İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Transfer Dosyası - 16 -
Bakasetasın imzalamayıp ayrılacağı kesin gibi. Devre arası yollar ayrılmalı yerine topla üst düzey ama beli de dönen bir 8-10 karışımı adam alınmalı. Bir tarafta Pepe Visca bir tarafta Trezege Orsic varken merkeze bir şef şart. Mendy zaten yük alır. Üçüncü adam kim olur bilmiyorum ama hoca Ömürü de bol bol oynatır.
Oyun kurucu sağ bek de lazım. Topla oyunumuzu bir üst seviyeye atabilmek için sağ bek, ayağı temiz stoper ve maestro lazım. Fiziksel iyi bir takımız zaten.
Yapmamamız gerekenler
-Transferde tüm yetkiyi hocaya vermek,
-İspanyadan oyuncu almak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 21.11.2023, 22:56.
Yorum
-
Uğurcan sakatlandı hadi geçmiş olsun..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 21.11.2023, 23:18.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
ï¸ Alexander Sörloth:
"Trabzonspor kariyerim, çılgın bir deneyimdi. Şu ana kadar yaşadıklarımı o kadar canlı hatırlıyorum ki, eğer pazar günü bir maçımız varsa cuma günü taraftarlar antrenman sahasına gelir sizi o atmosfere hazırlardı. Maç olduğu günler inanılmazdı. O maç günlerini özlüyorum. Çünkü stadyumdaki atmosfer, karşılaştırılamaz. Maçtan 1,5 saat önce taraftarların sesini duymaya başlıyorsunuz. Beşiktaş, Fenerbahçe derbilerini hatırlıyorum. Sahada yaşadığım en güzel anlardan biriydi. O sezon tüm önemli maçlarda gol atmıştım. Kupa da almıştık. Başarılı ve iyi bir sezondu. Beni kendimle ilgili iyi şeyler yapmaya yöneltti."S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Bakasetas'tan para kazanabileceğimizi düşünüyor musunuz? En iyi ihtimal sezon arası alacakları karşılık fesih gelir. Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış bir topçu için 2-3 milyon Euro verecek bir kulüp bulursak, kardeş kulüp ilan etmemiz lazım zaten.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Yine aynı senaryolar. Bakasetas ile sözleşme yenilenebileceğini sanan yoktur umarımBesle büyüt bedavaya gönder
En son Yıldıray Emanet tarafından düzenlendi; 22.11.2023, 10:26.
Yorum
-
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine aynı senaryolar. Bakasetas ile sözleşme yenilenebileceğini sanan yoktur umarımBesle büyüt bedavaya gönder
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyuncu satışını gerçekleştiremiyoruz bir türlü. ederi geldiğinde sat gitsin neden duygusal bağlanıyoruz ki bu kadar ?61
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha iyisini bulup takıma monte etmediğimiz sürece hiçbir futbolcuyu gönderme lüksümüz yok.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha iyisi derken hocam? Baka'nın varlığı ile yokluğu bir. Üstüne beyfendiye dünya kadar maaş teklif ediliyor, beğenmiyor. Bunun aldığı paranın üçte birine oynayacak dünya kadar futbolcu var. Bırak yerine transfer yapılmasını, mevcut kadroda bile hissedilmeyecek bir oyuncu. Tek meziyeti duran top ve uzaktan şut. Yusuf Yazıcı'nın Yunanistan şubesi.
Yorum
-
Abdullah avci bunu begenmedi. Kerem akturkoglu 3. ligden galatasaraya, ismail yuksek tff 1. ligden fenere, dorukhsn tokoz tff 1. ligden besiktasa gitmisti. Bizde ise bir alt ligden aldigimiz gencleri oynatmadan sutluyoruz. Enis destan ile mehmet can bjelica olsa hayatta sans bulamazlardi avci ile. Goktan gurbuz vardi ee noldu avci kadroya bile almiyor.
Yorum
Yorum