Selçuk ve Burak iyi oyuncular takıma çok katkı yapacaklarına inanıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak RisinGson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaşta kim iyi oynuyor ki hocam bir söyler misin ???
Burak için istenen paranın 2 milyon avro olduğu düşünüldüğünde İsviçre'nin Basel takımında oynayan ve milli oyuncuları Türk Eren Derdiyok'u almak için uğraşmalıyız. Çünkü onun gerçekten iyi bir geleceği var. Ona vereceğim parayla daha iyi oyuncular alınabilir. Dediğim gibi 2 milyon avro bana çok geldi.Elveda Trabzon Merhaba Ankara
Yorum
-
İlk olarak dinceraydogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet hattı gene de iyiydi bana kalırsa.
Burak için istenen paranın 2 milyon avro olduğu düşünüldüğünde İsviçre'nin Basel takımında oynayan ve milli oyuncuları Türk Eren Derdiyok'u almak için uğraşmalıyız. Çünkü onun gerçekten iyi bir geleceği var. Ona vereceğim parayla daha iyi oyuncular alınabilir. Dediğim gibi 2 milyon avro bana çok geldi.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen Egemen bendede açık söyleyeyim gevşeme oldu bu konularda,
Hakkımız yendikçe bizimde bu çirkeflikleri yapma taraftarıyım,Ama geçmiş emekçilerimize saygısızlık olmazsa..
Diğer korkumda şampiyon olduğumuzda''Siz anca böle şampiyon olursunuz'' denme ihtimalleridir....
O yüzden böyle bir olasılıkta hiç de alınmam buna.A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
-
İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Mehmet Yıldız'a bir miktar para + 1 oyuncu teklif etti. Sivasspor 1-2 gün içinde cevap verecek.
Lig Tv - Can Karyağdı
maraton.com.tr...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Mehmet Yıldız'a bir miktar para + 1 oyuncu teklif etti. Sivasspor 1-2 gün içinde cevap verecek.
Lig Tv - Can KaryağdıTRABZONSPOR 1967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum