Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayatımızda sağ ve sol bek görmemişiz gibi , vasat bek oyuncularımızı vasat özelliklerine methiyeler diziyorsunuz. Bu iş maddiyatla da alakalı değil. Novak ve E mas gibi ne kanat oyuncuları geldi bize, demek ki para değil kriter. Larsen dediğin oyuncu Serkan Asan'nın Danimarkalı ve muhtemelen paganizme inanan hali. Sivas maçında iyi oynamış, Sivas'a karşı kötü oynayan takım var mı şimdiye kadar. O maçta türbinde canlı izledim, İyi oynamaktan kastınız mücadele ise evet bizim takımda mücadele etmeyen oyuncu zaten pek yok, Ama kaliteli oyun ise bunlar koca bir yalan o maç özelinde, Hatta maçın ilk yarısında, Bu kim ya, gelen her topu bamgüm savuruyor diyerek çok da laf etmiştim. Bir oyuncu gol attığında adama toz konduramıyorsunuz. Oysa kaliteli oyuncu takımını atağa kaldıran ve verimli işler yapan da oyuncudur. Rakibin ayağına orta yapan oyuncu isterse Ronaldo olsun benim için vasattan öte değildir.. Orta yapamamak maça göre form durumuna göre değişken bir durum değildir. Bakın Caner Erkin'e orta yapmayı unutuyor mu))

Kafasını kaldırmadan , Topu bir yere göndereyim de inşallah bizimkilere değer diyerek oynayan her oyuncudan nefret ederim.

Trezege'den de ondan ediyorum zaten. Koşarken s...kinden başka bir şeye bakmayan, Sağındaki oyuncudan bihaber top oynayan ve bencil olan her oyuncu benim nazarımda çöptür
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Harbi gitmiş galiba.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hahaha yiğit ben "aşırı" solcu olarak dünden beri ona bu kadar yüklenilmemesi gerektiğini savunuyorum. bu tür genellemeler doğru değil gerçekçi de değil.
        aynı şeyleri yazabilirdim aşırı yı kaldırmak kaydı ile
        çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
        RİLKE

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu şartlarda olursa neden olmasın :

oyuncu 31 yaşında

marsilyaya çinden beleşe gelmiş

tahminim bundan dolayı maaşı yüksektir marsilyada

marsilya oyuncuyu kadroda düşünmüyordur yani maaşından kurtulmak istiyordur

son maçta ileri üçta yeni aldıkları ve bol maaşlı alexis sançez i oynatmışlar

bu şartlarda bu transfer 3 şekilde olur :

1- sıfır bonservis , maaşının tamamını biz karşılıyoruz (tahmini maaş 2-2,5 milyon avro)

2- sıfır bonservis , maaşının bir kısmını marsilya karşılıyor (maaşı tahmin edilenden fazla ise)

3- sözleşme 2 yıllık olur ,zaten marsilya ilede 2 yıl daha sözleşmesi var

bu tarz durumlarda bonservis verilmez aga, yüksek maaşlı oyuncu olduğu gibi üstüne 31 yaşında, bu tarz durumlarda sadece maaş pazarlığı yapılır yada maaşı aynen biz devralırız,bonservis falan verilmez aga, zaten marsilyayada beleşe gelmiş bonservis olarak

oyuncuya gelirsek

istatistik olarak oldukça iyi skor katkısı veren bir golcü, özellikle dakika gol istatistiği iyi

zaten verdiğim linklerde maç başı gole değilde dakika-gole bakmak daha doğru olur

Das sind die Leistungsdaten von Cédric Bakambu vom Verein Real Betis Sevilla. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

misal villareal de 1269 dakikaya 9 gol atmış,bunun manası eğer oynarsa 2500+ dakikaya 20 gol demek, zaten sakatlık olmazsa oyuncular genelde 2500+ dakika oynarlar

oyuncu eldeki profillerden(cornelius,canini,kouassi) farklı bir oyuncu,şekilde görüldüğü üzere hızı ve topsuz oyunu dikkat çekiyor

topu ayağına değilde önüne isteyen bir profil diyebiliriz bakambu için

tekniği üst seviye olmasada bu lig için yeterli denilebilir,zaten tekniği de iyi olsa herhalde kariyeri daha farklı şekillenebilirdi

tm karnesine baktığımızda boş geçirdiği yani gol atamadığı gol orucunda olduğu bir dönem yok,az dakika fazla dakika demeden skor üretmiş

biraz burak yılmaz tarzı diyebiliriz,fm de bitiricilik üst seviye görünmüyor ama skor üretmesi gayet iyi,demekki çok pozisyona girebiliyor,zaten topsuz oyunda iyi görünüyor

avcı sanırım final pasları atacak oyunculara bir karşılık bulması için bakambuyu istiyor olabilir,yani pası atacak oyuncular elde bol fakat bu pasa koşu atacak oyuncu elde yok,diye düşünmüş olabilir

sıfır bonservis ,2 yıllık anlaşma ve yıllık 2 milyon avro maaşla alınabilir bir oyuncu
          En son jairzinho tarafından düzenlendi; 30.08.2022, 12:44.
          TEKKEBALL

Yorum

• Avci‘nin sisteminde cezasahasinda top indirip servis yapacak forvet lazim Cornelius gibi.

Bakalim ne olacak.

Yorum

• A spor, Sabah A. haber v.s bilimum Adı havuz olan her türlü medyanın hiç bir haberine inanmam ve inanamam. Neden inanmam çünkü orda çalışmış ve ayrılmış çok insan tanıyorum.

Sabah toplantıya başladıklarında, Tamamen dedikodu ve kurgu haberden başka hiç birşey yapmıyorlar dedi. haberi yazarlar, Sonra oynarlar ve yönetirler, Her alanda böyle

İnanmam inanmayacağım sa hiç bir zaman
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                büyük oynuyoruz dedikleri bu muydu acep

(UEFA)

Yorum

• maçı sattı demek bilerek oynamadı eğer bu transfer gerçekleşirse.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• cornelyusu ararız
                    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                    RİLKE

Yorum

• 61saat Baaksetas, Apo ve Cornelius ile ilgili paylaşım yaptı. 3'ü de mi gidecek la?

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Avci‘nin sisteminde cezasahasinda top indirip servis yapacak forvet lazim Cornelius gibi.

Bakalim ne olacak.
                        Alınmasın öylesi, işin kolayına kaçıp top oynamıyoruz, adama dikiyoruz topu. Top taşıyan, kıvrak, kontrada vurucu adam alınsın. Bunların üstüne bir de o dediğini yapıyorsa zaten işin kaymağı olur.

Yorum

• 61 saat'in twitter hesabını takip eden var mı aranızda sabahtan beri bir kaç oyuncunun bizdeki kariyerini asistlerini ve gollerini paylaşıp duruyor.

bu adamlar takımdan ayrılıyor demek durduk yere niye böyle paylaşım yapsınlar ben anlam veremedim.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Neler oluyor baştan takım kuruyoruz corne djanini omur gitse
                            Dovbyk bakambu umut ve yusuf alsak harika olur

Yorum

• takım sil baştan

(UEFA)

Yorum

• Maçı sattı diyemem ama bu transfer meselesi 2 günlük mesele değildir. Şampiyonlar ligine gidersek seni transfer edeceğiz Cornelius dediklerinde, Cornelius kuzeyli olsa bile ne kadar kendini verebilir. Hiç hoş ve etik değil. Kac haftadir ön bölge çalışmıyor.
                                TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

Yükleniyor...
                                X