Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 transfer yahu bu sene avrupaya gidebilmen için ihtiyacın olan şey sadece 3 transfer. Petkovic, 6 numara ve 8 numara. Ulan harbiden bu kadar zor mu yoksa bunların niyetinde mi sıkıntı var anlamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Baka’nın ayrılmak istediğine dair haberler çoğalmaya başladı. Gs maçında da kafasının bizde olmadığı açıktı ve bu durumu bize daha 2.haftada 3 puana maloldu.

Elimizde iyi futbolcu diyebileceğimiz 3-4 tane adam vardı bunların biri çapraz kopardı, biri gitmek istiyor, birinin kaburgası kırık. Diğerleri de tartışmalı isimler ha bana göre iyi çoğuna göre iyi değil.

Çok kötü durumdayız, kalitemiz sürünüyor ve daha kötüsü gs maçına mağlubiyet yazan bir yönetime sahibiz.

Çünkü transferi böyle yönettikleri çok açık bu kadroyla rize maçını alabiliriz diye düşünüyorlar ondan sonra hamle yapacaklar.

Şu anki kadromuzla 3 haftada 6 puan inanılmaz iyi ancak tahminim rize maçında en fazla 1 puan alacağımız yönünde.
      rize maçına en fazla 1 puan yazabildim
      bitik durumdayız
      kalitemiz isteğimiz havamız yerlerde

(UEFA)

Yorum

• bu bakasetas geçen sene 1-0 önde olduğumuz konya maçında durduk yere kırmızı kart görüp kendini attırmadı mı? ve o maçı 2-1 kaybetmedik mi. kadro dışı bile bırakamadılar. o hareket tam bir sorumsuzluk. takımda öyle bir otorite boşluğu var ki isteyen kendini attırıyor, isteyen sözleşmesi olduğu halde antrenmana çıkmıyor.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          rize maçına en fazla 1 puan yazabildim
          bitik durumdayız
          kalitemiz isteğimiz havamız yerlerde
          Benim anlamadığım konu şu bunlar belliki bir b..k beceremiyicek .. mesela ugurcan demiyor mu başkanım küçülmeye gidiyoruz 5 6 da olsa beni satın bensiz küme düşmeyiz en azından qvrupada oynarım hayallerim var kalmak için tek sebep yok ki .. Altay 6 ediyorsa sevilla ugurcqn a 7 verir bari çocuk kurtarsın kendini... hoca demiyor mu benden beklentiniz nedir elimde 2 santrfor var bu takimi avrupa kupalarına tasiyamam basın 9nunde açıkça söyle de ki biz bu kadro ile başarılı olamayız taraftar demiyor mu bütün takımlar güçlendi bizse tekl8c visca Enis hücum hattı ile maça cikicaz bu ne biçim hücum hattı istifa edin diye hiçbir reaksiyon yok çok tuhaf degilmi ... Trabzon şehri trabzonspor dan vzzm7gecti?

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zor zamanda geldi ve ülkesinde başarılı işlere imza attığı için ben de destekliyorum hocayı ama neden altyapıdan gelen üstelik böyle potansiyellere güvenmeyip saçma sapan adamlar aldırdı ben de merak ediyorum
            Arkadaşlar İYİ PLAN HER ZAMAN KAZANDIRIR!

Plansızız

Amaçsızız

Hedefsiziz

Ne deve ne kuşuz

SİSTEMİN TEK DÜŞMANI Trabzonspor, sus payı verilen şampiyonluk Başakşehire bile doğranınca millet uyandı diye zoraki verildi, tüm SİSTEM TRABZONSPOR düşmanı…

Dürüst-şehri seven-akıllı Trabzonlu için 2 yol kaldı:

1. Katara hemen satıp sisteme dahil olmak ve en azından yarışçı-zengin klüp olmak, şehri kalkındıracak bir altyapı projesini TRABZON DERNEĞİNDE GARANTİYE alacak bir KARŞILIKLI BAĞLAYICI SÖZLEŞME şekliyle klübü devretmek, çok zor değil oturup yazsınlar yıllık yatırımı-altyapı şartlarını vs vs

2. Acilen PARAYA KARŞI EMEĞE dönmek, tamamen sisteme savaş açıp, 1 yıl %100 ALTYAPIYA DÖNÜP SABRETMEK- sonra kaliteli 5 yabancı yanına 3 yılda oturacak sistemle YERLİ KOYMAK ve ÖZ TAKIM olmak, bunun yolu hemen AKILLI BİR Trabzonlu yardımcı hoca(Tekke-Gökdeniz gibi) yerlilere motivasyon verme, altyapıya tekrar doğru yaklaşım,

Başka yol yok, NE DEVE NE KUŞ olmayan saçma bir takım şu an, hiçbir transfer yapmasaydık yine 6-7. Olurduk şu an da aynıyız
            Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Baskan secildigi gun ihonun tahsillisi demistim ,ihodan beteri gelmez diyordum bu camiaya bir daha ,rahmet okuttu simdiye kadar buyuk konusmamak lazimmis..gelmelerinden belliydi bir halt yiyemeyecekleri tarihin en dusuk katilimli secimli kongresiyle baskan secilmesinden , camiayi arkasina alamayacagi heyecen uyandiramayacagi belliydi o koltuga oturabilmeleri icin 40 firin ekmek yemeleri gerekiyordu..is bitirecek bir tane adam yok yonetimde rakamla da yazayim evet 1..ligin 3 haftasini oynuyoruz gittiler vasat bir tane yunan kourbalis alip geldiler oyunu 15 metrekare icinde oynayan yan pas geri pasdan baska bir numarasi olmayan hala 2 tane orta saha bekliyoruz.forvet konusuna girmiyorum zaten orasi ayri bir konu..erenin yedegi arif larsenin yedegi yari profesyonel alman gurbetci.1 mac oynayip 2 mac yatarak seneye gecirecek olan viscanin yedegi teklic ,sol acikda bardhi var, fernandezin sakatliginin ciddi oldugunu ekimde donecegini tesadufen ogreniyoruz ,koita djaniny gibi 2 adam kafalarina gore takiliyor yunan milli takim futbolcusunu 245 bin euroya ingiltereye gonderdik aylarca brlim agriyor diye idman yapmadi gittigi ertesi gunu maca cikti ,2 kaburgasi kirilan trezegeye oynayabilir isareti yapan bir saglik ekibine sahibiz ,gomezi forvet gelmeden ispanyaya gonderip umuta kaldik,bakadan baska 8 oynayacak adam bulamiyoruz vitaminsiz top surmekten aciz ömurden 10 no yapmaya calisiyoruz ,oyuna girdikten sonra 10 dakika da rakibe 3 net gol pozisyonu verip 1 gol yedigimiz en buyuk basarisi karagumrukde 1 sezon oynamak olan baniyaya sirf yerli oynayabiliyor diye mevkisinde o kadar adam varken ustelik 2 milyon avro bonservis verdik bunu basari olarak goruyoruz ve bu klubun adi trabzonspor..yazarken bunaldim yeminle vizyonsuzluk pacalardan akiyor
              Mukemmel tespitler eline sağlık
              Baskanin yerinde olsam gurur meselesi yaparim petkovic alamazsam gider buyuk bir isim alir getiririm bakalim göreceğiz vizyonunu ...

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar İYİ PLAN HER ZAMAN KAZANDIRIR!

Plansızız

Amaçsızız

Hedefsiziz

Ne deve ne kuşuz

SİSTEMİN TEK DÜŞMANI Trabzonspor, sus payı verilen şampiyonluk Başakşehire bile doğranınca millet uyandı diye zoraki verildi, tüm SİSTEM TRABZONSPOR düşmanı…

Dürüst-şehri seven-akıllı Trabzonlu için 2 yol kaldı:

1. Katara hemen satıp sisteme dahil olmak ve en azından yarışçı-zengin klüp olmak, şehri kalkındıracak bir altyapı projesini TRABZON DERNEĞİNDE GARANTİYE alacak bir KARŞILIKLI BAĞLAYICI SÖZLEŞME şekliyle klübü devretmek, çok zor değil oturup yazsınlar yıllık yatırımı-altyapı şartlarını vs vs

2. Acilen PARAYA KARŞI EMEĞE dönmek, tamamen sisteme savaş açıp, 1 yıl %100 ALTYAPIYA DÖNÜP SABRETMEK- sonra kaliteli 5 yabancı yanına 3 yılda oturacak sistemle YERLİ KOYMAK ve ÖZ TAKIM olmak, bunun yolu hemen AKILLI BİR Trabzonlu yardımcı hoca(Tekke-Gökdeniz gibi) yerlilere motivasyon verme, altyapıya tekrar doğru yaklaşım,

Başka yol yok, NE DEVE NE KUŞ olmayan saçma bir takım şu an, hiçbir transfer yapmasaydık yine 6-7. Olurduk şu an da aynıyız
                Renktas bizim gibi adamciligin tavan yaptigi 3. Dunya ulkelerinde altyapi falan hikaye kume dusersin cok net soyluyorum o yuzden tek kurtulus araplara satış

Yorum

• Alt yapıyı zengin sanıyorsunuz ama Serkan Hüseyin Arif boşluk çıkınca da gitsin diye sovuyorsunuz siz saniyormusunyz ki alt yapıdan 5 oyuncu arti sıradan yabancılarla takım kümede kalamaz çok kucumsuyor taraftar ligi bu da yönetim e geniş hareket alanı sağlıyor onlarında hiç umurunda değil 50 lira bilet olan maça 20 bin bilet satamadın bu kafayla alt liglere doğru yol alırız trabzonspor efsanesi de biter

Yorum

• 1461 trabzon ile hazırlık maçı oynayıp kadırga tv den yayınlatan adamlardan vizyon bekliyorlar. bu sezon olacakların habercisiydi bu yaşanan rezalet.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bu yönetim bence takımı satıldığına dua ettirecek vaziyete getirecek.

amaçları satış zemini hazırlamak bana göre. hazirandan beri bir transfer becerememenin başka açıklaması olamaz. sponsorluklar da kara kaşımızın hatırına yapılmadı.

gerçi ben her zaman diyorum bu takım trabzon'a fazla bu yüzden profesyonel yönetilmezse dar bir zihniyetin elinde yok olur.

dayının biri çıkmış hala yerlinin yerlisi diyor. arkadaşım bir bitmedi melankoliniz.

icardi zaten tophane çocuğu. dzeko suadiyeli. mario gomez doğma büyüme ortaköylüydü.

bu zihniyetin eline bakacağımıza satılsın rahatımıza bakalım.

Yorum

• Dominik livqkovic i getirmiş fener ... gs de erden timur transferler hakkında bilgi veriyor bjk de Ceyhun kazancı istifa etti emre kocadan taraftarı bilgilendiriyor fb de Selahaddin baki .. bizde? Bir yönetici çıkıp taraftar merak etmesin şu durumdayız vs tenezzül ediyorlarmı ulan bu nasıl yönetim bunları kim seçti nasıl yollucaz bu adamlari

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu yönetim bence takımı satıldığına dua ettirecek vaziyete getirecek.

amaçları satış zemini hazırlamak bana göre. hazirandan beri bir transfer becerememenin başka açıklaması olamaz. sponsorluklar da kara kaşımızın hatırına yapılmadı.

gerçi ben her zaman diyorum bu takım trabzon'a fazla bu yüzden profesyonel yönetilmezse dar bir zihniyetin elinde yok olur.

dayının biri çıkmış hala yerlinin yerlisi diyor. arkadaşım bir bitmedi melankoliniz.

icardi zaten tophane çocuğu. dzeko suadiyeli. mario gomez doğma büyüme ortaköylüydü.

bu zihniyetin eline bakacağımıza satılsın rahatımıza bakalım.
                          Yerlinin yerlisini oynatmakta sakınca yok.
                          Ama bu çocuklar eğitimsiz, yoksa bizim altyapı kadar futbolcu çıkarabilecek bir yer yok Türkiye'de.
                          O cevheri sen işlemezsen oyuncu çıkmaz tabi.
                          Mesela Fransa, siyahi futbolcu fabrikası adamlar. O siyahiler afrikada da var, ama işlemesini bilmedirdikleri için çöp oluyorlar.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
                          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• petkoviç transferinde bayağı yol alınmış diye duyumlar var..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              petkoviç transferinde bayağı yol alınmış diye duyumlar var..
                              3 aylık pazarlık sonucu 5 milyon çakarız bu adama. Bari alabileceksek 2.5 a falan alalım da 3 ay beklemenin bi anlamı olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bu kadro adam olmayacak o yüzden 29-32 yaş arası transfer yapmayın.

O yaş grubu transferi oturaklı takımın olurda son 1-2 parça nokta atış transfer yaparsın.

Adam alıyorsanız 23-27 yaş verim çağında adam alın. En azından gelecekte yapacağın transferler için kadro planlamasında yer alacak oyuncular olur.

Gönderebileceğimiz kadar adam gönderip opsiyonlu kiralama seçenekleri gündemde olmalı.
                                En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 24.08.2023, 13:43.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X