31 gol 14 asist yapmış fatihle hayatında bu rakamların yanına uğramamış beleşçi küçük takım topçularını kıyaslamayalım.gökhanı illa birisiyle kıyaslayacaksanız sinan kaloğlu olabilir.kayseriden alınabilecek tek adam mehmet topuzdur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar fatih tekkeyi seviyorum ama çok iyi topa yükselmesi ve iyi kafa vuruşları dışında bi özelliği olduğunu düşünmüyorum.gol kralı olduğu sene yattara ve gökdeniz gibi süper asistörleri vardı.gollerinin yüzde doksanında onların imzası var.
dribnlig yok,birebirde adam geçme sıfır,uzaktan sert şut yok,hatalı pas oranı çok yüksek.şu anda bana bi zengin seç birini trabzonspora hediye edecem dese.yüz kere de gökhan ünal...Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
arkadaşlar kimle kimi kıyasladığınıza bi bakın ya bence lafını bile etmeye gerek yok fatih gibi topu ilerde tutabilen saklayabilen bi oyuncu dünyada yoktur belkide onun forvette olması demek ilerde bi kale kurmak demek ayrıca hava hakimiyeti mükemmel 2 ayağınıda çok iyi kullanıyor birazdaha düşünelim fatih tekke gelsin gökan hikaye bence
Yorum
-
İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih in özellikleri farklı gökhanın farklı..
ayak vuruşlarında gökhan daha iyi.
hava toplarında fatih ezer geçerus.
top saklama ve vücudunu kullanması fatihin daha iyi.
topu faydalı kullanma konusunda gökhan daha iyi.
son vuruşlarda yakınlar ama gökhan gene ağır basar..
fatihin uzak şutları etkilidir abi yapma.
gökhanın da fena değil..
ama ben fatihin misyonunu tamamladığını düşünüyorum.
yurt dışında devam edip sözleşmesi bitince trabzonda bırakmalı.
şu anda alınacak adam gökhandır.
ama 8m euro değil tabi.
adama bi oha derler.
İlk olarak is_mail61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar kimle kimi kıyasladığınıza bi bakın ya bence lafını bile etmeye gerek yok fatih gibi topu ilerde tutabilen saklayabilen bi oyuncu dünyada yoktur belkide onun forvette olması demek ilerde bi kale kurmak demek ayrıca hava hakimiyeti mükemmel 2 ayağınıda çok iyi kullanıyor birazdaha düşünelim fatih tekke gelsin gökan hikaye bence
Yorum
-
İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle31 gol 14 asist yapmış fatihle hayatında bu rakamların yanına uğramamış beleşçi küçük takım topçularını kıyaslamayalım.gökhanı illa birisiyle kıyaslayacaksanız sinan kaloğlu olabilir.kayseriden alınabilecek tek adam mehmet topuzdur.
Yorum
-
gökhan ünal
gökhan ünalı eğer alırsak ve eğer sakatlık felan olmazda sürekli oynarsa bence 2 tane tekke,3 tane ümit karan,4 bobo,5 tane kezman almış oluruz.bizi uçurur.çünki ben dikkatle izliyorum bu vatandaşı son vuruşları inanılmaz tatlı.çok iyi yere cetvel gibi bırakıyor topu.ve eğer gelirse ahada buraya yazıyom.yattara gibi biriyle de oynıycak.açık ara gol kralıdır ve bizim şampiyonlu şansımızı çok artıracaktır.
Yorum
-
İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatihi ulaşılmaz olarak tarif etmedimki... yorumumda gayet mantıklıydı. Ayrıca gökhan fatihin bacağı olamaz da demedim. ama tutup da birileri gökhan ünalı fatihe 100 kere tercih ederim derse ben buna gülerim derim.
Ama arkadaşlar kıyaslamalar da biz oyuncu olarak alıyoruz. Şimdi Fatih takıma ağabeylik yapçak yönlendircek bi adam. Buda önemliyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada gökhanın sol ayakla gol attığını gören varmı?
varsa susucamve özür diliycem
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Aziz Yildirim Fener TVde aciklamasina göre forvet icin yurt disinda oynayan bir türk futbolcusunu alacaklarini söyledi. Düsünüyorumda bu oyuncu Fatih olmasin??
ulan bişe vardıda bırakıp gittin bizi.....Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle31 gol 14 asist yapmış fatihle hayatında bu rakamların yanına uğramamış beleşçi küçük takım topçularını kıyaslamayalım.gökhanı illa birisiyle kıyaslayacaksanız sinan kaloğlu olabilir.kayseriden alınabilecek tek adam mehmet topuzdur.İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada gökhanın sol ayakla gol attığını gören varmı?
varsa susucamve özür diliycem
bu yorumlar için teşekkürler
VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih in özellikleri farklı gökhanın farklı..
ayak vuruşlarında gökhan daha iyi.
hava toplarında fatih ezer geçerus.
top saklama ve vücudunu kullanması fatihin daha iyi.
topu faydalı kullanma konusunda gökhan daha iyi.
son vuruşlarda yakınlar ama gökhan gene ağır basar..
fatihin uzak şutları etkilidir abi yapma.
gökhanın da fena değil..
ama ben fatihin misyonunu tamamladığını düşünüyorum.
yurt dışında devam edip sözleşmesi bitince trabzonda bırakmalı.
şu anda alınacak adam gökhandır.
ama 8m euro değil tabi.
adama bi oha derler.Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
Yorum