Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeş hem boş yazdığın hem de oyuncuya hakaret ettiğin için seni engelliyorum kusura bakma . Selametle.
    Yarım gözle maç izlersen, madde madde pozisyon pozisyon yazdığım gerçeklerle yüzleşince böyle kala kalırsın. Güle güle, sanal dünyanda hayal aleminde yaşamaya devam et.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Kadroda su an lahtimi haric 17 tane yabanci var. Lahtimi +3 genc oyuncu kontenjaninda kaliyor. Trondsen ile koitayi saymazsak 15 oluyor. Toplam lisans cikarabilecegimiz yabanci sayisi 14 daha fazla olmuyor.

Bruno perese lisans cikarilmadi diye jean philips gbamin oynuyor. Peresin saglil raporlarina bakilacak sakatliginin kronik olma, tekrar nuksetme ihtimali varmis o yuzden lisans cikmayabilirmis. Normalde eylul ayinda antremanlara basliyacak en gec ekim basinda hazir olacakti.

Visca ilk devreyi kapatti gibi birsey belki ona lisans cikmaz. Kouassi de gonderilir herhalde bu saatten sonra yada lisansi askiya alinir. Trondsen ve koita nin zaten lisanslari yok.

Herhalde kouassi gondeilir visca nin lisansi cikmaz o sekilde bakambuyu alabilirler. Koita icin hatay ile kiralik olarak anlasmaislardi. Trondsen de gider herhalde bir yere ligde bir dunya takim var adama ihtiyaci olan. Hele sivas ile istanbulspor o nasil kadrolar oyle.
      En son jpositve tarafından düzenlendi; 30.08.2022, 11:36.

Yorum

• biraz kafanız dağılsın

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Marsilya öncesi gelmesini istemiştim bayağı. Yetenek sorunu olmadığı kesin de Marsilya'da 90 dakika maçı yok, şimdi nasıl olur bilemedim.

Yorum

• Futbol uleması bazı heyecanlı arkadaşlar, izleyin lütfen.
            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
            Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yarım gözle maç izlersen, madde madde pozisyon pozisyon yazdığım gerçeklerle yüzleşince böyle kala kalırsın. Güle güle, sanal dünyanda hayal aleminde yaşamaya devam et.
              Tamam kardeşim sensin.

Yorum

• Trabzonspor kurallarını biliyorsak bugün haberi girilmeyen kimse gelmez bu saatten sonra. 2 günde söylendiği gibi 5-6 tane adamı alacağımızı hiç sanmıyorum.

Yorum

• Aslında transferlere bakınca almasaydık diyebileceğimiz bir bardhi var. Eğer baka veya ömür den biri gidecekse ( ben ömür ve masouras takası bekliyorum) Bardhi'nin alınması da doğru plan... ( form tuttukça Bardhi nin toparlanacagina inaniyorum)

Hamsik yoksa Gbamin oynar, yanındaki Dorukhan ya da Siopis olur. Önlerinde Baka/Bardhi... Kanayan yaramız herkesin dediği gibi kanatlarımız. Yaratıcılıktan ziyade kanat oyuncularımızın yapısı gereği ikisi de takımdan kopuk oynuyor. Bardhi de bunlara katılınca bütünlüğün olmadığı boşlukların cok olduğu bir takım hâline geliyoruz. Visca nin takım savunmasına katkısını, olmadığında cok daha iyi anladık...
                  TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• ilkesel olarak son transferini yapacak bizden bedavaya gidecek oyuncunun alınmasına karşıyım.
                    ama ligimiz o kadar kalitesiz ki ancak bu tür oyuncuları getirebiliyorsun 24-27 yaşındaki oyuncu seni kolayına tercih etmiyor.

maalesef bu şartlarda TS nin işi çok zor.
                    Altyapıya çok ciddi yatırım yapıp bir şekilde altınordunun kurduğu okul gibi okul krup oyuncu yetiştirmekten başka çare yok gibi duruyor

o da zor iş profesyonellik gerektiriyor.
                    Bizde de o yok, ikinci bir Ahmetcan ne zaman çıkar belli değil.
                    maalesef altyapının iyi çalıştığını söyleyemem
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• bakambu yeni koita olur eski bakambu olsa zaten tr ye yolu düşmez. son senelerde düşüşte adam.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ömür yazıldığı gibi gs maçında oynamak istemediyse bunun tepkisel olduğunu düşünmüyorum.

Kopenhag'a elenmenin ardından,gs maçındaki olumsuzluğun tıpkı geçen sezon olduğu gibi kendisine dönmesinden korktu.

Bu normal bir şey diyemem oyuncu psikolojik olarak da maça hazır olmalı değilse oynamamalı.

Ama bundan sonra Ömür'ün kalması çok zor, bu olay hep arkasından gelecek bunu kaldırabilecek yapıda değil bence kesin olarak ayrılacak.İki taraf için de en iyisi bu.
                        En son Larking tarafından düzenlendi; 30.08.2022, 11:47.
                        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Bakambu bizim koitayi ve Kouassiyi takip ediyor.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Larseni elestiren var ama son 7 macin 5inde Gol yemedik..
                            Antalya maci biraz anormal gecti ama ondan Haric defans gayet iyidi..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• bugün hareketli geçecekmiş güya
                              bakalım

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bakambu bizim koitayi ve Kouassiyi takip ediyor.
                                takip ettiği oyuncuların leveli sıfırın altında
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X