Hayatımızda sağ ve sol bek görmemişiz gibi , vasat bek oyuncularımızı vasat özelliklerine methiyeler diziyorsunuz. Bu iş maddiyatla da alakalı değil. Novak ve E mas gibi ne kanat oyuncuları geldi bize, demek ki para değil kriter. Larsen dediğin oyuncu Serkan Asan'nın Danimarkalı ve muhtemelen paganizme inanan hali. Sivas maçında iyi oynamış, Sivas'a karşı kötü oynayan takım var mı şimdiye kadar. O maçta türbinde canlı izledim, İyi oynamaktan kastınız mücadele ise evet bizim takımda mücadele etmeyen oyuncu zaten pek yok, Ama kaliteli oyun ise bunlar koca bir yalan o maç özelinde, Hatta maçın ilk yarısında, Bu kim ya, gelen her topu bamgüm savuruyor diyerek çok da laf etmiştim. Bir oyuncu gol attığında adama toz konduramıyorsunuz. Oysa kaliteli oyuncu takımını atağa kaldıran ve verimli işler yapan da oyuncudur. Rakibin ayağına orta yapan oyuncu isterse Ronaldo olsun benim için vasattan öte değildir.. Orta yapamamak maça göre form durumuna göre değişken bir durum değildir. Bakın Caner Erkin'e orta yapmayı unutuyor mu
))
Kafasını kaldırmadan , Topu bir yere göndereyim de inşallah bizimkilere değer diyerek oynayan her oyuncudan nefret ederim.
Trezege'den de ondan ediyorum zaten. Koşarken s...kinden başka bir şeye bakmayan, Sağındaki oyuncudan bihaber top oynayan ve bencil olan her oyuncu benim nazarımda çöptür

Kafasını kaldırmadan , Topu bir yere göndereyim de inşallah bizimkilere değer diyerek oynayan her oyuncudan nefret ederim.
Trezege'den de ondan ediyorum zaten. Koşarken s...kinden başka bir şeye bakmayan, Sağındaki oyuncudan bihaber top oynayan ve bencil olan her oyuncu benim nazarımda çöptür
Yorum