İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizin gibi bazı taraftarın durumu maalesef ruh hastalığı boyutunda. bir futbolcuya tepkiniz istememek değil nefret etmek. ne yaparsa yapsın onaylamamak görmemek anlamamak üzerine. bakasetas bence de takımın en önemli oyuncularından. ama onu yüceltmek için ömürün üzerine basmaya gerek yok. bakasetas da ömürün yaptıklarını yapamaz. yapamıyor. her birinin farklı meziyetleri var. dün bardi ne yaptı merak ediyorum hangi ara pasını verdi, hangi driplingi yaptı, hangi şutu çekti? dün bardi mücade dışında pek varlık gösteremedi ki bence bu da normal, eksik kadroda, yeni olduğu bir takımda bu kadar olurdu. ama dün sahada ömür olsaydı aynı performansla yuhlanırdı.
ömür ilk çıktığı meziyetlerini gösteremiyor. sakatlık korkusu, kendini geliştirememesi, mental sorunları kadar bunda taraftarın tahammülsüzlüğü, bir kısmının nefreti de etkili. onun için en güzeli bu takımdan gitmesi. ama bence bu tercih onun için iyi bizim içinse kayıp olacak. bunu da yakın zamanda görürüz zaten.
Yorum
-
hakan yoloğlu güvenilir bir kaynak mı bilmiyorum ama onun söylediğine göre abdülkadir fortuna sittard'a gitmek istiyorum demiş ve maça sakat olmamasına rağmen çıkmamış. bilgiyi teyit ettirdiğini söylüyor.
eğer bu iddia doğruysa ikinci bir burak yılmaz, onur kıvrak devrimi geliyor gibi.
Yorum
-
İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRuh hastalığı mı? İki şey yazdık diye dediğine bak. Ruh hastalığıymış. Ezbere laflar. Ben Abdülkadir'in profilini anlattım sen üstüne basmak, nefret diyorsun. İlk yarıda Bardhi'nin ilk yarıda baskıda nasıl pas yaptığına topla dönüşlerine bak. Göremiyorsan benim sorunum değil.
neyse benim için bu ömür konusunu fazla uzatmaya gerek yok. umarım her iki tarafı da tatmin edecek bir şekilde ayrılır. gittiği yerde de başarılı olur.
aslolan trabzonspordur
Yorum
-
İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakan yoloğlu güvenilir bir kaynak mı bilmiyorum ama onun söylediğine göre abdülkadir fortuna sittard'a gitmek istiyorum demiş ve maça sakat olmamasına rağmen çıkmamış. bilgiyi teyit ettirdiğini söylüyor.
eğer bu iddia doğruysa ikinci bir burak yılmaz, onur kıvrak devrimi geliyor gibi.
hayırlısı olsun .
Burada patinaj çekiyor ileri gidemiyor.61
Yorum
-
İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakan yoloğlu güvenilir bir kaynak mı bilmiyorum ama onun söylediğine göre abdülkadir fortuna sittard'a gitmek istiyorum demiş ve maça sakat olmamasına rağmen çıkmamış. bilgiyi teyit ettirdiğini söylüyor.
eğer bu iddia doğruysa ikinci bir burak yılmaz, onur kıvrak devrimi geliyor gibi.Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin burak yılmazın parmaklari var bu işte...kurtulamadik şundan..versin Fortuna sittard 8 Mio. € yu tursununu kursunlar...
eğer böyle bir şey yaptıysa o paraya gideceğine kadro dışı kalsın daha iyi.
Yorum
-
Kimileri çıkıp diyor ki hem transfer istiyorsunuz transfer yapıyorlar bu sefer de takımı çorbaya dönüştürüyorsunuz diyorsunuz..
Şimdi bakınız..Basit anlatayım..
Bir işletme vardır 20 kişiyle 5000 mal üretir satar kar eder başka bir işletme vardır 2000 kişiyle 50 tane mal üretemez dolayısıyla satamaz zarar eder..Daha az adamla daha çok mal üretmek nasıl mümkün olur diye bir soru akıllara gelebilir..
20 kişiyle 5000 mal üretip satan adamın üretimde kullandığı teknoloji yenidir vasıflı adam çalıştırıyordur çalıştırdığı 20 kişinin düşüncelerine işi geliştirmesine prim veriyordur bu sayede 5 kişinin yapacağı işi 1 kişi yapıyordur pazarlama ekibi ve ekipmanı son derece zekidir az elektrik kullanıyordur az doğalgaz kullanıyordur tasarruflu çalışma sistemine önem veriyordur vs vs vs..Bir çok parametre var..Komünistlerin iddia ettiği gibi karın kaynağı emektir lafı demode bir laftır bu laflara kanmayınız..2000 kişiyle 50 tane mal üretip satamayan adam yani iflas eden adam ise yukarıda yazdığım doneleri uygulayamayan kişidir...
Bizim yönetimin bu sezonki transfer planlaması da iflas eden adamın planlamasına benziyor.. Denswill Kouassi Trondsen Koita Doğucan Gbamin Lahtimi Canini gibi adamlara maaş bağlayacağına bazılarını bonservisiyle alacağına bu adamlara bağladığın paranın toplamıyla net iki tane adam alsan sana yetecek zaten..Neden kadroyu vasıfsız adamlarla doldurup sonra bunları taraftarın önüne atıp küfür ettiriyorsun milleti..Ucuz adam bulabiliyorsan Bartra gibi bul sözüm yok ama her ucuz adamı sakallı diye baban sanma..Ucuz etin yahnisi yenmez ucuz mal alacak kadar zengin de değilsin..Ucuz bir malı alıp kısa zamanda yenisiyle değiştirmek zorunda kalıyorsun ve bu kısır döngü bir süreç halini alıp totalde kulübü zarara sokuyorsun..
Az adamla ama vasıflı kaliteli adamla çok iş yaparsın bizim anlatmak istediğimiz bu..Ağaoğlu ne yapıyor 1 tane vasıflı adama para bayılacağına 4 tane çürük adam alıyor sonra bunları postalamakla uğraşması yetmezmiş gibi postaladığın kulüpteki maaşını da sen ödüyorsun..
Gülmemek elde değil..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Abdülkadir Ö. belli özelliklerini geliştiremedi tamam bunda hemen herkes hemfikir peki yerliyi geçtim kaç futbolcu üstüne koydu bu takımda son zamanda ? Buradan neden bakılmıyor ? Oyun ve/veya futbolcuların mevcut özelliklerinin yukarı çekilmesi bir yana mevcut yeteneklerini en verimli kullandıkları bir oyundan söz edilebiliyor mu ? Futbolcuyu eleştirmek en kolayı. Berat nasıl alındı, ilk maçlarında nasıldı, nasıl gitti, Bakasetas nasıl alındı, takıma nasıl bir etkiyle başladı, son durumu nasıl, müzmin sakatları saymıyorum.
Bireysel olarak kaç futbolcu beklenen seviyede ? Ya da bireysel olarak futbolcunun ön plana çıkmaması iyiyse takım oyunu geleceğe yönelik ne kadar olumlu mesajlar veriyor ? Öncelikli eleştiri konusu bence budur, net.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
serdar ali çeliker: trabzonsporun kulüslerinde şenol güneş konuşulmuyorsa ben hiç bir şey bilmiyorum.
mehmet ayan: abdullah avcı maçtan önce sakatları dile getirmiyordu . bazı şeylerin iyiye gitmediği anlaşılıyor.
cumhıriyet gazetesi: trabzonsporda kriz çıktı!
istanbul medyası gollük pasları asla affetmez.
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserdar ali çeliker: trabzonsporun kulüslerinde şenol güneş konuşulmuyorsa ben hiç bir şey bilmiyorum.
mehmet ayan: abdullah avcı maçtan önce sakatları dile getirmiyordu . bazı şeylerin iyiye gitmediği anlaşılıyor.
cumhıriyet gazetesi: trabzonsporda kriz çıktı!
istanbul medyası gollük pasları asla affetmez.
bu pasları vermeyeceğiz o zaman. adam gibi çıkıp adam gibi oynayacağız.
Yorum
-
İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kavga sadece sahada değil, her alanda veriliyor.
bu pasları vermeyeceğiz o zaman. adam gibi çıkıp adam gibi oynayacağız.
kriz yaratıp, körüklersen istanbul basını köpürtür. olay budur.
Yorum
-
biz bu senaryoları yıllarca gördük.
maça çıktığında suratı sirke satan adamdan hayır gelmez. ömür mutsuzsa ondan fayda gelmez. kadro planlamasında yer almamalı. satış mı olur, kadro dışı mı bilemiyorum.
uğurcan'da sıkıntı var mı bilemiyorum. onunla ilgili olumsuz konuşmak gelmez içimden.
kouassi vs gibi adamları yıllarca belki parlar diye bekledik. hiç birinden bir şey olmadı. ne şekilde olursa olsun yollayalım gitsin böyle adamları. net olmayan adamlar bütün takımı bozuyor, bütün sezona mal oluyor.
Yorum
-
----gbamin-----bakasetas-----
transfer-----yazıcı---------naci
--------cornelius/umut/transfer-----------------
valla trezeguet bizde olmayacak. Daha erken diyebilirsiniz ama adam bu ışığı vermiyor.
naci den çok ümitliyim.
sağ açığa skorer bir isim alırsak bu kadro bizi hamsik gelene kadar atar.
Anladığım kadarıyla oraya adam alınmayacak.
ömür ile bağlar koptu sanırım. Bence burak faktörü olabilir, araları çok iyi diye biliyorum. Muhtemelen aklını çelmiş olabilir.
Geçen sene çok ciddi katkı verdi ve bizdeki en iyi oyununu oynadı. Bence bu seneye de çok iyi başladı.
Ama gitmek istiyorsa yapacak birşey yok.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
Yorum