Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi okudum İstanbulspor Ndao'yu kiralamış.
    Emek Veren Bir Takım Olarak, Paraya Karşı Yetenek Ve Emeğin Savaşını Verdik. Tarih Bunlarıda Yazar.
    Şenol Güneş

Yorum

• ahmet ağaoğlu döneminde yapılan bir kaç tane büyük hata var.

birincisi 1-0 kazanılan konyaspor deplasmanından sonra yerel muhabirlerden birisine röportaj veren başkan trabzonspor böyle defans yapmamalı mı yoksa geriye çekilmemeli tarzında açıklama yaptı ertesi gün ünal karaman istifa etti kulüp iyi giderken kaosa girdi.

ikincisi ünal karaman'ı gönderip yerine hüseyin çimşir getirildi. nitekim son haftalara doğru haftalardır maç kazanamayan denizlispor maçı dahil olmak üzere bir sürü maçta puan kaybı yaptık.

sezona beden eğitimi hocası newton ile başlandı takım çok fazla puan kaybetti.

sörloth milli maç için ülkesine gidip geri dönmedi. beşiktaş maçına forvetsiz çıkmak zorunda kaldık ve yenildik.

sosa ve novak aylarca takımda kalacak dendi hatta başkan canlı yayında novak imzaları üzerine koya koya gidiyor dedi ikisi de sene sonu fenerbahçe ile anlaştı.

2. olduğumuz halde avrupa'dan men edildik.

başakşehir hakem hatasıyla deplasmanda ankaragücünü yendiği maçtan sonra hiç bir açıklama yapılmadı. halbuki galatasaray yine aynı başakşehir ile yarışırken erzurum deplasmanı dönüşü fatih terim 8 de kapanır 18 de kapanır dedi ve şampiyonluğu başakşehir maçı da dahil olmak üzere pek çok maçı son haftalarda seriye bağlayarak aldılar. işte bu büyük takım refleksi ve ne kadar karşı çıksam da algı operasyonunun bir parçası olarak kullanılır.

alanyaspor ile 2-2 kaldığımız maçtan sonra başkanın maç sonu sahaya girmesi çok büyük yanlıştı. bize karşı çok büyük bir antipati uyandırdı. takımın konsantrasyonu bozuldu o maçtan sonra.

nwakaeme gibi bir adamdan para kazanamadık üstüne maaşına zam yapamadılar gittiler bartra ya 3 milyon euro, denswil'e 2.2 milyon euro, koita ya dünyanın parasını, yusuf yazıcıya lozan antlaşması gibi maddeler yapıp para yağdırdılar. daha doğucan, bardhi, umut, gbamin, gomez, yunus mallı, yusuf erdoğan, naci ünüvar gibilere ödenen maaşlara hiç girmiyorum bile. daha aklıma gelmeyen bir sürü böyle boş transfer var.

ve son olarak şampiyon olduğumuz sene sonrasında inanılmaz kötü yönetildik. kadro yapılanmasını yapamadık.

ama ahmet ağaoğlu bunlara rağmen sahada çoğu zaman istenilen sonuçlara ulaştı ve kupalar kazandı.

demek istediğim bir yanlışı varsa bir doğrusu da vardı. yani tamamen başarısız değildi.

saha içinde istenen sonuçlar gelmediği sürece bizim gibi camialarda borçları kapattık gibi şeyler kimsenin umurunda olmaz.
      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 31.07.2023, 22:42.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• a spor birazdan canlı yayın....

şaka şaka

cümleten iyi geceler

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          a spor birazdan canlı yayın....

şaka şaka

cümleten iyi geceler
          Geçtiğimiz senelerin “ah barış ah biz bilmiyor muyduk” cümlesi “sana bir duyum vereyim. Trabzonspor takımı çok iyi yolda ” olarak revize edilmiştir. Ama bu cümle şöyle devam etmeliydi “ aramızda kalsın ka-za-nı-yo-ruuuuz”

Yorum

• Yeni yönetim, yeni teknikdirektör ve neşter. Sezon bitmeden olacak olan kombinasyon.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İyileşir bu yakında

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak efsanem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şimdi okudum İstanbulspor Ndao'yu kiralamış.
                Dun aksam evimizde rezil olduk. Bugun 2 vasat oyuncudan ret yedik. Ama yonetim uykuda.
                Bu kadar rezil bir yonetim ben hatirlamiyorum.
                Eger traftat tepki vermezse demedi demeyin bu yonetim, bu hoca ve bu futbolcular bu klubu kume dusurur.

Yorum

• Bu takım yabancı sermayeye satılsın arkadaş yemişim yerel zihniyeti. Hele şu öz evlatcı 1980 model kafaları da yerel medyayı da klupten kazıyıp atsınlar. Arap marap İskoç abd li cin li rus bilmem ama kim olursa futbolu bilen futbolcuyu futbol yonetimini profesyonel bir şekilde bir şirket gibi yönetip şu takımın halini düzeltsin. En azından her sezon avrupaya giden ne bilim salzburg kadar da olalım anasını satayım.

Trabzon gibi 2 ayda bir kaldırım sökülüp takılan, stadyumun yanına hastane yapılan bir zihniyetin ortasına da atılmak büyük sermayeden fazlasını ister gerçi ...
                  Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                  Бургундия синий
                  61

Yorum

• Stadin yanina hastaneyi bosuna yapmiyorlar
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bakasetas’ın mevcut kadro ile orta sahada oynadığı takımdan tempo ve hareketlilik beklemem ben. Adam kendi ekseni etrafında dönene kadar iki dakika geçiyor. Onun yerine Abdüş - Kampl ve iyi bir 6-8 numaralı top sürebilen çabuk bir orta saha kurulması lazım.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Transfer işi hocaya bırakılacak kadar küçük kulüp değil Trabzonspor yahu geçen sene a. Avcı yaptırdıya transferleri öyle diyorya bizim seyirci gerçi başkan Ağaoğlu ve ben yaptık hocanında haberi vardı dedi TRT de Ağaoğlu kaçtı sen burdasın aynı hatayı niye bir daha yaptın bu ligden 2 adamla anlaştık diyordun ilk seçildiğinde nerde o iki adam yahu 10 yaşında çocuk yapmaz şu hataları bu hoca kimdir ki buna transfer yaptırıyorsun.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bakasetas’ın mevcut kadro ile orta sahada oynadığı takımdan tempo ve hareketlilik beklemem ben. Adam kendi ekseni etrafında dönene kadar iki dakika geçiyor. Onun yerine Abdüş - Kampl ve iyi bir 6-8 numaralı top sürebilen çabuk bir orta saha kurulması lazım.
                          Yeni alınan yunandan maestro çıkartacaz ha maçta ne yaptı olumlu tek hareketi yok dümdüz vasat bir adam tam bir vasat.Al ver yana oyna.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Berbat haldeyiz. İstediğimiz kimseyi alamıyoruz. Mevcut kalite yerlerde. Bu sene kendimize başka aktiviteler bulalım futbol boş iş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Chukwuaninin derdi para değil, tamamen kariyer odaklı düşünüyor çocuk.

Şuan ki klübünde düzenli oynuyor bu onun için orda devam etmesi adına ikna edici net bir sebep.

Görüşmeler bitmedi ama olacağını hiç zannetmiyorum.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Transfer işi hocaya bırakılacak kadar küçük kulüp değil Trabzonspor yahu geçen sene a. Avcı yaptırdıya transferleri öyle diyorya bizim seyirci gerçi başkan Ağaoğlu ve ben yaptık hocanında haberi vardı dedi TRT de Ağaoğlu kaçtı sen burdasın aynı hatayı niye bir daha yaptın bu ligden 2 adamla anlaştık diyordun ilk seçildiğinde nerde o iki adam yahu 10 yaşında çocuk yapmaz şu hataları bu hoca kimdir ki buna transfer yaptırıyorsun.
                                Yaptirmiyorlar zaten. Orsic, Teklic ve Benkovic disinda digerlerine onay verdi. Orsic ve Teklic in yararli oyuncular oldugunu düsünüyorum. Benkovic riskli bir transfer ama en azindan kiralik..

Elde kalmis bir cok maliyetli oyuncu var..Gönderemiyorsun..Talipleride yok..Problem cok..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X