Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben ertuğrul doğan olsam sene sonunda alacağım ilk oyuncu nürnberg forması giyen can uzun olurdu. al oynat aga.
    Kafadan 20 milyon euro şu an
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Yorum

• Şu takıma Sekiz Numara alamamak yada sol bek alıp sonra vazgeçmek nasıl bir döngüdeyiz,, İyi soğuttular bizi.

Yorum

• visca nın kupa maçında verdiği pas ı düşünürsek visca nın serbest 10 olarak oynaması mantıklı

pepe nin ideal yeri sağ açık ve direzege gibi topsuz koşu atabiliyor

eğer tek 6 ile oynarsak ki tek 6 ile oynarım, o durumda bardi 8 no ya evrilir

ideal 11

uğurcan

münye----joakin---denswil----eren

--------------mendy---------------

pepe-------visca--bardi-----direzege

---------------onaçu---------------

orsiç dönerse bu durumda direzege onaçu çift forvet de olabilir, bu durumda bardi yi yedeğe çekip merkez ikiliyi mendy visca kurarım

visca nın pasör özelliğinden faydalanmak gerekiyor bu yaşından sonra
        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu takıma Sekiz Numara alamamak yada sol bek alıp sonra vazgeçmek nasıl bir döngüdeyiz,, İyi soğuttular bizi.
          şu takıma değilde şu avcı ya transfer yapmamak erdo nun bu kış transfer döneminde geldiğinden beri yaptığı en doğru icraat diyebiliriz

erdo yu ilk kez tebrik ediyorum,transferi münye ile kapadığı için
          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben ertuğrul doğan olsam sene sonunda alacağım ilk oyuncu nürnberg forması giyen can uzun olurdu. al oynat aga.
            Yavaş al
            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
            HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              visca nın kupa maçında verdiği pas ı düşünürsek visca nın serbest 10 olarak oynaması mantıklı

pepe nin ideal yeri sağ açık ve direzege gibi topsuz koşu atabiliyor

eğer tek 6 ile oynarsak ki tek 6 ile oynarım, o durumda bardi 8 no ya evrilir

ideal 11

uğurcan

münye----joakin---denswil----eren

--------------mendy---------------

pepe-------visca--bardi-----direzege

---------------onaçu---------------

orsiç dönerse bu durumda direzege onaçu çift forvet de olabilir, bu durumda bardi yi yedeğe çekip merkez ikiliyi mendy visca kurarım

visca nın pasör özelliğinden faydalanmak gerekiyor bu yaşından sonra
              Kevgire döneriz bence. Mendy o bölgenin oyuncusu değil. Ağır. Alıp dönemiyor. Mendy nin yanında torreira gibi biri varsa yıldız olur. Diğer türlü ekstrası yok.

Bardi yerine viscaya evet derim. Yani 6-mendy-visca ortasahası olur

Yorum

• Şu mesela Beşiktaş'ın 20+ milyon euro'luk transferlerinden daha ilgi çekici.

Maliyetine bağlı tabii.

Yorum

• Musrati mi

5 sene önce yazıyordum lan onu ben , geldi mi sonunda
                  “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                  HAMİ AYAZ

Yorum

• [MENTION=24081]Sefer A.[/MENTION] Agusto çok teknik adam ya, Pepe hariç o kadar kısa adımlı adam eksilten kimse yok takımda.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O değil de Onuralp e yazık olacak
                      Şu yaşlarda potansiyel birisi olsam en son gitmek isteyeceğim takım trabzonspor olurdu. Hatta gitmem mevcut takımımda kalırdım

Yorum

• Ugurcan
                        Meunier Banniya Denswil Eren
                        Visca Mendy
                        Pepe Trezeguet Orsic
                        Onauchu

Visca hızını kaybetmisken, 8 numarada yokken bu bölgede denenmeli. Bakasetas bile denendi, Visca niye olmasın.

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Aytaç, Kasımpaşa'yı 4. yapacak böyle giderse Şu an zaten 4 de sezon sonu yani.

Yorum

• Aytac Kara
                            Tecrubeli hucumda yaratabiliyor, ama alinmasi imkansız gelmez de.
                            Bizden gideli cok oldu. Kesinlikle dorukhan etkisi yapabilirdi adi aytac olmasa

Yorum

• kargalar iki iyi oyuncu aldı özellikle Musrati nasıl buralara düştü şaşırdım ama 25 milyon euro deli para. Messi bulsak verelim demem. Bizim kurtuluşumuz bonservissiz transferler ve satın alma opsiyonuyla kiralıklar.
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kargalar iki iyi oyuncu aldı özellikle Musrati nasıl buralara düştü şaşırdım ama 25 milyon euro deli para. Messi bulsak verelim demem. Bizim kurtuluşumuz bonservissiz transferler ve satın alma opsiyonuyla kiralıklar.
                                2/3 sezon kaotik geçer...

Yorum

Yükleniyor...
                                X