Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazı arkadaşlar sanıyor ki larsen kesik yiyecek, trezege saçma sapan toplar kaptırmayacak,bakasetas 8 numara oynamayacak sanıyor. ey gidi. farklı futbol beklemiyorum yine.
    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Bizim taraftar tam böyle sosyal deneylik,tam böyle İsviçreli bilim adamlarının üzerinde yıllar sürecek inceleme yapması gereken kitle.
      Yani hangi kafa yapısı Abdullah Avcı olmasın der normal bir kafa,hadi bunu dedin yerine hangi zeka ile Fatih tekke,Sergen gibi kafaları egodan yarı gitmiş tipleri ister.

İnşallah Abdullah Avcı ile 10 yıllık ve çok ağır tazmimant maddesi olan bir sözleşme yapılır da bu taraftar denen zehirli kitle takımdan uzaklaşır.
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim taraftar tam böyle sosyal deneylik,tam böyle İsviçreli bilim adamlarının üzerinde yıllar sürecek inceleme yapması gereken kitle.
        Yani hangi kafa yapısı Abdullah Avcı olmasın der normal bir kafa,hadi bunu dedin yerine hangi zeka ile Fatih tekke,Sergen gibi kafaları egodan yarı gitmiş tipleri ister.

İnşallah Abdullah Avcı ile 10 yıllık ve çok ağır tazmimant maddesi olan bir sözleşme yapılır da bu taraftar denen zehirli kitle takımdan uzaklaşır.
        A. Avcı ın kazandığı şampiyonluğu içine sindiremeyenler bugün bu halimizin müshepbipleridir.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bu hırvat hoca bozuntusunun yaptığı hataları Avcı da gitmeden önce yapıyordu. Dünyada hoca kalmadı biz hep eskiye dönüyoruz. Maalesef bu takıma Avcı da ilaç olmaz sezon sonunu göremez
          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Avcı en azından şampiyon yaptı ilk geldiğinde iyiydi bir şeyler oldu takıma sonra. Bence avcı iyi kadroyla uyutan futbol da olsa tekrar bizi şampiyon yapabilir.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Avcı’nın gelmesi ihanettir takıma daha millet övüyor deli oluyorum
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dogru isim sadi tekelioglu
                Tonya55 ne diyorsa o. Parti kur oy verelim reyiss.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tonya55 ne diyorsa o. Parti kur oy verelim reyiss.
                  Bjelica Hülle olarak kulanmaktansa Tekelioglu secerim hem daha az maliyetli hemde 4 malubiyet garanti almazdik.
                  En az 5 Puan fazla olurdu hesapta hemde o kadar para harcamazdik 3-4 o da yapardi bizi.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Avcıyı madem geri alacaktınız niye gönderiniz bre dingiller. Ben bu kadar salakça hareket görmedim. ED başkan oldukça TS de saçmalıklar bitmez. Hacıosmanoğlu her türlü dengesiz hareketi yapardı ama bunu o bile yapmazdı. Tam bir iş bilmezlik, kepazelik, sığırlık. Allah TS yi bunların şerrinden oyunlarından korusun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Doctore tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Avcıyı madem geri alacaktınız niye gönderiniz bre dingiller. Ben bu kadar salakça hareket görmedim. ED başkan oldukça TS de saçmalıklar bitmez. Hacıosmanoğlu her türlü dengesiz hareketi yapardı ama bunu o bile yapmazdı. Tam bir iş bilmezlik, kepazelik, sığırlık. Allah TS yi bunların şerrinden oyunlarından korusun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      Sonuna kadar katılmakla birlikte bir çok şey daha eklenir de kime neyi anlatıcan.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Sanki larsen denswill bardhi umut bartra ve gomezi başımıza bela eden adam avcı değil de medet umar olduk şimdi tekrar. Üreten genç takım olmak zorundayız biz. Avcı ile bu asla mümkün olamaz. Bu değil miydi 10 tane 10 numara var Süleymana gerek yok diyen. Ben Süleyman bazında xemyiorum bu x kişisi de olabilir. Lakin planlama0. Baka varken bardhi alınmadı mı üstüne yazıcı alınmadı mı. Libero eksikken ne olduğu belirsiz gbamin alınmadı mı. Adam geçen senenin enkazındsn kurtulamadı. Son hafta yaptın transferleri adamlar 3 maç oynamış bekliyorsun ki takım üretken olsun. Bu takım 8 numara yaratıcı bir adam almadığı sürece Avcı ile de aynı oyunu oynayacak. Defansı daha iyi yapıp daha az atağa çıkacak olacak olan o. Bjk de aynı sıkıntıyı çekiyor. Onlara da sosa hamsik ayarında birisi lazım bize de. Aynı hatalar devam edecek. Yazık.
                        Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                        çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sanki larsen denswill bardhi umut bartra ve gomezi başımıza bela eden adam avcı değil de medet umar olduk şimdi tekrar. Üreten genç takım olmak zorundayız biz. Avcı ile bu asla mümkün olamaz. Bu değil miydi 10 tane 10 numara var Süleymana gerek yok diyen. Ben Süleyman bazında xemyiorum bu x kişisi de olabilir. Lakin planlama0. Baka varken bardhi alınmadı mı üstüne yazıcı alınmadı mı. Libero eksikken ne olduğu belirsiz gbamin alınmadı mı. Adam geçen senenin enkazındsn kurtulamadı. Son hafta yaptın transferleri adamlar 3 maç oynamış bekliyorsun ki takım üretken olsun. Bu takım 8 numara yaratıcı bir adam almadığı sürece Avcı ile de aynı oyunu oynayacak. Defansı daha iyi yapıp daha az atağa çıkacak olacak olan o. Bjk de aynı sıkıntıyı çekiyor. Onlara da sosa hamsik ayarında birisi lazım bize de. Aynı hatalar devam edecek. Yazık.
                          Bu elestirilerin çoguna katiliyorum, onun için tam da Tekke vakti diyorum
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sanki larsen denswill bardhi umut bartra ve gomezi başımıza bela eden adam avcı değil de medet umar olduk şimdi tekrar. Üreten genç takım olmak zorundayız biz. Avcı ile bu asla mümkün olamaz. Bu değil miydi 10 tane 10 numara var Süleymana gerek yok diyen. Ben Süleyman bazında xemyiorum bu x kişisi de olabilir. Lakin planlama0. Baka varken bardhi alınmadı mı üstüne yazıcı alınmadı mı. Libero eksikken ne olduğu belirsiz gbamin alınmadı mı. Adam geçen senenin enkazındsn kurtulamadı. Son hafta yaptın transferleri adamlar 3 maç oynamış bekliyorsun ki takım üretken olsun. Bu takım 8 numara yaratıcı bir adam almadığı sürece Avcı ile de aynı oyunu oynayacak. Defansı daha iyi yapıp daha az atağa çıkacak olacak olan o. Bjk de aynı sıkıntıyı çekiyor. Onlara da sosa hamsik ayarında birisi lazım bize de. Aynı hatalar devam edecek. Yazık.
                            İki transfer sezonunun birini çok iyi değerlendirdi, şampiyon yaptı. Diğerinde çuvalladı, ayrıldı. Niye sadece çuvalladığı konuşuluyor? İlk geldiğinde farklı durum mu vardı? Afobe, Plaza, Marlonları ne çabuk unuttuk. O rezil kadrodan şampiyon takım çıkardığında örnek planlama diyorduk. Kafasını topladı, ilk geldiğinden fazla baskı olacağını bilerek geri geliyor. Ben ilk senaryonun tekrarlanacağına inanıyorum.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• 30 yaş üstü bitik adamlara paralar saçmaya devam ederiz yine. Avcı umuyorum ki yaptırdığı saçma hamlelerden ders çıkarmıştır.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sponsorluktan sacilacak paralar geldi ya, kankanla beraber iyice bir ezin baskan bey. Dunyada ne kadar veteran, ne kadar koşamayan, ne kadar yetenek fukarasi öküz varsa basin yuksek tutarlar üzerinden sozlesmeleri. Biktirdiniz ulan Trabzonspor'dan.

Yorum

Yükleniyor...
                                X