Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Attı 1461
    Yeminle ayni Trabzonspor gibi rahat mac izleme yok.Cok geri yaslandilar.
    Hadi simdik Igdiri yensinler ciksinlar.
    Sonra bu takimi dagitsinlar.
    90% bir halt olmaz bu takimdan üst ligte.

Hakanin atti atak gibi 2-3 tane daha atagimiz vardi ama kimse arkaya oynamadi ya dümdüz orta yada sut cekti.
    Arkaya oynamayi akil edemiyen topcudan bir halt olmaz
    En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 27.05.2024, 17:37.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yerli havuzundan Okay’a yok demem diyemem. Evet ağır falan ama bayağı Avrupa tecrübesi var. Berattan kat kat topçu ve sertlik katabilir en azından.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Kendini ispatlamış ya da tecrübeli deniliyor burada . Yahu Allah aşkına , gözünüzün önünde Xabi Alonso gibi bir adam var .

Leverkusen ile bu sene yaptıklarını yapmadan önce hangi takımda , ne başarı yakalamış ? 2 tane teknik direktörlük deneyimi mevcut . Birisi Real Alt yapı , diğeri de sociedad B takım teknik direktörlüğü . Üstelik yaşı da henüz 42 .

Xabi alonso bu yaş ve teknik direktörlük kariyeriyle bir şeyler başarıyor da , fatih ' in yaşının 46 olması ve x bir şey mi problem oluyor ?

Bırakın bu fantazi sözleri .

Bir adamın futbolla alakalı ön görüsü ve bilgisi var , yönetim becerisi de bulunuyor ise o adamdan gayet iyi bir teknik direktör çıkabilir . Denemeden bilemezsiniz .

Ayrıca, küçük takımda başarılı sayılıp büyük takımlara geldiğinde bocalayan bir sürü hoca da mevcut . Akhisar, istanbul , manisa vb takımlarda başarı sağlayıp Trabzonspor da başarı yakalamama ihtimali de var .

Gelsin , deneyip görelim .

Ama gelirken hayal satmasın. Desin ki , benim ilk hedefim iskelet bir kadro kurmak , alt yapı vs . sonrasında şampiyonluğa oynayacağız .

AYRICA , mevcut ekonomik şartlarda biz hocamız ile para konuşmadık söyleminden sonra 40 milyon TL para kazanan X bir kişi kadar da para almayacaktır bizden .

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abdullah avcı tekme tokat kovulacak ama yerine fatih tekke gelmemelidir. şuan için ortada bir başarı sergileyen hoca varsa oda kendini kanıtlamış çağdaş atan'dır. çağdaş atan'ı da göksel gümüşdağ bırakmaz. fatih tekke çağdaş atan gibi biraz daha ekmek yemelidir. olaya duygusal bakmayın. bakın iddia ediyorum bu abdullah avcı'ya 3 senede verilen tolerans fatih tekke'ye verilmez. kulübün en büyük yaşayan efsanesi şenol güneş'e bile ana avrat küfür edilen bir camia burası. abdullah avcı da inanılmaz bir torpil var. şu adamın aldığı sonuçları mustafa reşit akçay, sadi tekelioğlu gibi has trabzonlular olsa dövmekten beter ederlerdi. işte tamda bundan dolayı fatih tekke için şuan en kötü zaman olur.
          Çağdaş Atan kendini nerede kanıtlamış, ne başarısı varki, Yaşdan dem vuruyorlar ya Tekkeden yaş olarakta küçük. Niçin Tekke tercih edilmeli, en azından içimizden biri. Her şeyden önce pahalı ve yaşlı transferlerden uzak duracağız, taraftarın belli bir tahammülü olacaktır. Bizde biliyoruz Tekke gelince takım şampiyon olmayacak ama raylar yerine oturacaktır.

Yorum

• Başkan Tekke’yi getirmez olaya duygusal yaklaşıyorsunuz.

Sanki ben Tekke gelmemeli diyormuşum gibi de tepki alıyorum ben bir analiz yaptım şampiyonluğa oynaması planlanan bir kadro Tekke’ye teslim edilmez, edilmemeli filan demiyorum edilmez diyorum.

Önümüzdeki sene bir başarısız gidişatta hoca ayrılırsa ilk aday Tekke’dir ben durumu böyle görüyorum. Biri de tutmuş Almanya örneği veriyor ya sabır.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak t.gokce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çağdaş Atan kendini nerede kanıtlamış, ne başarısı varki, Yaşdan dem vuruyorlar ya Tekkeden yaş olarakta küçük. Niçin Tekke tercih edilmeli, en azından içimizden biri. Her şeyden önce pahalı ve yaşlı transferlerden uzak duracağız, taraftarın belli bir tahammülü olacaktır. Bizde biliyoruz Tekke gelince takım şampiyon olmayacak ama raylar yerine oturacaktır.
              İçimizden biri diye TD mi yapılır Tekke? Dünyanın neresinde aklı başında bir kulüp böyle bir kriteri baz alıp takımın başına TD getirir..

Burada Tekke yaygarası yalan adamlar olaya duygusal bakıyor..Tekke takımı taktiksel açıdan doyurabilecek mi, o donanımı var mı sistemi oyun felsefesi nedir ne değildir soruşturuldu mu oyuncu iletişimi nasıldır bakıldı mı hayali vizyonu nedir konuşuldu mu ki? Bu tarz saha içi teknik meselelerle Tekke gelsin denmiyor..Ne deniyor? İçimizden biri falan filan..

Trabzonspor'a teknik direktör arıyoruz beyler, arabeskçi değil..Bu iş ciddi bir iş..
              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Çağdaş Atanı severim çok düzgün karakterli ve Trabzonspor’u seven biri ama TD olarak bizde başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Fatih Tekke konusunda birçok insanla hemfikirim bence zamanı geldi diye düşüyorum ve sezona Avcıyla asla başlanmaması gerektiği kanaatindeyim. Transfer konusunda ise eğer lig 12 yabancıyla devam edecekse gelecek isimler tartışmasız ve üst kalite olmalı şuana kadar çıkan isimlerden sadece Draguş beklentileri karşılayabilir genç ve potansiyelli bir isim onun haricinde Onuachu tutulmalı. Visca - Meunier- Mendy harici herkesle vedalaşılmalı. Orsicten beklenti fazlaydı lakin göremedik malesef adamı.
                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Hadi diyelim Tekke içimizden biri bu yüzden TD yapılması lazım..Osman Özköylü de içimizden biri Tolunay da öyle Ünal da Hami de Şota da..Osman'ın suçu ne? Peki Gökdeniz neden gündeme gelmiyor da Tekke'den bahsediliyor..

İçimizdekileri deneye deneye senelerdir çil yavrusu gibi dağılıyoruz var mı Özkan hocadan Şenol'dan başka futbola kafa yormuş futbolla yatıp kalkan iş disiplini ve ilkeleri vizyonu olan biri içimizde? Bunlardan başka çıktı mı? Çıkmadı..

Sosyal medyada delinin biri kuyuya Tekke taşı attı kırk akıllı şimdi çıkaramıyor bu taşı..Tekke'yi hangi kriteri baz alarak getireceğiz diye bir soru soran yok...
                  Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İçimizden biri diye TD mi yapılır Tekke? Dünyanın neresinde aklı başında bir kulüp böyle bir kriteri baz alıp takımın başına TD getirir..

Burada Tekke yaygarası yalan adamlar olaya duygusal bakıyor..Tekke takımı taktiksel açıdan doyurabilecek mi, o donanımı var mı sistemi oyun felsefesi nedir ne değildir soruşturuldu mu oyuncu iletişimi nasıldır bakıldı mı hayali vizyonu nedir konuşuldu mu ki? Bu tarz saha içi teknik meselelerle Tekke gelsin denmiyor..Ne deniyor? İçimizden biri falan filan..

Trabzonspor'a teknik direktör arıyoruz beyler, arabeskçi değil..Bu iş ciddi bir iş..
                    O zaman başkan bize Mourinho yu getirsin. Dünyada Fatih Tekke gibi bir sürü örnek var, sorun Tekkenin içerden çıkmasımı sizce. Sonuçta bu işin içinde olan ve başarabilecek kabiliyete eriştiğini düşünüyorum. Bu zihniyetle takımdan başarımı bekliyorsunuz. Borç dağ gibi olmuş, yarınların paraları harcanmış. Yeni bir yapılanma için Tekke iyi bir tercih olabilir bence. Zaten istiyoruz diyede gelecek değil. Sadece fikrimizi söylüyoruz.

Yorum

Hadi diyelim Tekke içimizden biri bu yüzden TD yapılması lazım..Osman Özköylü de içimizden biri Tolunay da öyle Ünal da Hami de Şota da..Osman'ın suçu ne? Peki Gökdeniz neden gündeme gelmiyor da Tekke'den bahsediliyor..

İçimizdekileri deneye deneye senelerdir çil yavrusu gibi dağılıyoruz var mı Özkan hocadan Şenol'dan başka futbola kafa yormuş futbolla yatıp kalkan iş disiplini ve ilkeleri vizyonu olan biri içimizde? Bunlardan başka çıktı mı? Çıkmadı..

Sosyal medyada delinin biri kuyuya Tekke taşı attı kırk akıllı şimdi çıkaramıyor bu taşı..Tekke'yi hangi kriteri baz alarak getireceğiz diye bir soru soran yok...
                      Fatih Tekke sırf bizden biri diye isteniyor değil. Kısıtlı imkanlarla iyi performans gösterebildi. Hami örneği ile uyuşmuyor. Onun hiçbir tecrübesi yoktu. Tekke 1. ligte ise başladı. Süper ligte de kesin düşer denen Istanbulu kümede tuttu. Bu sene yine düşme hattında olan üstelik leş gibi top oynayan Alanyayi aldi Avrupa potasına soktu . Bundan da önemlisi oyunculardan maksimum performans almaya başladı. İsin can alıcı noktası da bu. TD dediğin de zaten bunu yapabiliyorsa iyidir. Yoksa iyi topçuları kendi haline bırak zaten oynuyorlar. Burda net olarak Tekkenin dokunuşu var. Bu hususlar bir araya geldiğinde bizde de tutmaması için bir sebep yok. Genel olarak şartları sağlıyor bence. En olası tehlike ise karakteri. Kafam bozuldu deyip alayına gider yapıp çekip gidebilir. Uyumsuz olabilir. Onun dışında teknik olarak bize uygun bir oyun yapısı var. Gençlerden verim alacak bir anlayış bu. Tutar tutmaz bilinmez ama tutma ihtimali yüksek. Hami örneği ile bir değil onun durumu

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

barcelona xavi

Yorum

• ŞURAYA BAK ŞENOL GÜNEŞ ŞU PUAN ORTALAMASIYLA AVCIYA VERİLEN İMKANLARIN YARISI VERİLSE BİZİ ŞAMPİYON YAPAR.

YÜRÜYEN TRABZONSPOR BU ADAM.

FATİH TEKKE FALAN HİKAYE DUYGUSALLIKLA BU İŞLER OLMAZ.

ÇAĞDAŞ ATAN'I ZATEN BAŞAKŞEHİR BIRAKMAZ.
                          En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 27.05.2024, 19:42.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• F.Tekke gelir sezon sonunu göremez,
                            Ben de gelmesini istiyorum çünkü o süreç işlemeye başlamalı diye düşünüyorum,
                            oyunculuğunda olduğu gibi olur, biz sabretmeyiz, o hamdır derken 1,2 gel git olur, hoca olarak ilerde olgunlaşır ve faydalı olur, ama ilk 3,4 sene gelir gider, gelir gider.

Dediğim gibi bu süreç bir an önce başlasın,
                            Git gel etapları bir an önce geçilsin
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• o değil de şuan galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarını gösteriyor yayıncı kuruluş. bir bizim şu kutlamalara bakıyorum da şaka maka o seneki bütün parayı buraya basıp borca batmış olabiliriz. eşi benzeri görülmemiş bir organizasyon olmuştu.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

o değil de şuan galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarını gösteriyor yayıncı kuruluş. bir bizim şu kutlamalara bakıyorum da şaka maka o seneki bütün parayı buraya basıp borca batmış olabiliriz. eşi benzeri görülmemiş bir organizasyon olmuştu.
                                Adamlar zırt pırt şampiyon oluyor. Bizi gecerse bi tek civcivler geçer [emoji16]

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X