Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir haberin içinde fener geçiyorsa o haber yalandır merak etme yıldıray bize G-E-L-E-C-E-K
    ya sende olmasan varya ölürüz biz
    helal olsun sana işte bu takımımızın yeni 10 numarası YILDIRAY diyoruz millet halen daha inanmıyom diyo yok gelmez fenerli ya gelecek kardeşim

Yorum

• Engin'i alırsak kadromuz muhtemelen böyle olacak

--------------Onur------------------

Buğra------Giray-------Egemen------Cale
      (Serkan)

----------Selçuk---Colman-------
      Yattara---------------------Engin Baytar

---Gökhan Ünal--------Umut Bulut------

Yorum

• İlk olarak efulim67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Matematik olimpiyatlarında mı mücadele edeceğiz?
        Ne demek 61 > 34 ??
        onu öylesine yazdım . bu bizim gurbetçi gençleri duvarlar yazdığı herhangi bir yazı . sözün özü ben yıldırayı istemiyorum . ben takıma yaşlı 10 numara istemiyorum ne aimar ne yıldıray .
        Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Engin'i alırsak kadromuz muhtemelen böyle olacak

(Serkan)

ideal bi kadro...

Yorum

• 10 numara sakatlanınca ne yapacağız ??? Hiç düşündünüz mü ...

Koca takımı bir adama bağlamak ne kadar doğru ...

10 numara formsuz olunca ne olacak ...

Bence de 10 numara gereksiz...

Kolektif futbol oynamalı bu devirde ...

Herkes 10 numara olmalı ...
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak 7 AHMET 7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              onu öylesine yazdım . bu bizim gurbetçi gençleri duvarlar yazdığı herhangi bir yazı . sözün özü ben yıldırayı istemiyorum . ben takıma yaşlı 10 numara istemiyorum ne aimar ne yıldıray .
              Kardeşim yaşlı birisi olmadan nasıl olacak bu takım elinde sonunda tecrübeli bi topcu gelecek yani.

Yorum

• Diouf önerildi

Bolton ile sözleşmesi sona eren ve daha önce de Liverpool’da forma giyen orta saha forvet oyuncusu El Hadji Diouf iştah kabarttı. Şartları araştırılmaya başlandı
                Transferin şampiyonu olarak son dönemlere damgasını vuran Trabzonspor’a sayısız yıldız isim önerildi. Bunlara son olarak Senegal Milli takımının formasını tam 50 kez giyen ve 14 gole imza atan El Hadji Diouf eklendi. Daha önce Alvaro Recoba, Edgar Davids, Luis Figo, Jan Koller, Pablo Aimar, Dida gibi dünya çapında yaşlı yıldızların önerildiği Bordo-Mavililere son kez sunulan ismin hem genç, hem de aranan bölgede olmasının yanında, bonservisinin de elinde bulunması dikkat çekti. Senegal futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli yıldızlardan biri olan 26 yaşındaki orta saha forvet oyuncusu Diouf, İngiltere’nin Bolton Wanderers takımında forma giyiyor. Bu oyuncu bir süre Liverpool’da da oynamış ve başarılı bir grafik çizmişti.

Türkiye’ye Çok Sıcak Bakıyor

Fransa vatandaşı da olan Diouf, Sochoux’da yıldızı patlamış, buradan Rennes’e geçmiş ve ardından da Lens’e gitmişti. Lens’taki kariyerinin ardından Liverpool’un renklerine kattığı 26 yaşındaki 1.82 boyundaki orta saha forvet oyuncusu El Hadji Diouf buradan da kiralık olarak Bolton Wanderers’e geçmiş, sonra da bonservisi bu kulüp tarafından alınmıştı. Bolton’da 114 maçta 21 gol kaydeden Diouf’un hem oyun kurucu oynayabildiği, hem de kanatlarda görev yapabildiği belirtildi. Ünlü yıldız oyuncu, Kore-Japonya ortak organizasyonunda Dünya Kupası’nda 2002’de Türkiye’ye karşı da forma giymişti. Yıldızı burada parlayan ve adına Avrupa’da duyuran El Hadji Diouf’un da şartların olgunlaşması halinde Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı da belirtildi.

Şartlar Uyarsa Düşünülebilir

Beşiktaş’ın da transfer listesinde yer alan El Hadji Diouf’un, Senegalli tecrübeli kaleci Tony Sylva’nın Trabzonspor’a gelmesi ve ekonomik olarak da uygun olması halinde alınmasının daha kolay olabileceğine dikkat çekildi. Böyle yıldız bir oyuncuyu almakla birlikte de transferde durgunluk dönemine giren Bordo-Mavililerin yeniden gündeme damga vurabileceği kaydedildi. Trabzonspor Kurmaylarının, Teknik Direktör Ersun Yanal ile görüşüp, oyuncunun teknik özellikleriyle ilgili olarak alınması halinde yararlılığını konuşacakları, ekonomik şartlarının uygun olup olmayacağını masaya yatıracakları ifade edildi. Şartların uyması halinde menajeriyle masaya oturulabileceği, aksi takdirde vazgeçileceği belirtildi.

günebakış gazetesinden.
                Sizce var mıdır bir aslı??
                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Diouf önerildi

Bolton ile sözleşmesi sona eren ve daha önce de Liverpool’da forma giyen orta saha forvet oyuncusu El Hadji Diouf iştah kabarttı. Şartları araştırılmaya başlandı
                  Transferin şampiyonu olarak son dönemlere damgasını vuran Trabzonspor’a sayısız yıldız isim önerildi. Bunlara son olarak Senegal Milli takımının formasını tam 50 kez giyen ve 14 gole imza atan El Hadji Diouf eklendi. Daha önce Alvaro Recoba, Edgar Davids, Luis Figo, Jan Koller, Pablo Aimar, Dida gibi dünya çapında yaşlı yıldızların önerildiği Bordo-Mavililere son kez sunulan ismin hem genç, hem de aranan bölgede olmasının yanında, bonservisinin de elinde bulunması dikkat çekti. Senegal futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli yıldızlardan biri olan 26 yaşındaki orta saha forvet oyuncusu Diouf, İngiltere’nin Bolton Wanderers takımında forma giyiyor. Bu oyuncu bir süre Liverpool’da da oynamış ve başarılı bir grafik çizmişti.

Türkiye’ye Çok Sıcak Bakıyor

Fransa vatandaşı da olan Diouf, Sochoux’da yıldızı patlamış, buradan Rennes’e geçmiş ve ardından da Lens’e gitmişti. Lens’taki kariyerinin ardından Liverpool’un renklerine kattığı 26 yaşındaki 1.82 boyundaki orta saha forvet oyuncusu El Hadji Diouf buradan da kiralık olarak Bolton Wanderers’e geçmiş, sonra da bonservisi bu kulüp tarafından alınmıştı. Bolton’da 114 maçta 21 gol kaydeden Diouf’un hem oyun kurucu oynayabildiği, hem de kanatlarda görev yapabildiği belirtildi. Ünlü yıldız oyuncu, Kore-Japonya ortak organizasyonunda Dünya Kupası’nda 2002’de Türkiye’ye karşı da forma giymişti. Yıldızı burada parlayan ve adına Avrupa’da duyuran El Hadji Diouf’un da şartların olgunlaşması halinde Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı da belirtildi.

Şartlar Uyarsa Düşünülebilir

Beşiktaş’ın da transfer listesinde yer alan El Hadji Diouf’un, Senegalli tecrübeli kaleci Tony Sylva’nın Trabzonspor’a gelmesi ve ekonomik olarak da uygun olması halinde alınmasının daha kolay olabileceğine dikkat çekildi. Böyle yıldız bir oyuncuyu almakla birlikte de transferde durgunluk dönemine giren Bordo-Mavililerin yeniden gündeme damga vurabileceği kaydedildi. Trabzonspor Kurmaylarının, Teknik Direktör Ersun Yanal ile görüşüp, oyuncunun teknik özellikleriyle ilgili olarak alınması halinde yararlılığını konuşacakları, ekonomik şartlarının uygun olup olmayacağını masaya yatıracakları ifade edildi. Şartların uyması halinde menajeriyle masaya oturulabileceği, aksi takdirde vazgeçileceği belirtildi.

günebakış gazetesinden.
                  Sizce var mıdır bir aslı??
                  Yok kardeşim yok ya işte hep uydurma haber

Yorum

• 10 numara istemem

Trabzonspor’da herkes şimdi, ‘10 numara’ tartışması yapıyor. Bir çok kesim yeni Trabzonspor’da oyun kurucu yani ’10 numara’ olması gerektiğini savunurken, Teknik Patron Ersun Yanal ise yöneticilere bu yönde görüşünü aktararak, “Benim kitabımda klasik ’10 numara’ yok. Oyun yapımda orta alandaki her oyuncu benim için ’10 numara’dır. Ancak durarak oynamayacak. Benim 10 numaralarım, koşup, savaşacak“ dediği belirtildi.
                    Kaynak: Karadeniz Gazetesi

yaşlı oyuncu nasıl koşup savaşacak???

Yorum

• Yıldıray Trabzonspor'a G-E-L-M-E-Y-E-C-E-K.
                      İlgilenmiyoruz bile.
                      Ersun Yanal takıma bir sol açık istiyor. Adı duyulmuş olmasına gerek yok. Bu sene takımı yeniden yapılandırdılar, senye ya da devre arasında eksikleri belirleyip o bölgeye kaliteli oyuncu alacaklar. Boşa yıldız bekleyip ümitlenmeyin..
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• dün akşamdan bu güne ne kadar cok şey değişmiş.... bu arada dün akşam yıldırayla ilgili bi haber cıkarsa şaşmayın demişlerdi cıktı gercekten ama bizle alkası yok
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Engin'i alırsak kadromuz muhtemelen böyle olacak

(Serkan)

Erdem Hüseyin'i de bir yere sokuşturman gerekiyor. Hüseyin bu takımda olduğu sürece nedense hep oynuyor. Artık sağ beke mi koyarsın forvete mi koyarsın bilemem ama mutlaka bir bölgede oynar bu insan..
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            10 numara sakatlanınca ne yapacağız ??? Hiç düşündünüz mü ...

Koca takımı bir adama bağlamak ne kadar doğru ...

10 numara formsuz olunca ne olacak ...

Bence de 10 numara gereksiz...

Kolektif futbol oynamalı bu devirde ...

Herkes 10 numara olmalı ...
                            haklısın bence ilerki yıllar için genç bir 10 numara alınabilir hatta zaman zaman oynatılabilir... yıldıray yerine bin kere zafer i tercih ederim varsın oynamasın... fener de kimmiş madem çok istiyorsun git o zaman..

Yorum

• arkadaslar vascoda oynayan morais in adi nie hic gecmio yani youtube da izledim bi kac wideosunu yani ole kosmayan bi adamda deil top teknigide baya ii bunu alsinlar ortaya yeter bence

Yorum

• össden çıktım geldim...transferde bir gelişme var mı arkadaşlar...

Yorum

Yükleniyor...
                                X