İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 27.05.2024, 14:28.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynı profilde iki adam. çağdaş ne yapmış da kendini kanıtlamış. tekke çağdaşın yaptığı neyi becerememiş. bence aynı ayarda iki adam
şu adamı takımın başına getireceksen o zaman abdullah avcı'yı niye yolluyoruz.
yan pas geri pas izlemeye devam edelim.
Yorum
-
İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendini ispat açısından milli takımdan daha önemli kaç tane pozisyon olabilir hocam kendini ispat sözlüğü mü oluşturalım madde madde yazalım?
Avcı bize gelmeden önce kupa kazanmış veya şampiyon olmuş muydu?
Bu benim kriterim değil, sen yazdın.
Türkiye'de milli takım çalıştırma meselesine gelirsek... Kuntz mesela... Nerede yaptı da milli takımı çalıştırdı?
Avcı'ya uyan kriterleri topla, netleştir; alternatifleri onun üzerinden tartışalım.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEstağfurullah, hiç gerek yok. Soru basitti:
Avcı bize gelmeden önce kupa kazanmış veya şampiyon olmuş muydu?
Bu benim kriterim değil, sen yazdın.
Türkiye'de milli takım çalıştırma meselesine gelirsek... Kuntz mesela... Nerede yaptı da milli takımı çalıştırdı?
Avcı'ya uyan kriterleri topla, netleştir; alternatifleri onun üzerinden tartışalım.
Kriterler bunlar. Milli takım hocalığı, ibfk ile şampiyonluğa oynaması ve kupa finali kendini ispatlama kriterini karşılıyor.
-kendini ispatlamış
-şampiyon olmuş
-kupa kazanmış
bu üç kriterden birini arıyorum bunu niye eğip büküyoruz anlamadım.
Kuntz gibi saçma sapan bir görevlendirme yaparsan zaten çuvallarsın ben de bunu diyorum.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaçan biri geri gelmez.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
1461 macini izliyorum.Ayni biz.
Arkaya gömüldüler.
Böyle devam ederseler elenirler.
Allah tan Vanspor beceriksiz su ana kadar ve sans da yanimizda.
1461 avci mi gizli yönetiyor.4 kez sans eseri gol yemediler.Geri cekildi 1461.
Tam ezik top oynuyorlar.
atin diye yalvariyorlarEn son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 27.05.2024, 16:44.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Hee teknik direktorde ismail kartal şansı yok adamın tahtaya birsey yazmasına lüzum mu var takımı otomatik pilotta takılıyor zaten beceriyle. Kondusyonu yükle ve çalıştır.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Trabzonspor'a bir yıllık maliyeti sadece kağıt üstünde 3 milyon 350 bin Euro. Bu da nerden baksanız günümüz kuru ile 120 milyon TL'ye yakın bir para yapıyor. Peki sizce akıllandık mı? Maalesef hayır. Ardımıza bir kazık daha girse ne taraftar ne de yönetim asla bilinçlenmiyor. Bakalım bu yıl nasıl kazılar girecek.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor'a bir yıllık maliyeti sadece kağıt üstünde 3 milyon 350 bin Euro. Bu da nerden baksanız günümüz kuru ile 120 milyon TL'ye yakın bir para yapıyor. Peki sizce akıllandık mı? Maalesef hayır. Ardımıza bir kazık daha girse ne taraftar ne de yönetim asla bilinçlenmiyor. Bakalım bu yıl nasıl kazılar girecek.
SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bu mallar yiyecegi belliydi.
Klasik loser bunlar.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum