Arsenal are reportedly considering a move for Bosnian youngster Semir Stilic. The youngster plays for Zeljeznicar Sarajevo and is regarded in his homeland as one of the best youngsters in the Premier League, and Arsene Wenger is ready to make an offer for the youngster.
It is believed that due to work permit problems, Arsenal are supposedly prepared to allow Stilic to move to Spain on loan for three seasons, much like the example of Mexican youngster Carlos Vela.
Stilic is a very quick and skillful young player and is very useful at creating goals as well as getting forward to score goals.
These assets have primed Arsenal to consider a summer move for the Bosnian. However, Arsenal may have to compete with Dinamo Zagreb for the youngster's signature.
Stilic is valued at around £2.75 million.
Ya yeter sövecem ya zaten bir sürü kaliteli adamları var, bi adam parladımı hemen saldırın.
Yeter ya bırakın da biz alalım. Sonra gerekire verip 20 milyon avro bizden alırsınız nasılsa.
sadecer 20 yasında belkide cok yetenekli iyi ouyncu ama bizim artık tecrubeli adam almamız gerek genclerin arasına kaleci tecrubeli bu guzel simdi tecrubeli stoper ve tecrubeli oyun kurucu gerek
EREN DERDİYOK: ''ATTIĞIMIZ GOLDE İÇİMİZDEN SEVİNDİK''BASEL - İsviçre Milli Takımı'nda forma giyen Türk asıllı sporcu Eren Derdiyok, golden sonra içlerinden sevindiklerini söyledi. Eren Derdiyok, maçın ardından yaptığı açıklamada, İsviçre golünün pasını verdiğini ve Hakan Yakın'ın da golü kaydettiğini hatırlatarak, ''İçimizden sevindik. Çünkü biz Türk'üz. Türkiye'ye karşı oynamaktan çok mutluluk duymadık. Ancak Türkiye'den bana hiçbir teklif gelmedi''dedi. Türkiye ile Çek Cumhuriyeti arasında yapılacak son maçın berabere bitmesi durumunda uzatmalara gidilmeden penaltı atışlarıyla tur atlayan takım belirlenecek.12 Haziran 2008 Perşembe -- 07:01:00
Anadolu ajansında da İhlas Haber Ajansı'nda da haber aynen bu şekilde idi.
Bizim muhterem basın o yazının kalanını içlerinden geldiği gibi doldurmuş olmasın
İçinden de olsa sevindin ama değil mi sevgili Eren . Ben de Türküm sizin attığınız gole ne içimden ne dışımdan sevinmedim
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
2 sene sonra bütün maçlara gitcem artık birlikte gideriz bmn taraftarları korursunuzseneye bütün istanbul maçlarına ondan soraki sezon bütün deplansmanlara gitcem
fener nihat'a 16 milyon avro vereceğine arda'ya 10 versin, alsın, nihat'tan havada, karada, uzayda iyi oyuncu.. milli takım oldukça iyiydi dün akşam; hamit, tuncay, nihat hariç ..
Stilic Lech Poznan(Pol) ile 2012 yılına kadar sözleşme imzaladı ( Arsenal seni izlesin Trabzon istesin sen git Lech Poznan'a imza at diyecek laf bulamıyorum )
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
fener nihat'a 16 milyon avro vereceğine arda'ya 10 versin, alsın, nihat'tan havada, karada, uzayda iyi oyuncu.. milli takım oldukça iyiydi dün akşam; hamit, tuncay, nihat hariç ..
Yorum