Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer Rapid wien gibi bir takımı da eleyemezsek avcının bu kulübün başında kalmasına da gerek yok.Hiç uzatmadan deplasman dönüşü hemen istifası istensin.

Adamlar şampiyon olur ama şampiyon oldukları halde hocalarını yetersiz görüp gönderir.2.olurlar ikinciliği başarısızlık olarak görür hocayı kovarlar.

Biz ligde de Avrupada da bok gibi sezonlar geçiririz ama bu yıl yeni bir sezon denir, yeniden başlar bakarız ki yine değişen hiçbirşey yok...

Daha en basit rakipleri bile yenemeyiz ama bilin bakalım değişmeyen tek şey kim?

Ed aralıkta zaten gidicisin tek şansın belki de hoca değişikliği ama ısrarla yok biz aralıkta beraber gideceğiz diyorsun.

Pekala merak etme Aralık yakın.
    En son Macellan tarafından düzenlendi; 10.08.2024, 13:50.

Yorum

• Transferini yap hoca kim olsa bulunur, takıma baba stoper iki ortasaha bir santrafor alıp sonra yan oyuncular alınsa iş tamamdı, yine milyonları yedeğe saçttılar, kafaları çalışmıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      trabzonspor

Yorum

• brownhill e gömecez parayı. Aman 25lik shaparenko veya 23lük dmytro kryskiv e gideriz. Bıktım bu adamın transfer politikasından. Genç oyuncu istemeyen hoca ile çalışmayacaksın bu kadar net.
        Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
        çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Brownhill iyi topçudur bu arada gelirse takımdaki en iyi merkez orta saha oyuncusu olur, burada boklandığı kadar kötü adam değil.

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• iyi kötü demiyorum, brownhill ne bugünün ne yarının Trabzonspor'unun ihtiyaçlarıyla alakası olmayan bir oyuncu. yani şu kadro yapısına Brownhill profilinde ekleme yapmak yığdığın defansif ortasaha oyuncularından en az birinin daha kulübeye hapsolmasından başka bir işe yaramaz.

anlamıyorum ki insan bir açar esame listesine bakar, "elimde ne var, bundan ne olur, daha iyi olması için neye ihtiyacım var" hesabı yapar sonra ona uygun oyuncu için talepte bulunur. forumdaki 8 numara fetişizminin tezahürü, saçma sapan maliyetli bir transfer yapacaklar bu belli oldu, bari bir sonraki satışıyla kar potansiyeli olan oyuncuya yönelseler diyorum artık.

bizim kadro yapısında acil ihtiyacımız olan oyuncu oyun aklı ortalamanın üzerinde, dinamik, şutu tehdidi de olan bir ofansif ortasaha ya da yeni tabirle trequartista. bu kadroya regista rolünde 8'li oyun oynatılacaksa esame listesindeki orta saha oyuncularının yarısından çoğu ıskartaya çıkar.
            En son odyseuys tarafından düzenlendi; 10.08.2024, 16:18.
            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Bence 8 numaradan daha çok, 8-10 numara karışımı adam lazım.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Brownhill bence bizim aradığımız merkez ortasaha oyuncusu değil. Kreatif çift yönlü oyun kurucu değil o adam
                Ya değil tabiki kim bu adam senin istediğin oyuncu batsın be adam dünyada 8 bitti de buna kadar düştük, sana bu klübün anahtarını teslim edenler ve sen sorgulanacaksın kaçacak delik arayacaksın.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Brownhill iyi topçudur bu arada gelirse takımdaki en iyi merkez orta saha oyuncusu olur, burada boklandığı kadar kötü adam değil.

Bzim beceriksiz yönetim hala daha neyi bekliyor. Tarihin en kotu yonetimi olma yolunda hızla ilerliyor.
                  Bir dünya gereksiz transfer yapıp, 2 aydır cham,onuachu,weghorst almaya uğraşan başka basiretsiz yönetim var mı.
                  Millet ihtiyaçlarını birbir alıyor. Biz de hala daha forvet, 8, 10 gelecek . Yahu bu kadroyla lige baslamak ,benim bu sene de hiçbir amacım yok demek. Adama o zaman sormazlar mi savice ,nwakameye neden o paraları verdin o zaman.
                  Gidişat yine transferin son günlerinde , yazın antreman yapmamış bitik isimli oyunculara bir dünya para vererek cozuoecege benziyor.
                  Trabzonspor'un kurtuluşu bu yönetimin gitmesi ile baslayabilir. Herkes hocaya saydiriyor ancak TS de yönetim değişmezse hicbir şey değişmez.
                  Acilen futbolu bilen , Ağaoğlu veya o tarzda birileri yönetime gelmeli.
                  Başkana sorsan şampiyonluga oynayacağız diyor. Bu takımla mi oynayacaksin. Adama gülerler. Sözde 1 yıldır herkesin nasıl aldınız dediği transferler bekleniyor. Sahi biz ozan,okay,lunsstrami nasıl aldık. Hangi futbol aklı ile.

Yorum

• Eğer fatih tekke veya başka bir isim gelecekse öncelikle mevcut yönetim gitmek zorundadir. Futbol aklı olmayan, sürekli yalan söyleyen birileri trabzonsporu yönetemez.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya değil tabiki kim bu adam senin istediğin oyuncu batsın be adam dünyada 8 bitti de buna kadar düştük, sana bu klübün anahtarını teslim edenler ve sen sorgulanacaksın kaçacak delik arayacaksın.
                      Oyuncu kötü oyuncu değil kesinlikle ama bence Lundstram yerine alınacak adamdı. Bize kreatif, inceci pasör, futbol bilgisi üst düzey, oyun gidişatına göre zaman zaman derin oyun kurucu, zaman zaman ileriye dönük oyun kurucu rollerine bürünebilecek bir merkez orta saha oyuncusu lazım.

Yorum

• Yahu ihtiyacın olan profiller o kadar basitti ki.
                        1. Edgar tarzı hızlı ve atletik stoper ... Alınmadı.
                        2. Munier tarzı oyun kuran, zeki bir bek.... Alınmadı ( Aslında munieri kaybeden bir yönetim, ben bu kulübü yönetebilecek bir seviyeye sahip değilim diye bas bas bağırıyor, ama biz duymak istemiyoruz).
                        3. Hamsik ,sosa tarzi lider, oyun kurucu 8 numara ... Gündeme bile gelmedi
                        4. Jaja tarzı gol ve asist üretebilen 10 numara... Alınmadı
                        5. Fizikli ve gol yuzdesi yüksek bir santrafor... Alınamadı.
                        Yerine biz ne aldık bol bol statik, anca kesici özelliği olan, ağır ozan,lunstram, okay gibi isimler.
                        3. Sıradaki isim alınsa idi takımın seviyesi bir anda 2 seviye artardı. 5. Sıradaki isim de alınsa idi ve tutacak bir isim olsaydi belki de şampiyonluk yarışı yapardık.
                        Şimdi olacak olan ligde 4.luk. konfederasyona kalıp grup asamasinda elenmek . Ve bol bol kaos, lig bitse de kurtulsak edası, bom boş tribunler, sıkıcı bir futbol.
                        En son emre6117 tarafından düzenlendi; 10.08.2024, 14:54.

Yorum

• Brownhill tam 8 numaranın karşılığı bi topçu box to boxun kralıdır. Öyle düz bi adam da değil tekniği vs de gayet iyidir. Ha Aponun elinde ne olur onu bilemem büyük ihtimal bu adamı da çöpe dönüştürür kendisi ama iyi bi hocanın altında taraftarın sevgilisi olur iyi paralara da satarız. Burnley yıllarca 4-4-2 oynadı Dyche zamanında merkez ikiliden biriydi Brownhill. Yanına Hamsik-Sosa tarzı savunmadan top çıkarıp oyun kuracak adam lazım ama.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Takım merkezi düz adam dolu. Ozan hariç ön tarafta iş yapacak adam yok. 4-3-3'ü acil bırakıp gs gibi 4-2-3-1'e dönüp Toreira Kerem önüne sağlam bir 10 atmamız lazım. Brownhil, yeni Hamsik adayları falan boş işler.

Bakasetas'ın Yusuf Yazıcı'nın hareketli versiyonu lazım bize. Kanatlar iyi çalışıyor, sağ bek bindiriyor, merkez sağa sola desteğe geliyor. Topu bir şekilde ön tarafa götürüyoruz. İçeri çevriliyor tek bir adam var iki üç savunmacının kucağında. O adam da Onuachu gibi 3v1 alacak kalitede değilse ortalar paslar boşa gidiyor. İçeriyi zorlayacak bir 10 atmamız şart. Treyzi'nin topsuz koşularını görecek bir 10 şart.

( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Brownhill tam 8 numaranın karşılığı bi topçu box to boxun kralıdır. Öyle düz bi adam da değil tekniği vs de gayet iyidir. Ha Aponun elinde ne olur onu bilemem büyük ihtimal bu adamı da çöpe dönüştürür kendisi ama iyi bi hocanın altında taraftarın sevgilisi olur iyi paralara da satarız. Burnley yıllarca 4-4-2 oynadı Dyche zamanında merkez ikiliden biriydi Brownhill. Yanına Hamsik-Sosa tarzı savunmadan top çıkarıp oyun kuracak adam lazım ama.
                              Yahu ne brownhilli kardeşim. Bu yönetimin sadece algı degissin diye basın mensuplarina sahte isimleri yem olarak veriyor. Geçen yıl 3 ay kalbinde sorun olan orta saha ve petkivicle uğraştılar. Alamadilar. Bu sene esameleri bile okunmadi. Bu yıl 2 aydır cham, onuachu ,weghorstla uğraşıyorlar. Ortada yine hiçbir şey yok.
                              Ben bu kadar basiretsiz , beceriksiz ve futbol aklı olmayan bir yonetim gormedim.
                              Bence traftarlar artık yönetimi devirmek için ugrasmali. Bu durumda zaten A.A da istifa eder. Tek başına A.A gitmesi TS de hiçbir şeyi değiştirmez.
                              Acilen yeni bir yönetim gelmelidir. Yoksa A.A dan sonraki hoca ile de hiçbir şey değişmeyecek

Yorum

• İngiliz oyuncu olmaz kardeşim almayın başlıyorlar 1 ay sonra mıymıya.

Yorum

Yükleniyor...
                                X