarımla.

Alakasız ama artık şu demagojik lafları bıraksak hiç fena olmayacak...
    ---

"Türkiye'ye dönmem çok zor"

Son günlerin en çok konuşulan ismi Fatih Tekke dedikodular hakkında ilk kez LİG TV'den Can Karyağdı'ya konuştu. Daha önce Maraton programında bir bölümü yayınlanan röportajın tamamı LİG TV'de ekranlara geldi.

Fenerbahçe ile adı anılan Fatih Tekke bu röportajda önemli açıklamalar yaptı. Maliyeti nedeniyle Türkiye'ye dönmesinin kolay olmadığını söyleyen Tekke en yüksek teklifin Fenerbahçe'den geldiğini bildirirken Hertha Berlin'den teklif geldiğini duyduğunu ve Türkiye yerne Almanya'yı tercih edebileceğini söyledi.

Ligtv.com.tr'nin Fatih Tekke röportajından derlediği açıklamalar şöyle:
    "BANA VERİLEN SÖZLER TUTULMADI"
    Hocayla sorunum olmadı. Hoca beni çok seviyor. Oyuncularla problemim yok. Benim problemim saha içi problemler. 9-3 yendiğimiz maçta dahil pozisyonum olmuyor. Onlar da biliyor ve değişeceklerini söylemişlerdi. İlk haftalarda attığım gollerde de bunları biliyordum. Dışarıda çok rahatım. Baskı yok. Ben buraya futbol oynamaya geldim. İyi olan oyuncular burdan farklı yerlere gidebilir diye düşünmüştüm. Burada sakatlıklar yaşadım. Hayatım boyunc ahiç yapmadığım şekilde özel ricalarla iğnelerle oynadım. Saha içerisinde problemim. Ben ne kadar topla buluşursam o kadar çok gol atarım. Ben 30 yaşına geleceğim. 4-5 yıl daha oynamak istiyrum. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynamak istemiyrum. Türkiye'de olamayacağım kadar rahatım. Futbol oynamayı seviyorum. Saha içerisi hariç çok rahatım. Bana söz verilmşti ama sözler tutulmadı. Tam tersi oldu. Ben de kulüpten ayrılmak istediğimi söyledim. Şu an durum bu.
    Menajerim de geldi. Beni bırakmayı düşünmüyorlar. Bana güvenleri var. Takım arkadaşlarım da biliyorlar. Onlar da benim yanımda yer aldılar. Şampiyon olmak istiyoruz, istiyorlar. Bu yüzden beni takımda tutmak istiyorlar.
    "HEMEN TRABZON'A HABER GÖNDERDİM"
    "Ben haberleri birebir takip edemiyorum. Transferin süreci 1.5 aydan daha fazla. 2 ay önce hocama gitmek istediğimi söyledikten sonra Trabzonspor'a bunu haberdar ettim. Trabzon camiasıyla görüştüm. 15 güne kadar hergün konuşuyorduk. Ben problemlerimi anlattım. Buraya birini göndermelerini istedim. Şuanki süreç başkan beni vermiyor. Bırakmak istemiyorlar. Real Madrid olsa bile vermeyeceğiz diyorlar. 10 aylık sürec içerisinde büyük paralar harcadılar. Onlara da hak vermek lazım"
    "EN YÜKSEK TEKLİF FENERBAHÇE'DEN"
    "Diğer büyük kulüpler de beni istedi. Hepsine teşekkür ediyorum. Benim transferim kolay değil. Maliyetim yüksek. Galatasaray istedi. Fenerbahçe daha iyi teklif getirdi. Bunları hocalarım söyledi. Adamlar tok satıcı olduklarındna dolayı çok haberdar etmiyorlar. Teklifler değerlendiriliyor. Şu an için başarı değilim. Bu açık ve net. Ama çok rahat başarılı olabileceğim yerde başarılı değilim. Benim hedeflerim var. Transfer konusunda Trabzon'a kırılamıyorum. Maliyetim çok yüksek. Ama en azından bir kişi bile gelseydi ilişkiler sağlamlaştırılsaydı bu iş olurdu. En yüksek teklif Fenerbahçe'den geldi"
    "TRANSFER OLMAM ZOR"
    "Bu transferin herhangi bir kulübe olması zor görünüyor. Beni bırakmak istemiyorlar ve çok para istiyorlar. Bu transfer zor bir transfer. Verdikleri parayı geri almak istiyorlar.
    Herhangi bir kulübe imza atmadım. Bu benim karakterime ters. Kulüpler anlaşmadan ben başka kulübe imza atamam. Önce Fenerbahçe kulüple anlaşmalı. Bu da benim gözümle zor"
    "TRABZON'A DÖNMEM ÇOK ZOR"
    "İnsanlar beni zaten biliyor. Herkes karakterimi biliyor. Ben profesyonel futbolcuyum. Ekmek paramı nerede kazanıyorsam canla başla mücadelemi veririm. İşimiz futbol. Gönlümüz başka yerde olur ama profesyonellik ayrı birşey. Trabzonspor taraftarının beni unutmaması çok güzel birşey. Onlarla güzel şeyler yaşadık. Orada oynayan arkadaşlar için baskı oluyor bu. Umut, Ersen Martin kaliteli futbolcular.. Bu baskılar da iyi değil. Trabzon'a transfer olmam zor görünüyor.
    Ben Trabzon'a dönmek için elimden geleni yaptım. Böyle davranmam gerekiyor. Ben Trabzonspor sayesinde bu hale geldim. Ben onların sevgisine göre davranmam lazım"
    "BAŞKA FORMAYLA GELİRSEM BANA TEPKİ OLMAZ"
    "Eğer başka takıma transfer olursam ve Trabzon'a gelirsem tepkiyle karşılanacağımı düşünmüyorum. Diğerlerine yapılanlar bana olmaz. İçim rahat.
    Abimin "F.Bahçe'ye giderse kardeşlikten silerim" gibi açıklamaları doğru değil. Biz de sevgi vardır. Hangi forma altında olursan ol o forma için oynamalısın. Sen gönlünden ne düşünürsen düşün. Abim Trabzon'u çok sever, ailem de çok sever. Hayırlısı neyse o olsun diyor. Öyle söyledikleri doğru değil
    "
    "TÜRKİYE YERİNE ALMANYA'YI TERCİH EDERİM"
    "Transfer sezonun biteceği 3 Eylül'e kadar beni Hertha Berlin de istiyor. Transfer olacağımı düşünmüyorum. Ama bekliyorum. Bu zaman zarfı içerisinde birşey olursa olur. Bu kafayla buraya yardımcı olmam çok zor. Eğer vermezlerse burada devam edeceğim. Türkiye yerine Almanya'yı tercih ederim. Eğer Hertha Berlin'in teklifi doğruysa... Rusya'ya gelmeden önce başka teklifler vardı İngiltere'den. O günkü şartlar onu gerektiriyordu. Keşke dememeliyiz artık. Ciddi teklifler geldi. Hiç değilse kiralık olarak gitmek istedim.
    En iyi yaptığım iş futbol. Ben işimi iyi yapıyorum. Severek yapıyorum. Bir insna ne kadar mutlu olursa o kadar başarılı olur. Şu an ayın 3'üne kadar bekliyorum"
    "KALİTE YÜKSELDİ"
    "2-3 tane önemli oyuncu geldi. Kalite yükseldi. Burada G.Saray ve Fenerbahçe geçen seneye göre daha iyi görünüyor. Trabzonspor hava tutturursa peşlerini bırakmaz. Kayseri iyi geliyor. Kalite olarak 4 büyüklerin maçları kaliteli olacaklar. Diğer maçlarda çok kalite olmaz"
    "BASKI FUTBOLCULARI ETKİLİYOR"
    "Trabzonspor'un bu durumu üzücü. Ama bu kişilerin durumlarını tm taraftarlara mal etmemek lazım. O çocuklar baskı altındalar. Çok çabuk etkileniyorlar. Bu Trabzon'un en büyük handikapı. Önemli futbolcular rahat olurlarsa daha iyi oynarlar. Baskıyı takıma olumlu yansıtmamız lazım. Ne kadar kaliteli takım olursa olsun baskı kötü yöndeyse o kalite işe yaramaz"

(Ligtv.com.tr)

Yorum

• AYYILDIZ
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 24.01.2006
      • 11687
      • AVUKAT
      • İstanbul

Trabzonspor'dan ayrılmak zorunda kalan Hasan Üçüncü deyim yerindeyse Karadeniz gibi patladı. Hem de ne patlamak!

Bordo-Mavili Kulüpten, Ersun Yanal'ın Bizans oyunlarıyla ayrılmak zorunda kaldığını ileri süren Hasan Üçüncü MARATON.COM.TR'ye yaptığı özel açıklamada, "Tekmeye kafa uzattım, hastanede yattım. Ben buradayken menajerimi arayıp kulüple ilişkişimin kesildiğini söylemişler. Bu gerçekten vefasızlık. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum" dedi...

Trabzonspor'dan yıllık 800 bin YTL aldığını ve bunun yüzde 60'nın garanti para kalanının maç başına olduğunu vurgulayan Üçüncü sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben bu kulüpte kaptanlık yaptım. En eskilerden biriyim. Trabzonspor kendi çocuklarına sahip çıkmıyor. Vefasızlık yapılıyor. Beni bu kulüpten koparanlar en başta teknik direktör Ersun Yanal ve Futbol Şube Sorumlusu Hayrettin Hacısalihoğlu'dur. Özellikle de Yanal'ın Bizans oyunları sayesinde yuvamdan ayrılıyorum. Ben hep uyumlu oldum. 10 maç oynatılmadığım zaman bile sesimi çıkarmadım. Bu yapılan tek kelimeyle vefasızlıktır."

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER / METİN KAPICIOĞLU

Yorum

• AYYILDIZ
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 24.01.2006
        • 11687
        • AVUKAT
        • İstanbul

Hasan Üçüncü bu klübe ne vermiş onuda açıklasın 800 bin ytl alıyorum demiş başka hiç bir klüpte alamayacağı para o yüzden kızgın tabi.

Yorum

• ÖzGür Ayar
          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
          • 20.04.2007
          • 1634
          • Sistem Mühendisi

hasan üçüncüye bak be. görende sanacak messi gibi bir oyuncuda bizans oyunlarıyla kovuldu. senin 500 600 milyara tekmeye uzattığın kafayı binlerce kişi bedava yapar.

ßiz Gurbetçi Gençleriz! O Kadar!

Yorum

• Ali İhsan
            • 24.03.2006
            • 7785
            • Bilg.Müh.
            • İstanbul

İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi
            Trabzonspor'dan ayrılmak zorunda kalan Hasan Üçüncü deyim yerindeyse Karadeniz gibi patladı. Hem de ne patlamak!

Bordo-Mavili Kulüpten, Ersun Yanal'ın Bizans oyunlarıyla ayrılmak zorunda kaldığını ileri süren Hasan Üçüncü MARATON.COM.TR'ye yaptığı özel açıklamada, "Tekmeye kafa uzattım, hastanede yattım. Ben buradayken menajerimi arayıp kulüple ilişkişimin kesildiğini söylemişler. Bu gerçekten vefasızlık. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum" dedi...

Trabzonspor'dan yıllık 800 bin YTL aldığını ve bunun yüzde 60'nın garanti para kalanının maç başına olduğunu vurgulayan Üçüncü sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben bu kulüpte kaptanlık yaptım. En eskilerden biriyim. Trabzonspor kendi çocuklarına sahip çıkmıyor. Vefasızlık yapılıyor. Beni bu kulüpten koparanlar en başta teknik direktör Ersun Yanal ve Futbol Şube Sorumlusu Hayrettin Hacısalihoğlu'dur. Özellikle de Yanal'ın Bizans oyunları sayesinde yuvamdan ayrılıyorum. Ben hep uyumlu oldum. 10 maç oynatılmadığım zaman bile sesimi çıkarmadım. Bu yapılan tek kelimeyle vefasızlıktır."

Ya bu şimdi laf mı? Eğer Hasan Trabzonspor'u gerçekten seviyorsa bu takımdan gitmesi gerektiğinde sesini çıkarmadan gitmeyi bilmelidir. Ersun Yanal ne Bizans oyunu yapmış ki, oynamayan, bir işe yaramayan sadece tekmeye kafa uzatmak, özveri, yuvam gibi duygu sömürüsü laflarla savunulan bir adamı gözden çıkarmak çok mu zor.

Ben bu sözlerin Hasan'a ait olmadığını umut ediyorum.
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Gökçebey
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 09.06.2004
              • 15059
              • Kamu
              • Trabzon

Burçak'ın kuş beyinliler ifadesinin muhatabının kuş beyinli ezik yakalası istanbul basını olduğunu düşünüyorum
              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Muhammet_61
                • 18.05.2006
                • 1086
                • İstanbul

Delikanlı Fatih kısa ve net olarak söylesene "Türkiye'de Trabzonspor'dan başka takımda oynamam"
                Ama yok, açık kapı bırak yine de belli mi olur profesyonel(!) hayat..
                Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Serdær

Yönetim ligden düşmesi kesinlik kazanan Manisaspor`a Selçuk için resmi teklif yaptı. Selçuk, TAKA’ya yaptığı açıklamada kendisinin Trabzonspor’u istediğini ve bu düşüncesini yönetimine ilettiğini söyledi.
                  Selçuk İnan’ı G.Saray ve Beşiktaş’da almak istiyor. Aynı takımdan oynayan Burak Yılmaz ise sözleşmesine koydurduğu “Takım küme düşerse serbest kalırım” maddesi nedeniyle bonservis sorunu yaşamıyor.

Giray İnadı!

Gençlerbirliği Oftaşsporlu Giray için uzun zamandır uğraşan Trabzonspor, kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor. Ersun Yanal’ın “Kadromda görmek istiyorum” dediği stoper oyuncu için yapılan girişimlerden bir sonuç alınamadı. Bu arada Erdinç Yavuz’u isteyen G.Birliği ile takas formülü de gündeme geldi. Başkent kulübüne ayrıca Ferhat’da önerilecek.

Kaynak :Takagazete.
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Emre7
                    • 09.06.2004
                    • 4522
                    • emekli öğrenci
                    • Trabzon

İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi
                    hasan üçüncüye bak be. görende sanacak messi gibi bir oyuncuda bizans oyunlarıyla kovuldu. senin 500 600 milyara tekmeye uzattığın kafayı binlerce kişi bedava yapar.
                    aldığı parayı tartışabilirsin ama hasan üçüncüyü konuşma tarzınla küçültemezsin...
                    evet parası fazla ama onun kadar alan bir adamdan daha çok çalıştığını rahatlıkla söyleyebilirim..
                    hasanın trabzonun öz evlatlarına değer vermiyor sözüne katılıyorum hemde %100
                    [ille d' 7]

Yorum

• Volkan Albayrak

İlk olarak Emre Kayan tarafından gönderildi
                      aldığı parayı tartışabilirsin ama hasan üçüncüyü konuşma tarzınla küçültemezsin...
                      evet parası fazla ama onun kadar alan bir adamdan daha çok çalıştığını rahatlıkla söyleyebilirim..
                      hasanın trabzonun öz evlatlarına değer vermiyor sözüne katılıyorum hemde %100
                      emre sen bir firma sahibi olsan yanında hiç işe yaramayan bi hemşerin çalışıyor ve diğer adamlarına 2000 yetl verirken hemşerine 5000 ytl verecen ve bu adamı 10 yıl çalıştıracan kabül edermisin..
                      AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Serdær

Fener'de Fatih Tekke heyecanı

İki yıldır büyük uğraşlar veren F.Bahçe, Fatih Tekke konusunda bu kez mutlu sona çok yaklaştı.

F.Bahçe, Fatih Tekke'de mutlu sona çok yaklaştı. Tekke'nin top koşturduğu Rusya'nın Zenit ekibinin hocası Dick Advocaat, Fener'in gözden çıkardığı Mateja Kezman'a talip olunca, takas gündeme geldi.

Holandalı hoca, menajeri aracılığı ile Kezman'a "Seninle çalışmayı çok isterim" mesajı gönderdi. Medya ve kamuoyu baskısı nedeniyle İstanbul'da zor günler geçiren Sırp futbolcunun, teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

Bu gelişmeyi öğrenen sarı-lacivertli yönetim, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Kezman'ın menajerini İstanbul'a çağırdı. Yönetimin, Zenit kulübü ile de temasa geçip Fatih Tekke-Kezman takası önereceği öğrenildi. 2 yıl daha sözleşmesi bulunduğu Zenit'te kadroya giremeyen, St. Petersburg'ta da mutsuz olan, yemeklerini bile Trabzon'dan getirten Fatih'in Fenerbahçe'ye görüşmeye hazır olduğu gelen bilgiler arasında.

kaynak : internetspor
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Ünyeli Murat
                          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                          • 07.09.2007
                          • 1050
                          • halkla ilişkiler

endüstrileşen futbol dünyasında takımımız mevcut kadrosundan daha iyi futbolcular transfer edebilecek gibi görünmüyor...üzülerek söylemek isterimki kolay kolay orhanlar hamiler ünallar şotalar göremeyeceğiz....ama hasan üçüncü, celaleddin ,ayman,hüseyin ayarında çok futbolcu bizden gelip geçer...(inşallah geçip giderler...yoksa kalırlarsa yıllarca bu forumlarda tartışır dururuz...)
                          ''Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen. ''
                          İoni

Yorum

• Emre7
                            • 09.06.2004
                            • 4522
                            • emekli öğrenci
                            • Trabzon

İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi
                            emre sen bir firma sahibi olsan yanında hiç işe yaramayan bi hemşerin çalışıyor ve diğer adamlarına 2000 yetl verirken hemşerine 5000 ytl verecen ve bu adamı 10 yıl çalıştıracan kabül edermisin..
                            abi savunduğum konu o değil tamm 600 bini hak etmediği aşikar,
                            bu takımda gitmesi gerekiyor ...
                            ama hasanın dediği "Trabzonspor kendi çocuklarına sahip çıkmıyor." lafından sonra kimse birine sen messi misin gibi alycı bir harekette bulunmaz.
                            ben bunu söylemeye çalıştım...
                            ayrıca hasanın eğer söylemişse "Trabzonspor kendi çocuklarına sahip çıkmıyor." sözüne katıldığımı belirtmek istedim
                            [ille d' 7]

Yorum

• Emin Danışmaz
                              • 03.04.2007
                              • 1128
                              • ticaret
                              • Zonguldak

İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi

Hasan'a sormak lazım bu takıma ne verdin diye,TRABZON da oynamak için TRABZON lumu olmak şart kardeşim.Aldığın paraya hiçbirşey demiyorum hakkındır alabilirsin,lütfen düşün ve de ki bu kadar senedir beklentisi olan bu cefakar taraftara ne verdim/verdik,25 sene oldu HASAN bekliyoruz,hiç salim bir kafa ile düşündünmü taraftarın durumunu,çıkmış bizans dan bahsediyorsun,tekmeye kafa sokabilirsin ama senin kapasiten bu kadar ve TRABZONSPOR sana lüks.

Sana bir soru:TRABZONSPOR da oynadın ve ayrılıyorsun.Seni üç hacimliden kim isteyecek birine git imza at,bende adımı değiştireceğim.

Yorum

• Salih Yazıcı
                                • 29.11.2005
                                • 4111
                                • Ankara

bence hasan terbiyesizlik yapıyoo takımın ne halde olduğu belli takımda köklü temizlik şart ve hasanında gitmesi şart takım şanki şapiyon olduda böle konuşuyoo ayıp be

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...