Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tuzuge bu kulupte trabzon’da yasayan veya bir donem yasamis kimse baskan olamaz diye madde eklenmeli.kurumsal sirketi yonetemedikleri gibi kaosu bir sekilde derinlestiriyorlar.

koydeki akrabalarina koprulere pankart astir,macta tisort dagit lehine ergenlere tezahurat yaptir.sosyal medya hesaplarinin bir kismini bagla.al sana ertugrul dogan tarzi yoneticilik.2018’de ilk baskan oldugunda agaoglu taraftarla nasil iletisime gecerdi bunlar nasil geciyor.

yapacagi 2-3 kaliteli takviyeyle kendisini,takimi,hocayi ipten alir ama burada niyet farkli.hocaya boyle mobbing yaparak yildirmanin pesinde gibi.bir umut istifa ederse avci kankasini geri getirmeye calisacak sanirim.dusmanin olsa bir hocayi bu kadro ile lige sokmazsin.o kontrat varken hoca tazminatsiz gitmez.ben olsam bende gitmezdim.umarim hoca pes etmez.
    En son tristram tarafından düzenlendi; 29.08.2023, 23:34.

Yorum

• Saka maka ED kesin malidivlerde izin yapiyor demistim
      gercek galiba,yahu koca trabzonsporda hic biri yokmu bu kaos ortami aydinlatacak
      ED basin toplantisi yapmali bu isler cocuk oyuncagi degil öyle cok ortaya trt ulusal kanalinda gögsünü gere gere bunu yaptim sunu yaptim yarin öbürgün üc oyuncu yolda felan bu kulüp cocuk bahcesimi
      bir yöneticide cikar der trabzonspor iyi yolda yok bilmem neler.
      baska yöneticide instada araba reklamlari yapar nispet yaparcasina rizeye yenildik arabalarini gösterir durur
      bu yöneticler tahminim trabzonsporluda degil,maclarimizida izlemiyorlardir.
      göz göre göre batiyoruz beyler , biri bunlari uyandirmali..
      hocamizi seven var istemeyende var ama hocaysan eger masaya yumrugunu vur Artik .
      kasimpasa macinda maglubiyet yasarsak cok kötü olcak zor toparlaniriz
      En son Erkan A. tarafından düzenlendi; 29.08.2023, 23:33.
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Breivik ne topçu ama varya.
        Böylesin 7-8 vereceksin
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Hadi kasimpasayi kaza ile yendin diyelim ki olmaz da içeride bjk 2 3 atınca ne olacak? Hoca istifa filan hikaye yönetim işi çözülmesi lazım. Ne yapiyor ne ediyor adamlar belli değil. Kafayı kuma sokunca gorunmediklerini sanıyorlar herhalde.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen Sevinç Bazen Keder
          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Ulan aziz yildirim bu kulübün basina gecseydi bu kadar zarar verir miydi bilmiyorum..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• çok pis dolaplar dönüyor hem bazı oyuncular hem de yönetim hocayı yemeye çalışıyor. Bu hoca Ahmet ağaoğlu döneminde gelse birlikte muazzam iş çıkartırlardı.

Yönetim ivedelikle istifa etmeli. Hocayı yemeye çalışan isimler kadro dışı kalmalıdır.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                çok pis dolaplar dönüyor hem bazı oyuncular hem de yönetim hocayı yemeye çalışıyor. Bu hoca Ahmet ağaoğlu döneminde gelse birlikte muazzam iş çıkartırlardı.

Yönetim ivedelikle istifa etmeli. Hocayı yemeye çalışan isimler kadro dışı kalmalıdır.
                Ya durun allah askina ne kadro disi ??
                zaten kulübte futbolcu kalmadi kim oynayacak

1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TS başkanı para için kaçmaz, parayı bir sekilde bulur. Agaoglu iktidara tepki koyup MAY tesisleri için hakkımızı yedirmem sonuna kadar savaşırım demişti ne olduysa o açıklamadan sonra oldu, sessizce görevi bıraktı. Geldiğinde de büyük borç vardı, oyuncu satar sponsor bulur hallederdi ama siyasilerle ne yaşadıysa aniden bıraktı.
                  Siyasilerle ne yaşayacak,seçim yılında şampiyon yapmış başkanı yiyecek kadar riski hangi siyasi göze alır,vasıfsız boş etsisi olmayan bir tipdi Ağaoğlu geçis süreci için kullanıldı ve gitti,asıl güç para sahibinde yani Ertuğrul Doğan dı,Avcı ile birlikte takımı şampiyon yaptı.

Yani saçma sapan senaryolar uydurup,buna insanların inanmasını beklemek siyasi düşüncenin bir parçası sanırım.
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Ya bırakın bu işleri. Klasik Trabzonspor. Konuyu değiştirmeye çalışıyorlar. Transfer yapmayıp yalandan içerde mevzu var, yok şöyle yok böyle. Bildiğin oyalama taktiği. Bunları yiyen de ne bileyim. Başkanı transfer yapamamış, hocası maç kazanamamış, şimdi gelmişler öyle böyle. Geçeceksiniz bu ayakları. Transferin bitmesine sayılı günler var, yönetim bavulunu hazır tutsun. Hoca da 2 maç daha kazanamazsa beraber gider.

Yorum

çok pis dolaplar dönüyor hem bazı oyuncular hem de yönetim hocayı yemeye çalışıyor. Bu hoca Ahmet ağaoğlu döneminde gelse birlikte muazzam iş çıkartırlardı.

Olay basit, hocanın istifasını istiyorlar, çünkü tazminat için para yok.

https://twitter.com/Alika87

Yorum

Al işte bir senarist daha,kılübün borcunu kapatmak için takla atıyor başkan,bir de daha yeni getirdiği hocayı tazminatla gönderme derdinda yani,adamın bu kadar vasıfsız olduğunu bilse baştan getirmezdi ama şu anda kovacak kadar da iş bilmez değiller.

Çok fazla senaryo yazmaya gerek yok 1 Eylül sonrası transfer olmazsa küçülmeye gittiler deriz,2002 gibi.
                        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Hocayı yem etmek tam bir akıl noksanlığıdır. Ancak bu vasıfsızlardan bu hareket de beklenir.
                          Aklınıza gelebilecek en saçma işi bile bunların yapabilme potansiyeli var. O denli beceriksizler!
                          Bugün içiresinden bir kere daha yazdım, İHO yönetimi bile bunlardan daha beceriklidir.
                          En azından İHO bunlardan daha omurgalıdır. Sözünü tutardı. Bunlarda o da yok.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Al işte bir senarist daha,kılübün borcunu kapatmak için takla atıyor başkan,bir de daha yeni getirdiği hocayı tazminatla gönderme derdinda yani,adamın bu kadar vasıfsız olduğunu bilse baştan getirmezdi ama şu anda kovacak kadar da iş bilmez değiller.

Çok fazla senaryo yazmaya gerek yok 1 Eylül sonrası transfer olmazsa küçülmeye gittiler deriz,2002 gibi.
                            yaşayarak göreceğiz . Bu yönetimin derdi Trabzonspor değil.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Yahu şu vasıfsız hırvatı savunmayın artık ligdeki en kötü hoca Aaaaa komik dahi olamıyorsunuz. Başkan bu herifi kovamaz tazminatı 3 milyon avro kendide istifa etmez ahhh keşke etse bugün hayatlarında ismini duymadıkları bu vasıfsızı sırf başkana muhalefet için savunanlar 10 hafta sonra çok değil hepinizin gözü önünde bu herife sövecek bu ülkede herşey olursun bir rezil olamazsın.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Hocayı gönderirse şaşırmam.

Bakasetas'la uzatmasazsa da şaşırmam.

Bjelica'nın yerine Orhan Ak'ı getirirse de şaşırmam.

Ne yazık ki her türlü negatifliğe şaşırmaz olduk. Her konuda kendi berbatlık rekorunu yenileyen beceriksizler sürüsü tarafından yönetiliyoruz.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X