Ya dün Bi yönetici bu transfer bitmistir. Imzayi CAKTILAR demisti. Nerede simdi?? Aciklama yapsin lütfen
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemedyatrabzon kendini aşmış... "Masadan kalkamadı!" Bari "fb bize öyle bir geçirdi ki, artık 45 sene acısı dinmez" deyin de, tam olsun. Bu nasıl anlayış yahu... Senin dükkanındaki en kaliteli mal Trabzonspor. Millete bunu böyle mi satıyorsun?
Ayrıca, Selçuk'tan vazgeçmek olmaz diye birşey yok. O olmazsa başkası olur.
Yorum
-
ersun yanal tarafından ulusal basında gündeme gelen
'yönetime övgüler' şüphe uyandırıcı;yani yönetim çok şey yaptı uğraştı gerçekten almaya çalıştı ama adamlar döneklik yaparsa napalım demeye mi getiriyor?
yani diğer tüm yorumlar gibi olası hayal kırıklığını bertaraf etmek için yapılan değerlendirmeler sanki bunlar.
zaten bu iki oyuncu artı ruki yi alırsa yönetim tarihe geçecek
zaten şuan da tarihe geçti ama bunu bir üst noktaya ulaştırması için selçuk-burak-ruki transferi sonuçlanmalı olumlu ya da olumsuz!!!*********ŞERAHLI*********
Yorum
-
İlk olarak Ünyeli Murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistersen olaya birde şöyle bak...Ben Trabzonspor'umuzun son şampiyonluğunu görmüş son genç nesilden biriyim senden daha fazla şampiyonluk yaşadığımı ve yıldız gördüğümü göz önünde bulundurup ,Trabzonspor konusunda senden daha tecrübeli bir taraftar olduğumu istersen unutma....
Yorum
-
İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemanısa başkanı azcık delikanlıysa kaç gündür çene patlatan tsyı tercih eder ne güzel iş ya biz adamaların bonservis bedelini indirelim indirelim elin fblisi gelip bir fazlasını verip alsın yok öyleİnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselçuk-mehmet yıldız
tamamen farklı bölgenin oyuncuları
nasıl bir ilişki kurup, karamsarlığa kapıldın merak ediyorum
Yorum
-
MARATON: BU İKİ OYUNCUNUN FENERBAHÇE’YE TRANSFERİ NEDEN GERÇEKLEŞMEDİ. BİR PROBLEM Mİ OLDU?
KENAN YARALI: Fenerbahçe kulübü ile ikili görüşmelerimiz oldu. Fakat bir görüşmelerimiz sonucunda netlik kazanan bir durum yok.
adamın soruyu sorus sekline bakın bu kadar olur yani2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum