Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu şu vasıfsız hırvatı savunmayın artık ligdeki en kötü hoca Aaaaa komik dahi olamıyorsunuz. Başkan bu herifi kovamaz tazminatı 3 milyon avro kendide istifa etmez ahhh keşke etse bugün hayatlarında ismini duymadıkları bu vasıfsızı sırf başkana muhalefet için savunanlar 10 hafta sonra çok değil hepinizin gözü önünde bu herife sövecek bu ülkede herşey olursun bir rezil olamazsın.
    hadi bakalım hepimiz buradayız kim kime sövecek.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Siyasilerle ne yaşayacak,seçim yılında şampiyon yapmış başkanı yiyecek kadar riski hangi siyasi göze alır,vasıfsız boş etsisi olmayan bir tipdi Ağaoğlu geçis süreci için kullanıldı ve gitti,asıl güç para sahibinde yani Ertuğrul Doğan dı,Avcı ile birlikte takımı şampiyon yaptı.

Yani saçma sapan senaryolar uydurup,buna insanların inanmasını beklemek siyasi düşüncenin bir parçası sanırım.
      Senin senaryo daha saçma

Yorum

• Forumda öyle adamlar var ki futbolu sadece kendileri biliyor zannediyor

Misal ömrü futbolla geçmiş adamlar hiçbir şey bilmiyor onlara göre
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Hocayla ilgili tek eleştirim hani fiziksel mükemmel bir takım olacaktık izin yoktu? Avcı geçen sene paso izin veriyordu sahada o takımdan daha güçlü bir takım göremedik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forumda öyle adamlar var ki futbolu sadece kendileri biliyor zannediyor

Misal ömrü futbolla geçmiş adamlar hiçbir şey bilmiyor onlara göre
            olmaz abi her boku onlar biliyor. Futbol profesyoneli olarak ne kadar çalıştığı önemli değil. Eğer o beğenmiyorsa antranör dahi değil.

Yorum

• Bir an önce bu hırvat köylüsü ve tesislere doldurduğu hısım akrabası şehirden kovulmalı. Yanlıştan hemen dönmemiz lazım az da olsa zaman var, milli ara var.

Paşa maçına Sarri hocam çıksın yine sonra da yerli bir hoca getirilsin benim adayım Çağdaş. Kayseri’ye bir kutu pastırma paket edip yollayalım hocalarını alslım net olarak bunu yapmalıyız.

Hoca da transfer tahtası filan diye bir şeyler uydurur duygu dolu bir basın toplantısı düzenler ve gelir.

Çağdaş olmazsa Avcı tekrar olabilir Sergen’e kesinlikle karşıyım o herif bir kere insani vasıfları pek yüksek biri değil. Kumarbaz ve elinde sigarasıyla menemen yiyip, idmanlara çıkmak yerine at yarışı izlemeyi tercih edecek bir tip. Karı kız ayağı var olmaz yani bize uymaz.

Tekke için zaman var diye düşünüyorum ama ona da aslında sıcak değilim sosyal ilişkileri zayıf olduğu bir gerçek, röportajlarında da ona öyle yaptım buna böyle yaptım filan diye konuşup bunlarla da övünüyor gibi hali var ben beğenmiyorum kısacası.

Sonuç olarak Çağdaş hemen gelsin başlasın derim.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ertuğrul doğanda direk iho havası var. Nasıl iho trabzonspor sayesinde tanındı sonra ihaleleri peş peşe kaptı.Benzer şekilde ertuğrul doğan da pr çalışmaını tamamladıktan sonra yol alacaktır.

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir an önce bu hırvat köylüsü ve tesislere doldurduğu hısım akrabası şehirden kovulmalı. Yanlıştan hemen dönmemiz lazım az da olsa zaman var, milli ara var.

Paşa maçına Sarri hocam çıksın yine sonra da yerli bir hoca getirilsin benim adayım Çağdaş. Kayseri’ye bir kutu pastırma paket edip yollayalım hocalarını alslım net olarak bunu yapmalıyız.

Hoca da transfer tahtası filan diye bir şeyler uydurur duygu dolu bir basın toplantısı düzenler ve gelir.

Çağdaş olmazsa Avcı tekrar olabilir Sergen’e kesinlikle karşıyım o herif bir kere insani vasıfları pek yüksek biri değil. Kumarbaz ve elinde sigarasıyla menemen yiyip, idmanlara çıkmak yerine at yarışı izlemeyi tercih edecek bir tip. Karı kız ayağı var olmaz yani bize uymaz.

Tekke için zaman var diye düşünüyorum ama ona da aslında sıcak değilim sosyal ilişkileri zayıf olduğu bir gerçek, röportajlarında da ona öyle yaptım buna böyle yaptım filan diye konuşup bunlarla da övünüyor gibi hali var ben beğenmiyorum kısacası.

Sonuç olarak Çağdaş hemen gelsin başlasın derim.
                  hırvat köylüsü diye aşağıladığın adam sen dahil buradaki bir çok insandan çok daha eğitimli ki bir insanı köylü diye aşağılamya çalışmak en kibar tabirle cehaletin son noktasıdır. Ne garip insanlarsınız.

Yorum

• erdo gitmeden bu işler düzelmez hocam

şu ana kadar yapılan transferlere ve ödenen maaşlara bakarsak forumda taraftarın transfer istememesi gerekiyor,çünkü yeni yeni çöpler ve bol maaşlar eklenecek kadroya,enkaz büyüyecek,

taraftar transfer yap diyor ama asıl problem transfer yapılmaması değil erdo nun transfer yapmasıdır, 8 oyuncu transfer etmiş erdo, gelen oyuncuları gördük, haliyle taraftarın erdo nun yapacağı yeni transferlere karşı çıkması lazım,enkazın büyümemesi adına
                    TEKKEBALL

Yorum

• Sirl alex ferguson 45 yasinda manchester united in basina gecti orada ilk 5 sene hic kupa kazanamadi. 1986 kasiminda takimin basina gectiginde ligi 11.sirada bitirdiler. 1987 - 1988 sezonunu da sampiyon liverpooldan 9 puan fark yiyerek 2. bitirdiler. 1988 - 1989 sezonunu yine 11. bitirdiler. Biz de olsa muthis zeki taraftar direkt Iskoc koylusu diye istifaya davet ederdi adami

Yorum

• vaybe

bertuğ 5 milyon avroya rennes e transfer olmuş

gelişim adına iyi bir adım

Bertuğ Yıldırım, 23, aus Türkei ➤ FC Stade Rennes, seit 2023 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 2,00 Mio. € ➤ * 12.07.2002 in Istanbul, Türkei
                        TEKKEBALL

Yorum

• Tüm olumsuzluklara ragmen Avci dönemine göre takimin futbolunda biraz düzelme görüyorum. Orta sahaya gereken transferler yapilmis olsaydi daha iyi bir futbol izleyebilirdik. Takim baski yiyince haliyle acayip tedirgin oynuyor oyuncular.

Transfer süreci yönetim - teknik direktör savasina dönüsmüs halde. Ben hocanin Mendy yi istemedigini düsünüyorum.Oyuncu ve klübüyle anlasilmis, oyuncu takimin kadrosundan cikarilmis ama aciklanmiyor..Önce baska bir klüple anlastiklarini düsündüm ama öyle olsaydi coktan duyulurdu..Neler dönüyor kestirmek cok zor. Bonservis ödenecegi icin oyuncu satisi (Ugurcan, Bakasetas) bekleniyor olabilir..Hocanin gönderilecegi tahminleri cogaliyor sosyal medyada..Buda ihtimaller arasinda..O kadar karisik, kaotik bir durum ki..
                          En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 30.08.2023, 01:02.
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hırvat köylüsü diye aşağıladığın adam sen dahil buradaki bir çok insandan çok daha eğitimli ki bir insanı köylü diye aşağılamya çalışmak en kibar tabirle cehaletin son noktasıdır. Ne garip insanlarsınız.
                            Hani bu forum'daki bazı insanlar her boku biliyoruz ya heralde sende liseyi üniversiteyi bu hırvatla beraber okudun beraber hocalık yaptın müthiş başarılarına tanıklık oldun bizide biliyorsun eğitim seviyemizdende haberin var bravo ne diyeyim
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sirl alex ferguson 45 yasinda manchester united in basina gecti orada ilk 5 sene hic kupa kazanamadi. 1986 kasiminda takimin basina gectiginde ligi 11.sirada bitirdiler. 1987 - 1988 sezonunu da sampiyon liverpooldan 9 puan fark yiyerek 2. bitirdiler. 1988 - 1989 sezonunu yine 11. bitirdiler. Biz de olsa muthis zeki taraftar direkt Iskoc koylusu diye istifaya davet ederdi adami
                              sir şenol güneş de 1988 yılında bizde teknik adamlığa başladı

eğer türkiyede genel olarak kulüpler iyi yönetilseydi yada kulüplerin sahibi olsaydı şenol güneş bizde 35. yılını dolduruyor olacaktı, çoh enteresan

Mitarbeiterprofil von Şenol Güneş: ➤ aktueller Verein ➤ Ex-Vereine ➤ Bevorzugte Formation ➤ Stationen als Spieler ➤ News ➤ Statistiken

bu 35 yılda şenol güneş iyi bir yönetimle kaç kez şampiyon olurdu bilemiyoruz, benim tahminim en az 15 kez şampiyonluk yaşardı, A plus bir teknik adam + manevi olarak kulüp içinden çıkmış, acayip bir hikaye olurdu olumlu manada,ayrıca çok oyuncu satardık
                              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hani bu forum'daki bazı insanlar her boku biliyoruz ya heralde sende liseyi üniversiteyi bu hırvatla beraber okudun beraber hocalık yaptın müthiş başarılarına tanıklık oldun bizide biliyorsun eğitim seviyemizdende haberin var bravo ne diyeyim
                                karşılıklı polemik yaratmak istemem lakin sırf antranörlüğünü beğenmiyorsun diye bir adamı aşağılamak için köylü demek neresinden bakarsan bak aşağılık bir cümle. Birincisi köylü olmak övünülecek bir şey hakaret değil. İkincisi sen adamın eğitimini nereden biliyorsunda adama hakaret ediyorsun.Adamın sizden çok futbol ile haşır neşir olduğu tartışmaya kapalı. Bu adama futbolu bilmiyor demek komedi. O futbolu biliyor lakin siz eleştirmeyi bilmiyorsunuz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X