Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1 yıl içinde A milli takıma yükseleceğini 3 sene içindede milli takımın playmakerı olacağını düşünüyorum .

İzlerken parmak ısırdığımız Gökhan İnler , Zafer'den öyle kat be kat üstün futbol oynamıyor . Fizik olarak onun kadar güçlü , pas dağıtımında onun kadar başarılı . Rakip müdafasında pek başarılı olmasada ileride ondan daha yaratıcı .

Zafer Alman milli takımını seçseydi şu an Rostock'un bir numaralı oyuncusu olabilir miydi ? Bunu düşünmek gerek .

Şu an U21 takımımızın en iyi oyuncusu Zafer Yelen . Nuri belki daha değerli ama Zafer takımın olmazsa olmazı .
    teşekkürler.....
    poetricus

Yorum

• İlk olarak zeybet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya neden alamayalım arkadaşlar!!!
      marcelinhoyu nuri getirdiyse BÜYÜK başkanda AİMARı getirir.
      marce 2.5m€ ye geldi.
      Aimar 5m€ den aşağı gelmez...
      Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
      Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
      Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
      Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        marce 2.5m€ ye geldi.
        Aimar 5m€ den aşağı gelmez...
        Dogru fiyatı yüksek ama o kadar kampanya düzenliyoruz kombineler ve başkanında parası var neden olmasın ki!!!

Yorum

aimar aimar
          arkadas artık aimarı unut panathınaıkos ıle 11 milyona anlasacak buyuk ıhtımalle
          kaynak=avrupa transferlerını cok ıyı takıp eden bır arkadasım

Yorum

• akşam polonya maçında Roger Guerreiro yu muhakkak izleyin...
            poetricus

Yorum

• Bazi spor sitelerinde alindigi iddia edilen Fatih Altundag ile ilgili bir kac bilgi edinmeye calistim. Sizlerle paylasmak istiyorum.

Kendisini su ana kadar ne yazikki izleme imkanim olmadi. 1988 dogumlu bir sol bek; sol ayakli. Su anda Hamburg'un ikinci takiminda forma giyiyor ve sürekli oynuyor.
              Daha önce, 18 yasindayken, Türkiye Ümit Milli takimindada forma giydi. Hamburg'lu taraftlarin
              ortak görüsü bu oyuncunun satilmamasi yönünde. Kendisinin ilerleyen yillarda profesyonel takimda oynayabilecegini düsünüyorlar. Oyuncunun özellikleri ve oyun stili ile ilgili ne yazikki pek bilgi bulamadim. Simdilik bu kadar biliyorum. Ayrica yazmakta fayda var, kendisi saglam bir Trabzonsporludur.
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadas artık aimarı unut panathınaıkos ıle 11 milyona anlasacak buyuk ıhtımalle
                kaynak=avrupa transferlerını cok ıyı takıp eden bır arkadasım
                Ben inanıyorumki bu adam bize gelecek.
                içimde öyle bir his var

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  akşam polonya maçında Roger Guerreiro yu muhakkak izleyin...
                  valla şifrelenmese izleyecem de

Yorum

Dogru fiyatı yüksek ama o kadar kampanya düzenliyoruz kombineler ve başkanında parası var neden olmasın ki!!!
                    olabilir tabiki.imkansız diye bişey yok.ama yönetim bas bas bağırdı bütçemizi zorluyacak transfer yapmayız diye.amiar yıllık en az 2m€ ister.bizimkilerin tavan fiyatı 1.5m€.
                    bunu dışında başka mevkilerde açıklar var.aimara verilecek paraya o mevkiler doldurulmalı.
                    boşverin aimarı.boşuna umutlanmayın bence.
                    Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                    Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                    Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                    Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bazi spor sitelerinde alindigi iddia edilen Fatih Altundag ile ilgili bir kac bilgi edinmeye calistim. Sizlerle paylasmak istiyorum.

Kendisini su ana kadar ne yazikki izleme imkanim olmadi. 1988 dogumlu bir sol bek; sol ayakli. Su anda Hamburg'un ikinci takiminda forma giyiyor ve sürekli oynuyor.
                      Daha önce, 18 yasindayken, Türkiye Ümit Milli takimindada forma giydi. Hamburg'lu taraftlarin
                      ortak görüsü bu oyuncunun satilmamasi yönünde. Kendisinin ilerleyen yillarda profesyonel takimda oynayabilecegini düsünüyorlar. Oyuncunun özellikleri ve oyun stili ile ilgili ne yazikki pek bilgi bulamadim. Simdilik bu kadar biliyorum. Ayrica yazmakta fayda var, kendisi saglam bir Trabzonsporludur.
                      Emeğine teşekkürler
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        olabilir tabiki.imkansız diye bişey yok.ama yönetim bas bas bağırdı bütçemizi zorluyacak transfer yapmayız diye.amiar yıllık en az 2m€ ister.bizimkilerin tavan fiyatı 1.5m€.
                        bunu dışında başka mevkilerde açıklar var.aimara verilecek paraya o mevkiler doldurulmalı.
                        boşverin aimarı.boşuna umutlanmayın bence.
                        Ben umutlanıyorum.Ya renkdaşlarım attığı golleri görmüyormusunuz ya.Böyle bir adam Türkiyeye geldimi?!!!

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bazi spor sitelerinde alindigi iddia edilen Fatih Altundag ile ilgili bir kac bilgi edinmeye calistim. Sizlerle paylasmak istiyorum.

Paylaşim için sağol hemşerim.

Yorum

• aimarın web sitesini bilen varmı?

Yorum

• During the summer of 2006 Aimar joined spanish side Real Zaragoza for 12 million Euros.
                              Hence, over speculation in Turkish media has reported Trabzonspor will make an 8 million euro offer to Real Zaragoza to lure him to Turkey.
                              On February 12, 2007 he was awarded as the best Ibero-American La Liga player of the 2005/2006 season by news agency

ARkadaşlar burda ne demek istemiş?

Yorum

• web sitesinde mesaj atmıs lar 1,2 arkadas come to trabzonspor demıs 20,30 mesaj welcome panathınaıkos falan genelde demıs bu adam panathınaıkosla anlasacak bıze de yıldıray kalacak bak gorursunuz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X