Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haa alınabilecekse mutlaka Fatih Sultan Tekke alınmalı ama Fatih kendisi beni Türkiyede alabilecek kulüp yok dediğine göre ve biz Gökhan Ünalı alabiliyorsak bence hemen alınmalı.

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yani bunu söyliycenizi biliyordum.birnicisi türkler oyvermiştir.ikincisi iki kritik pasa imza attı ondan olabilir.o iki dakikayı çıkar oyunda yok.en azından ben böyle görüyorum.belki de ben bu işlerden anlamıyorumdur.
      burası gerçek.
      bikaç pozisyon dışında özellikle ilk yarı hiç oyunda yoktu..

ama benim anladığım verilen görev bu yönedeydi..
      bilmem yanlış mı anladım..

çünkü ikinci yarı geri gelip top almaya başladı.
      sanırım hocasının istediği buydu..

Yorum

• bu lig çok şeye gebe

İlk olarak kuymakk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şuanki kadro sizce ligi kaçıncı bitirir ?Samimi cevaplar lütfen...
        iyi bi santrafor alınırsa ilk 3 bence banko.gökhan ünal gelsin,iyi bir sol açık gelsin,iyi bir sağ bek gelsin.şampiyonluk gelir evelAllah

Yorum

• valla ikisinden bir gelsin ikisi de gelmeyecekse mehmet yıldız gelsin,aslında eren derdiyok gelsin daha iyi.çeşke figo yu da alsaydık:-)aimar gelse çeşke.
          vay be taraftarlık bu işte saate baktım 1 i geçm,ş yarın tonla iş var çoook erken kalkacam yine herkese hayırlı geceler bolca sevgiler...
          Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
          Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Seneye cincon ilk 5'e zor girer..
            Daha teknik direktör bulamadılar..
            Seneye cincona 5 atıcaz 5

Yorum

• mehmet yıldız gökhan ünaldan birini seçmek zorundaysak gökhan ünal diyorum ama yabancı bir forvet daha iyi olurdu bence

Yorum

yani bunu söyliycenizi biliyordum.birnicisi türkler oyvermiştir.ikincisi iki kritik pasa imza attı ondan olabilir.o iki dakikayı çıkar oyunda yok.en azından ben böyle görüyorum.belki de ben bu işlerden anlamıyorumdur.
                Neyi tartışıyoruz anlamıyorum, Fatih Tekke Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi santraforudur. 2x2=3 diyorsanız o ayrı tabii...

Yorum

• bu servet abiyi bizimle dalga geçsin diye yollamışlar anladım ... gece gece iyi kafa buluyosun abi .
                  o bıçakcı federasyonu olmasaydı hele o papila o zamanki fatihli kadro 2 yıl şampiyon olacaktı.. unuttuk yazık ki unuttuk .

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sevgili servet abi 90 dakika sahada gezen adamı uefa maçın oyuncusu seçer miydi
                    UEFA secmedi, internette oylamayla secildi
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• herkese iyi geceler

biraz winning eleven 2007 oyanayıp yatayım.santraforum fatih tekke bu arada

Yorum

bence topsuz alanda ne yaptığıda çok önemli olan.burda başka polemik açılmasından korkuyorum ama 25 yaşındaki Hakanda bana göre dünyanın en önemli oyuncularındandı.şu anda Hakan Hakansa attığı gollerden değil yaptığı serbest koşulardan diğer oyunculara yeraçmasından ve presten kaynaklanıyor.(son söylediğimde Fatihte hiç olmayan bir özellik)

Yorum

• Şuanki kadro sizce ligi kaçıncı bitirir ?Samimi cevaplar lütfen...

Bu takıma alınan çok sayıdaki futbolcunun takım karakterisliği özelliğini sahaya yansıtabilmesi ile ilgili. eğer bu gerçekleşirse bence iyi bir golcü kaleci ve sol kanat ile şampiyonluğa oynayan bir takım olur sahada ama bunlar olmassada en kötü 4. oluruz

Yorum

• Benim anlamadığım birşey var.
                            Fatih'in işi dripling yapmak değil o kanat adamlarının işi
                            Fatih Tekke pivot denilen santrfor tipidir arkadaşlar.Alır-verir-boşa çıkar-duvara gelir-kafaya çıkar.Bunların üstüne birebir kaldığındada geçemiyeceği adam yoktur. eee daha ne istiyonuz adamdan bırakalımda uyusun artık
                            ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

• sy takım 3 . olursa ıyı su andakı transferlerle bence sonucta golu atacak adam yok hala allah var defans da artık holoskoya 70m top surdurecek adam yok ama gol de lazım ...
                              http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• sen kafayı bulmuşsun zaten

İlk olarak sena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu servet abiyi bizimle dalga geçsin diye yollamışlar anladım ... gece gece iyi kafa buluyosun abi .
                                o bıçakcı federasyonu olmasaydı hele o papila o zamanki fatihli kadro 2 yıl şampiyon olacaktı.. unuttuk yazık ki unuttuk .
                                cümlelerine dikkat et.ben kimseyle kafa bulmam.fatih tekkenin futbolunuda beğenmek zorunda değilim.yazık felan kelimesini sana aynen iade ediyorum.ben fatihle aynı zamanda hacda idim.fatihin değerini iyi bilirim.hiçbirşeyi de unutmam.95-96 da saatlerce ağlamşı biriyim.atmaca kemalin yakın arakadaşıyım.bilirmisin atmaca kemal i.bilmiyosan iç sütünü yat aşağı

Yorum

Yükleniyor...
                                X