Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 31 gol 14 asist yapmış fatihle hayatında bu rakamların yanına uğramamış beleşçi küçük takım topçularını kıyaslamayalım.gökhanı illa birisiyle kıyaslayacaksanız sinan kaloğlu olabilir.kayseriden alınabilecek tek adam mehmet topuzdur.

Yorum

• Gökhan Ünal için 8 milyon euro istiyorlarsa o transfer yatar adamlar en fazla 5 milyon euroya indirir o fiyata bile alınmaz bence alternatifler üzerinde durulmalı mesela Brozek neden olmasın.

Yorum

• bu arada gökhanın sol ayakla gol attığını gören varmı?

varsa susucam ve özür diliycem
        Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar fatih tekkeyi seviyorum ama çok iyi topa yükselmesi ve iyi kafa vuruşları dışında bi özelliği olduğunu düşünmüyorum.gol kralı olduğu sene yattara ve gökdeniz gibi süper asistörleri vardı.gollerinin yüzde doksanında onların imzası var.
          dribnlig yok,birebirde adam geçme sıfır,uzaktan sert şut yok,hatalı pas oranı çok yüksek.şu anda bana bi zengin seç birini trabzonspora hediye edecem dese.yüz kere de gökhan ünal...
          yani fatihi gökhana değişirim diyosun.... acıkcası fatih benim trabzonluğumu yücelten ve bana gurur verdiren biri olrak hamiden sonra forvet olarak gözümde yücelen en büyük oyuncudur... bana sorarsan eğer gökhanın özellikleri asla fatihi gecemez zaten bizim umut var umutun yanına fatih süper olur ama illede fatih olcak diyr bişe yok ama alınacaksa bu parayı fatihe verilmesinden ynayım.... hami de böyle gidip gelmişti ne kaybetti hiç bişe hami devam etseydi hala daha oynardı hersene çöhretler turnuvasında kendini gösteriyor....
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Bugün Aziz Yildirim Fener TVde aciklamasina göre forvet icin yurt disinda oynayan bir türk futbolcusunu alacaklarini söyledi. Düsünüyorumda bu oyuncu Fatih olmasin??
            "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• arkadaşlar kimle kimi kıyasladığınıza bi bakın ya bence lafını bile etmeye gerek yok fatih gibi topu ilerde tutabilen saklayabilen bi oyuncu dünyada yoktur belkide onun forvette olması demek ilerde bi kale kurmak demek ayrıca hava hakimiyeti mükemmel 2 ayağınıda çok iyi kullanıyor birazdaha düşünelim fatih tekke gelsin gökan hikaye bence

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fatih in özellikleri farklı gökhanın farklı..
                ayak vuruşlarında gökhan daha iyi.
                hava toplarında fatih ezer geçerus.
                top saklama ve vücudunu kullanması fatihin daha iyi.
                topu faydalı kullanma konusunda gökhan daha iyi.
                son vuruşlarda yakınlar ama gökhan gene ağır basar..

fatihin uzak şutları etkilidir abi yapma.
                gökhanın da fena değil..

ama ben fatihin misyonunu tamamladığını düşünüyorum.
                yurt dışında devam edip sözleşmesi bitince trabzonda bırakmalı.

şu anda alınacak adam gökhandır.
                ama 8m euro değil tabi.

adama bi oha derler.
                Fatih sen bana bu gece yazacak bişe bırakmıyosun. Yattım ben kardeşim...

İlk olarak is_mail61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar kimle kimi kıyasladığınıza bi bakın ya bence lafını bile etmeye gerek yok fatih gibi topu ilerde tutabilen saklayabilen bi oyuncu dünyada yoktur belkide onun forvette olması demek ilerde bi kale kurmak demek ayrıca hava hakimiyeti mükemmel 2 ayağınıda çok iyi kullanıyor birazdaha düşünelim fatih tekke gelsin gökan hikaye bence
                Ama Fatih bunları 27 yaşında yapmaya başladı. Antep 3 gazoz parasına vermezdi bunları yapabilen adamı... Gökhan şu an 26 yaşında. Fatih'i görmezden gelemeyiz ama Gökhan şu an için bize "cuk" oturacak adam.

Yorum

• İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  31 gol 14 asist yapmış fatihle hayatında bu rakamların yanına uğramamış beleşçi küçük takım topçularını kıyaslamayalım.gökhanı illa birisiyle kıyaslayacaksanız sinan kaloğlu olabilir.kayseriden alınabilecek tek adam mehmet topuzdur.
                  Fatih Tekkeyle tabiki kıyaslanmaz her yönden Tekke 1 gömlek üstün futbolcu ama şu anda Türkiyede alınabilecek en iyi forvet ama bonservisi çok pahalı kesinlikle o para verilmez.

Yorum

• gökhan ünal

gökhan ünalı eğer alırsak ve eğer sakatlık felan olmazda sürekli oynarsa bence 2 tane tekke,3 tane ümit karan,4 bobo,5 tane kezman almış oluruz.bizi uçurur.çünki ben dikkatle izliyorum bu vatandaşı son vuruşları inanılmaz tatlı.çok iyi yere cetvel gibi bırakıyor topu.ve eğer gelirse ahada buraya yazıyom.yattara gibi biriyle de oynıycak.açık ara gol kralıdır ve bizim şampiyonlu şansımızı çok artıracaktır.

Yorum

• İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fatihi ulaşılmaz olarak tarif etmedimki... yorumumda gayet mantıklıydı. Ayrıca gökhan fatihin bacağı olamaz da demedim. ama tutup da birileri gökhan ünalı fatihe 100 kere tercih ederim derse ben buna gülerim derim.
                      aynı fiyatta olursalar sonuna kadar Fatih ama çıkıp da7 milyon euro verilmez gökhana 4 verip 3 milyona da sol açık alırız en mantıklısı

Ama arkadaşlar kıyaslamalar da biz oyuncu olarak alıyoruz. Şimdi Fatih takıma ağabeylik yapçak yönlendircek bi adam. Buda önemli
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu arada gökhanın sol ayakla gol attığını gören varmı?

sanıyorum türkiye kupasında bizi 3-0yendikleri maçta atmıştı gelişine vurmuştu diye hatırlıyorum bir araştırayım
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugün Aziz Yildirim Fener TVde aciklamasina göre forvet icin yurt disinda oynayan bir türk futbolcusunu alacaklarini söyledi. Düsünüyorumda bu oyuncu Fatih olmasin??
                          al işte niye benim oyuncum fenerde oynasın bende oynaması varken ....
                          ulan bişe vardıda bırakıp gittin bizi.....
                          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Niye aldığımız / alacağımız her forveti Fatih Tekke ile kıyaslıyoruz?

Adam gitti, "bu kadar basit" .

Yorum

• İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              31 gol 14 asist yapmış fatihle hayatında bu rakamların yanına uğramamış beleşçi küçük takım topçularını kıyaslamayalım.gökhanı illa birisiyle kıyaslayacaksanız sinan kaloğlu olabilir.kayseriden alınabilecek tek adam mehmet topuzdur.
                              İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu arada gökhanın sol ayakla gol attığını gören varmı?

bu yorumlar için teşekkürler
                              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fatih in özellikleri farklı gökhanın farklı..
                                ayak vuruşlarında gökhan daha iyi.
                                hava toplarında fatih ezer geçerus.
                                top saklama ve vücudunu kullanması fatihin daha iyi.
                                topu faydalı kullanma konusunda gökhan daha iyi.
                                son vuruşlarda yakınlar ama gökhan gene ağır basar..

fatihin uzak şutları etkilidir abi yapma.
                                gökhanın da fena değil..

ama ben fatihin misyonunu tamamladığını düşünüyorum.
                                yurt dışında devam edip sözleşmesi bitince trabzonda bırakmalı.

şu anda alınacak adam gökhandır.
                                ama 8m euro değil tabi.

adama bi oha derler.
                                tamamen katılıyorum artı olarak fatih özellikle gitmek istedi şimdi geri gelse yine başarılı olur mu?sonra geldikten sonra onunla birlikte memati ve yalçın bulut ta gelir mi.daha büyük bir problem var o da yeni çıkan sigara yasağı.malum küfürlerden dolayı kulüp oldukça çok ceza ödüyor,bir de tekke nin sigara cezalarını ödemek ağır gelebilir.şaka lar bir yana tekkeyi seviyorum ama biraz daha avrupa havası alsın,bıkınca döner zaten,gökhanı abartmaya gerek yok ikisini kıyas yapmanın anlamı da yok.makul bir fiyata iyi bir başlangıç için gökhan bize faydalı olabilir.
                                Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                                Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

Yükleniyor...
                                X