Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya dün Bi yönetici bu transfer bitmistir. Imzayi CAKTILAR demisti. Nerede simdi?? Aciklama yapsin lütfen

Yorum

• Daha dün anlaşıldığı konusunda kesin duyumlar almıştıkk bu sitedeki bazı abilerimizin aracılığıyla. Çingene pazarlığı yağmaya başladılar sanırı bizimle. Bu terbiyesiz takımdan oyuncu almaktan ben olsam vazgeçerim.

Yorum

• İha,AA,DHA gibi ajanslar böyle bir haber yayınlamadı adı sanı duyulmamış medya gruplarına inanmaya gerek yok arkadaşlar kendinizi bu kadar sıkmayın
        Rock is life...

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          medyatrabzon kendini aşmış... "Masadan kalkamadı!" Bari "fb bize öyle bir geçirdi ki, artık 45 sene acısı dinmez" deyin de, tam olsun. Bu nasıl anlayış yahu... Senin dükkanındaki en kaliteli mal Trabzonspor. Millete bunu böyle mi satıyorsun?

Ayrıca, Selçuk'tan vazgeçmek olmaz diye birşey yok. O olmazsa başkası olur.
          Başımıza ne geliyorsa hep kendi içimizdekiler yüzünden geliyor..
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• ersun yanal tarafından ulusal basında gündeme gelen

'yönetime övgüler' şüphe uyandırıcı;yani yönetim çok şey yaptı uğraştı gerçekten almaya çalıştı ama adamlar döneklik yaparsa napalım demeye mi getiriyor?

yani diğer tüm yorumlar gibi olası hayal kırıklığını bertaraf etmek için yapılan değerlendirmeler sanki bunlar.

zaten bu iki oyuncu artı ruki yi alırsa yönetim tarihe geçecek

zaten şuan da tarihe geçti ama bunu bir üst noktaya ulaştırması için selçuk-burak-ruki transferi sonuçlanmalı olumlu ya da olumsuz!!!
            *********ŞERAHLI*********

Yorum

• İlk olarak Ünyeli Murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              istersen olaya birde şöyle bak...Ben Trabzonspor'umuzun son şampiyonluğunu görmüş son genç nesilden biriyim senden daha fazla şampiyonluk yaşadığımı ve yıldız gördüğümü göz önünde bulundurup ,Trabzonspor konusunda senden daha tecrübeli bir taraftar olduğumu istersen unutma....
              toprağım meydan gençlere kaldı çok haklısın

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                manısa başkanı azcık delikanlıysa kaç gündür çene patlatan tsyı tercih eder ne güzel iş ya biz adamaların bonservis bedelini indirelim indirelim elin fblisi gelip bir fazlasını verip alsın yok öyle
                Manisa başkanı değil arkadaşım, MANİSA TARZANI!
                İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• ortada olumsuz bir şey yok bir tane uyduruk site reklam için bir haber yaptı o kadar

Yorum

• yaaa arkadaşlar bir durun bakalım nedir bazılarınız selçuğa başarılar falan diyor ...durun daha resmi bi açıklama yok...az sakin olalım...

Yorum

• vaktiyle erhan namlı ile zafer demiray da bizi tercih ! etmişti.. en azından öyle söyleniyordu.. sonrası malum... ama gönül isterki selçuk gelsin Trabzon a ve oynadığı oyunla takımımızın başarısına katkısı olsun. kim istemez.. ama ben onda bu heyecanı göremiyorum...

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        selçuk-mehmet yıldız

tamamen farklı bölgenin oyuncuları
                        nasıl bir ilişki kurup, karamsarlığa kapıldın merak ediyorum
                        nerden bileyim ya moralim bozuldu artık imzaya kadar gelmez (imzada olmaz) ben aynı bölgede oynamadıklarını biliyorum burak yerine birini selcuk yerine ise baska birini alırlar diye söledim ...

Yorum

• fiyat düşürme amaçlı yapılan politikalardır şu anda yöneticilerimizin yaptığı açıklamalar. bence karamsar olmaya gerek yok...

Yorum

• Bu Selçuk İnan haberini sadece medyatrabzon yazmışsa paniğe gerek yok...

Yorum

• MARATON: BU İKİ OYUNCUNUN FENERBAHÇE’YE TRANSFERİ NEDEN GERÇEKLEŞMEDİ. BİR PROBLEM Mİ OLDU?

KENAN YARALI: Fenerbahçe kulübü ile ikili görüşmelerimiz oldu. Fakat bir görüşmelerimiz sonucunda netlik kazanan bir durum yok.

adamın soruyu sorus sekline bakın bu kadar olur yani
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bu selcuk transferi zurawskiyi gececek bu gidisle bence artik almasakta olur 3 yabanci alalim transferler yeter

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X