Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulübün yıllık 45-50 milyon Euro açığı var, taraftar da yardım etmeli demiş başkan...
    Komik adam vesselam.

Onuachu'ya 10 verelim ha!!!
    Verin verin...

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Doğru olan bu degil mi ?
      Teknik adamin istediği oyuncuyu almaya çalışmak ?

Kime kusura bakmasın ama 31 yaşındaki bir oyuncuya 10 Milyon Euro vermek yalnızca aptallıkla açıklanamaz.

Yorum

• transfer listem :

gigot

okay yokuşlu

ben yedder

weghosrt

avcı varken genç oyuncu yatırımı yapılmaz aga

ayrıca bonservis yatırımıda yapılmaz , misal onaçu,

kısa vadeli sözleşmeler( 2 yıllık) + bonservis yok + yüksek maaş+ big tecrübe

avcı projesi bu şekil yapılır
        TEKKEBALL

Yorum

• Ciddi ciddi Wego bitti diyorlar twitter'da. hayırlısı

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ciddi ciddi Wego bitti diyorlar twitter'da. hayırlısı

Burada son güne kadar Onuachu bekleyelim diyenler var siz bekleyin ben bekleyemem Weghorst da gayet iyi oyuncu Onuachu'yu eylüle kadar beklemek demek ligin ilk beş maçına forvetsiz çıkmak demek bilmem anlatabildim mi bu süreçte zorlanıp puan kayıpları yaşadıktan sonra Onuachu gelse ne gelmese ne

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ciddi ciddi Wego bitti diyorlar twitter'da. hayırlısı
              İnşallah doğru değildir, Weghourst bizden abartısız 5 m Euro ister yıllık, bunlarda Avci istiyor diye verir, o parayı.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Onuachu konusunda problem sadece bonservis miktarı değil diyorlar. Soton'a Orsic transferinde ödemelerde baya sıkıntı çıkarmışız asıl sebep bundan diyorlar.

Yorum

• Defansa savicin yanına genç yatırımlık transfer düşünülmüyorsa hoedt falan boş iş gigot veya o kalitede biri alınmalı

Çünkü madem ekonomiyi hiçe sayıp risk alıyorsun o halde aldığın riski minimuma indir ki başarının gelmemesi imkansız olsun.

Forvette weghorst olacaksa ben onouchuyu veya o tarzda birini de görmek isterim kadroda weghorsta bel bağlamak pek akıllkıa gelmşyor bana.Bu durumda eğer gerçekten enise 4 m€ veren varsa gönderilebilir.

Çünkü önümüzdeki sezon bu kadar forma şansı bulabileceğini düşünmüyorum.Dolayısyla sonra bu parayı bile arar oluruz.

Denswil,bardhi,umut bozok ve umut güneş veya diğer vasat oyunculara fuzuli yere maaş bağlamaya gerek yok max ne veriyorlarsa kafi.

Ben şimdiye kadar bekleyipte daha fazlasına sattığımız oyuncu görmedim.

Oyuncu parlatıp satmak da ne bu hocanın ne de başkanın harcı da değil zaten.

Hatta mendy defans düşünülüyorsa o dahi gönderilebilir çünkü adamı o mevkide aldığımıza bile satamayabiliriz ilerki sezonlarda,o derece yokları oynuyorlar denswille.

Bı yıl bu kadar açılmışken bizim başarısız olma lüksümüz yok ona göre 8 ve 10 a nokta atışı yapılıp başarı gelmediği takdirde ben ne başkanı ne de hocayı artık burada görmek istemiyorum.

Taktik anlayışı,seyir zevkini falan geçtim kazandığımız zaman bile şansa bala maç kazanıyor olmaktan gerçekten bıktım.
                  En son Macellan tarafından düzenlendi; 28.07.2024, 01:23.

Yorum

• weghorst gündemi muhtemelen onaçu nun bonservisini düşürmek için çıkarılmış haberlerdir

bunu sautemtın başkanı yer mi ? yemez aga

onaçu yu ya araplara satabilir (çünkü bu yaşta sadece araplar yüksek bonservis ve yüksek maaş verebilir) yada onaçu sautemtının elinde patlar

arkadaş, sautemtın premier lige çıkmadı mı ? çıktı, neden sautemtında oynamıyor onaçu ? elden çıkarıp para kazanmaya bakıyorlar, orsiç olayında olduğu gibi

piyasada dünya kadar forvet var aga, onaçuya takılı kalmamak lazım
                    TEKKEBALL

Yorum

• Weghorst Cham Okay bitti bilgileri twitterı kırıp geçirmiş. Hayırlısı bakalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Muhammed Cham profile in Football Manager 2024.3. Find out how good Muhammed Cham is in FM 24.3 including Ability & Potential ability.

cham ın clermont daki maaşı

250 bin avro

okay yokuşlunun güncel maaşı : 1,5 milyon avro

Okay Yokuşlu profile in Football Manager 2024.3. Find out how good Okay Yokuşlu is in FM 24.3 including Ability & Potential ability.
                        TEKKEBALL

Yorum

• Weghorst-Okay-Cham hayırlı olsun.

Onuachu için üzüldüm, Weghorst'u pek gözüm tutmadı..
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Santrafor tavsiyem https://www.transfermarkt.com.tr/pap...spieler/585339
                            1.88, Hızlı, Güçlü

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beyler siz kafayı yemişsiniz.
                              Türkiye liginde tutan santrafora parayı verip alacak, oynatacaksın. Geçmişimiz maceralarla dolu.
                              Weghorst dediğin adam beşiktaşı ve istanbulu terk etti. Öyle yorumlar okuyorum ki, sizin adını zikrettiğiniz adamlar sanki trabzonspor beni alsın diye kapımızda bekliyor. Tüm yorumlar tek taraflı. Boktan ortadoğu ülkesinin boktan bir doğu şehri burası. Yeri geldiğinde para ile bile adam getiremiyorsun. Hayal aleminde yaşıyorsunuz resmen. Trabzona birini getireceksen, para, oyuncu karakteri, şehirle uyum, oyuncunun hayattan beklentisi (gece hayatı, sosyal aktivite vb) oyuncunun ailesinin memnuniyeti, oyuncunun çocuklarının okul durumları vs vs bir çok detay devreye giriyor.

Onachu o kadar etmez. Neye göre? Tuttu mu? tuttu. Kulübü sahiplendi mi?, sahiplendi. Bizde oynamak istiyor mu?, istiyor. Daha neyin peşindesiniz? Onca eşeğe milyon eurolar yığdık. Sonuç 0. Atan tutan meselesi. 5milyon sterlinmiş, 7 milyon sterlinmiş. Her ne ise. Bu transfer bitmeli. Onachu türkiye liginde her zaman iş yapacak bir adam. Onachu alınmayacaksa bu seneyi de çöpe atabiliriz. Çok net.
                              buna benzer şeyler yazacaktım üşendim yazmadım. biri muhasebeci biri scout biri bilmem ne. kimse kızmasın ama buradaki arkadaşların çoğunun psikiyatrik sorunları var. futbolun ve bu lanet olası ligin gerçekleri var insan konuşurken ona göre göre konuşmalı. lan ben futbolcu olsam trabzondan teklif gelse 40 kez düşünürüm öyle gelirim. onacu gibi adam denk gelmiş ve tutmuş yok o kadar etmez yok bu kadar olmaz yok yaşı yok tipi bilmem ne. onachu ya 7 milyonda verilir 8 milyon da. senin ülkende kur yüksek elin adamına göre 7 milyon euro 250 milyon tl etmiyor
                              Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Abdullah Avcı Trabzonspor'a tecavüz etmeye devam ediyor, Cham'ı 8'e koyup 10'da da Bardhi'yi oynatacak bu kitapsız herif, Elinde Lundstram, Mendy var gidip birde Okay alıyorsun, başı kesik takım gibi dolanacağız sahada yine 8 nosuz, Cham maestroluk yapabilecek adam değil, at kafalılar o kadar transfer yaptınız takımı yine beyinsiz bıraktınız, Cham'ı da batıracak bu Avcı müptezeli, adamın mevkisi 10 no, 8'le alakası yok, Mendy'nin stoper de nasıl sıçtığını görüyoruz hücum oyuncusu Ozan'ın sağ bekte ki vasatlığını da gördük, Cham'ı da 8 oynatacak şimdi bu armut, zaten hiçbir işe yaramıyorsun bari net mevkilerini olan adamların yerini değiştirme be bre kafir, seninle gelen şampiyonluğa lanet ettirdin artık, senin şampiyonlukta bir faydan olmasa bile, Denswil'e servet verdiren balici de sensin, ama suç sende değil ki, senin köpekliğini yapan Trabzonspor yönetiminde, ulan aranızdan biri çıkıpta dese ya bu takımda Okay'ı ne yapıcaksın, 8 nosuz neler çektiğimiz orta da diye, bir tane mi beyni olan adam yok şu yönetimde, müptezel Avcı'yı kendinize tanrı yapmışsınız tapıyorsunuz..
                                En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 28.07.2024, 06:17.
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yükleniyor...
                                X