Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takım merkezi düz adam dolu. Ozan hariç ön tarafta iş yapacak adam yok. 4-3-3'ü acil bırakıp gs gibi 4-2-3-1'e dönüp Toreira Kerem önüne sağlam bir 10 atmamız lazım. Brownhil, yeni Hamsik adayları falan boş işler.

Bakasetas'ın Yusuf Yazıcı'nın hareketli versiyonu lazım bize. Kanatlar iyi çalışıyor, sağ bek bindiriyor, merkez sağa sola desteğe geliyor. Topu bir şekilde ön tarafa götürüyoruz. İçeri çevriliyor tek bir adam var iki üç savunmacının kucağında. O adam da Onuachu gibi 3v1 alacak kalitede değilse ortalar paslar boşa gidiyor. İçeriyi zorlayacak bir 10 atmamız şart. Treyzi'nin topsuz koşularını görecek bir 10 şart.

Dün GS Hatay maçını izlediniz mi bilmiyorum. Son 30 dakika GS de icardi, batsuayi, kerem, barış Alper, GS deki yeni orta saha, hepsinin sürdü sahaya. Geride sadece 2 stoper bıraktı. Hatay orta sahayı bile geçemedi ve yenildi. Türkiye liginin taktiği bu, çünkü makas aşırı açılmış durumda. Tabi aynı taktigi bjk ye yaptı 5 yedi. Ancak geçen yıl FB de GS de 100 puanları bu taktikle topladı. Çünkü diğer takımlar çok zayıf, biraz baskı yiyince cikmaiyorlar ve yiyorlar golü.
    Biz ise orta sahayı geçmeye korkan oyunculardan kuruluyuz. Bir şekilde orta sahayı geçersek, yine ugurcana kadar geri dönüyoruz aman topu kaybetmeyelim diye. Yahu burası Türkiye ligi.

Yorum

• Her şeyden daha önemlisi, doğru isimleri bulabilen bir gözlemci ekibi yakalamışken oyuncuya değer katacak, üst seviyeye çıkartacak, geleni robota dönüştürmeyecek bir hoca lazım. Yoksa sola Vinicius getir aldığını beke döner bu adamla.
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu ne brownhilli kardeşim. Bu yönetimin sadece algı degissin diye basın mensuplarina sahte isimleri yem olarak veriyor. Geçen yıl 3 ay kalbinde sorun olan orta saha ve petkivicle uğraştılar. Alamadilar. Bu sene esameleri bile okunmadi. Bu yıl 2 aydır cham, onuachu ,weghorstla uğraşıyorlar. Ortada yine hiçbir şey yok.
        Ben bu kadar basiretsiz , beceriksiz ve futbol aklı olmayan bir yonetim gormedim.
        Bence traftarlar artık yönetimi devirmek için ugrasmali. Bu durumda zaten A.A da istifa eder. Tek başına A.A gitmesi TS de hiçbir şeyi değiştirmez.
        Acilen yeni bir yönetim gelmelidir. Yoksa A.A dan sonraki hoca ile de hiçbir şey değişmeyecek
        Aynen öyle, hepsi yem baştan aşağı beceriksiz, futbol aklı 0 olan bir yönetim ile karşı,karşıyayız ayrıca hocamız da yana pas, geriye pas mucidi Avcı tam birbirlerini bulmuşlar, ulan kaç kere yazdım bilmiyorum, şu takıma önce yapılması gereken baba 8... sonra 10 numara ve forvet birde Edgar tarzı stoper diğerlerini zaten duruma göre alırdın, bunlar ne yaptı takımı 6 numara ve sol açık ile doldurdu, böyle bir planlama olabilir mi Allah aşkına ya siz kafayı mı yediniz Avrupa maçları başladı, lig başlıyor elle tutulur tek transfer Savic.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

Dün GS Hatay maçını izlediniz mi bilmiyorum. Son 30 dakika GS de icardi, batsuayi, kerem, barış Alper, GS deki yeni orta saha, hepsinin sürdü sahaya. Geride sadece 2 stoper bıraktı. Hatay orta sahayı bile geçemedi ve yenildi. Türkiye liginin taktiği bu, çünkü makas aşırı açılmış durumda. Tabi aynı taktigi bjk ye yaptı 5 yedi. Ancak geçen yıl FB de GS de 100 puanları bu taktikle topladı. Çünkü diğer takımlar çok zayıf, biraz baskı yiyince cikmaiyorlar ve yiyorlar golü.
          Biz ise orta sahayı geçmeye korkan oyunculardan kuruluyuz. Bir şekilde orta sahayı geçersek, yine ugurcana kadar geri dönüyoruz aman topu kaybetmeyelim diye. Yahu burası Türkiye ligi.
          Hatay geri yaslanınca iç sahanın verdiği avantajla herkesi attı sahaya ve sonuç aldı doğru ama son 30 dk öncesinde 4-2-3-1 oynarken de üstün oynayan taraftı.

Maçı bitiren 11:

Direnci yüksek, önde basmaya uygun oyuncular.. Bizim gibi hücumcuları atayım ama temastan kaçayım top çevireceğim demediler. Vura vura gittiler. Biz Lundstram-Mendy-Ozan'ı bile temastan uzak oynatıyoruz. Yoksa biz de zamanında Selçuk, Colman, Yattara, Jaja, Alanzinhon, Burak, Umut kim var kim yok atıyorduk sahaya. Aciz aciz takılmıyordu bunlar sahada.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Cham alınırsa bir anlamı olur Brwonhillin o zaman Mendy-Brownhill- Cham yaparsın, Colman-Selçuk- Jaja gibi olur ama Okay-Ozan-Brownhill olursa kısır geride paslaşan bir takım oluruz gerçi Avcı Hozam sever böyle dandik işleri, adam Moderm Futbola tepki olarak varlığını sürdürüyor, bu arada dün ne dedim EPL den bir yıldız çekerler Rapid maçının rezilliğini örtmek için, bu arada Brownhill gelirse Lundratsam boşa çıkmış olur, Ozan- Okay yedeklerler orayı ama dur bakalım bunlar Chamı da alabilecekler mi ondan da şüpheliyim.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen öyle, hepsi yem baştan aşağı beceriksiz, futbol aklı 0 olan bir yönetim ile karşı,karşıyayız ayrıca hocamız da yana pas, geriye pas mucidi Avcı tam birbirlerini bulmuşlar, ulan kaç kere yazdım bilmiyorum, şu takıma önce yapılması gereken baba 8... sonra 10 numara ve forvet birde Edgar tarzı stoper diğerlerini zaten duruma göre alırdın, bunlar ne yaptı takımı 6 numara ve sol açık ile doldurdu, böyle bir planlama olabilir mi Allah aşkına ya siz kafayı mı yediniz Avrupa maçları başladı, lig başlıyor elle tutulur tek transfer Savic.
              Futboldan para kazanmayan bizler bile bu kadar bariz bir durumu gorebiliyorken, futboldan bir dünya para kazanan, teknik direktör ve yöneticilerin , başkanın ,scoutlarin bunları görmek istememesi çok büyük bir skandaldır.
              Bu forumdan 100 kişiye sorsak ,99u ihtiyaç olan bölgeleri, ve ne tipte oyunculara ihtiyaç olunduğunu söyler.
              Sonra dünya üzerinde bu bölgelere bu profullerde enaz 10 ar adam bulur. Sonra elindeki bütçeye göre transferleri yapar. Geriye paran kalırsa da yedek klubseine alternatif oyuncular ya da ya tutarsa adamlari alırsın.
              Biz tam 3 yıldır o kadar kotu bir transfer süreci yasiyoruz ki anlatilamaz.
              3 yıldaki yapılan yaklaşık 40 oyuncu olmuştur herhalde, tutan oyuncu sayısı 2. Onuachu ve munier. Ben 3. bir isim hatirlamaiyorum. Bunların biri opsiyonsuz kiralikti, 3 aydır adamı alamadık. Diğeri de elini kolunu sallaya sallaya 6 ay sonra gitti.
              Bir klüp bu kadar kotu yonetilemez.

Yorum

• Bu arada Boupendza boşa düşmüş Trezequet be Orsici satıp direk alabiliridik adam yetenekli ama biraz sorunlu bir tip, son durumunu da bilmiyorum.

Yorum

Futboldan para kazanmayan bizler bile bu kadar bariz bir durumu gorebiliyorken, futboldan bir dünya para kazanan, teknik direktör ve yöneticilerin , başkanın ,scoutlarin bunları görmek istememesi çok büyük bir skandaldır.
                  Bu forumdan 100 kişiye sorsak ,99u ihtiyaç olan bölgeleri, ve ne tipte oyunculara ihtiyaç olunduğunu söyler.
                  Sonra dünya üzerinde bu bölgelere bu profullerde enaz 10 ar adam bulur. Sonra elindeki bütçeye göre transferleri yapar. Geriye paran kalırsa da yedek klubseine alternatif oyuncular ya da ya tutarsa adamlari alırsın.
                  Biz tam 3 yıldır o kadar kotu bir transfer süreci yasiyoruz ki anlatilamaz.
                  3 yıldaki yapılan yaklaşık 40 oyuncu olmuştur herhalde, tutan oyuncu sayısı 2. Onuachu ve munier. Ben 3. bir isim hatirlamaiyorum. Bunların biri opsiyonsuz kiralikti, 3 aydır adamı alamadık. Diğeri de elini kolunu sallaya sallaya 6 ay sonra gitti.
                  Bir klüp bu kadar kotu yonetilemez.
                  Peki hırsızın hiç suçu yok mu ? Yukarıda ki saydığın 40 adamın 30 nu senin burda savunmak için milletle saatlerce kavga ettiğin Hocan aldırdı, Başkan kendi kafasına göre mi alıyor sence bu futbolcuları ?

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hatay geri yaslanınca iç sahanın verdiği avantajla herkesi attı sahaya ve sonuç aldı doğru ama son 30 dk öncesinde 4-2-3-1 oynarken de üstün oynayan taraftı.

Maçı bitiren 11:

Direnci yüksek, önde basmaya uygun oyuncular.. Bizim gibi hücumcuları atayım ama temastan kaçayım top çevireceğim demediler. Vura vura gittiler. Biz Lundstram-Mendy-Ozan'ı bile temastan uzak oynatıyoruz. Yoksa biz de zamanında Selçuk, Colman, Yattara, Jaja, Alanzinhon, Burak, Umut kim var kim yok atıyorduk sahaya. Aciz aciz takılmıyordu bunlar sahada.
                    Türkiye ligi bu kadar basit bir lig işte. Baskı kuracak bir takım oluştur, arkada açık alan bıraksan bile rakipler korkup gelemiyor. Dün gsnin 2. Golü atacagi o kadar belliydi ki. Biz ne yapıyoruz, pas pas pas. Top yanlışlıkla ileri giderse bile kaleciye tekrar geri dönüyoruz. Bu taktikle turkiye Ligi'nde bile maç kazanqmyiz kolay kolay.
                    Bizim takımda zaten gerçekten hucumcu kaç oyuncu var ki.

Yorum

Türkiye ligi bu kadar basit bir lig işte. Baskı kuracak bir takım oluştur, arkada açık alan bıraksan bile rakipler korkup gelemiyor. Dün gsnin 2. Golü atacagi o kadar belliydi ki. Biz ne yapıyoruz, pas pas pas. Top yanlışlıkla ileri giderse bile kaleciye tekrar geri dönüyoruz. Bu taktikle turkiye Ligi'nde bile maç kazanqmyiz kolay kolay.
                      Bizim takımda zaten gerçekten hucumcu kaç oyuncu var ki.

Alanzinho'nun ilk hatalı kafa pasında kenara çağırıp iki dk bir şeyler anlatırdı apo.

Videoda sağ stoper kim, kalede kim oynuyor gözükmüyor. Şimdi maç başlarında orta sahanın ilerisi kadraja giremiyor kaleci stopere, stoper beke, bek stopere al ver yapa yapa rakip ulan basalım bari diyor. Bu da bir felsefe ama o zaman bunun gereklerini yerine getir. Merkezin hareketli olsun, savunma arkası koşu yap, hızlı oyna hiçbiri yok. Hücumda pep, savunmada atletico, şurada liverpool diye yalan anlatıyor.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• lundstram ozan okay alıyorsun gidip ortaya 2 tane teknik playmaker alsan çok daha iyi olurdu mesela. bu işleri kim yapıyor neden yapıyor anlamak mümkün değil.

futbol kazmalarla kalaslarla oynanmaz nereden teknik zekalı topçular kurdukları orta sahaya bak
                        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 10.08.2024, 16:32.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Peki hırsızın hiç suçu yok mu ? Yukarıda ki saydığın 40 adamın 30 nu senin burda savunmak için milletle saatlerce kavga ettiğin Hocan aldırdı, Başkan kendi kafasına göre mi alıyor sence bu futbolcuları ?
                          Mesajlarımı okumuyorsun herhalde.
                          1. Suçlu yönetim ve baskandir
                          2. Suçlu A.A dir.
                          A.A her ne olursa olsun her zaman saygı duyacagum biridir. Sonuçta şampiyon yapmış bir hocadır. Ancak başarısız olunca istifa etmesi gerektigini de söylemek lazım. Mevcut durumda basarisizdir. Bırakması gerekir. Ancak A.A bin tek başına bırakması yetmez diyorum. Ana ihale yönetimindir. Onların da birakmasi gerekir.
                          Mevcut yönetim devam ettiği sürece, her gelen hoca 6 ay sonra kovulur. Çünkü mevcut yönetimin futbol aklı hiç yok. İş bitiriciligi hiç yok. Hiçbir meziyetleri yok.

Yorum

• Birz zamanlar böyle bir oyuncumuz vardi orta sahada.
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İnşallah Brownhill transferi Chamdan bağımsız oluyordur. Bence ikisinden biri bizim orta saha sorunumuzu çözemez. İki bölge için de oyuncu lazım.

Yorum

• Ulan her gün bir isim ortaya atılıyor, daha santrafor belli değil a...

Yorum

Yükleniyor...
                                X