Haa alınabilecekse mutlaka Fatih Sultan Tekke alınmalı ama Fatih kendisi beni Türkiyede alabilecek kulüp yok dediğine göre ve biz Gökhan Ünalı alabiliyorsak bence hemen alınmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani bunu söyliycenizi biliyordum.birnicisi türkler oyvermiştir.ikincisi iki kritik pasa imza attı ondan olabilir.o iki dakikayı çıkar oyunda yok.en azından ben böyle görüyorum.belki de ben bu işlerden anlamıyorumdur.
bikaç pozisyon dışında özellikle ilk yarı hiç oyunda yoktu..
ama benim anladığım verilen görev bu yönedeydi..
bilmem yanlış mı anladım..
çünkü ikinci yarı geri gelip top almaya başladı.
sanırım hocasının istediği buydu..
Yorum
-
bu lig çok şeye gebe
İlk olarak kuymakk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuanki kadro sizce ligi kaçıncı bitirir ?Samimi cevaplar lütfen...
Yorum
-
valla ikisinden bir gelsin ikisi de gelmeyecekse mehmet yıldız gelsin,aslında eren derdiyok gelsin daha iyi.çeşke figo yu da alsaydık:-)aimar gelse çeşke.
vay be taraftarlık bu işte saate baktım 1 i geçm,ş yarın tonla iş var çoook erken kalkacam yine herkese hayırlı geceler bolca sevgiler...Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani bunu söyliycenizi biliyordum.birnicisi türkler oyvermiştir.ikincisi iki kritik pasa imza attı ondan olabilir.o iki dakikayı çıkar oyunda yok.en azından ben böyle görüyorum.belki de ben bu işlerden anlamıyorumdur.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevgili servet abi 90 dakika sahada gezen adamı uefa maçın oyuncusu seçer miydiTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Yorum
-
Şuanki kadro sizce ligi kaçıncı bitirir ?Samimi cevaplar lütfen...
Bu takıma alınan çok sayıdaki futbolcunun takım karakterisliği özelliğini sahaya yansıtabilmesi ile ilgili. eğer bu gerçekleşirse bence iyi bir golcü kaleci ve sol kanat ile şampiyonluğa oynayan bir takım olur sahada ama bunlar olmassada en kötü 4. oluruz
Yorum
-
Benim anlamadığım birşey var.
Fatih'in işi dripling yapmak değil o kanat adamlarının işi
Fatih Tekke pivot denilen santrfor tipidir arkadaşlar.Alır-verir-boşa çıkar-duvara gelir-kafaya çıkar.Bunların üstüne birebir kaldığındada geçemiyeceği adam yoktur. eee daha ne istiyonuz adamdan bırakalımda uyusun artıkÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !
Yorum
-
sen kafayı bulmuşsun zaten
İlk olarak sena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu servet abiyi bizimle dalga geçsin diye yollamışlar anladım ... gece gece iyi kafa buluyosun abi .
o bıçakcı federasyonu olmasaydı hele o papila o zamanki fatihli kadro 2 yıl şampiyon olacaktı.. unuttuk yazık ki unuttuk .
Yorum
Yorum