Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trezeguet Kasimpasa da, Villa da, Basaksehir de bukadar bencil ve karar vermekte sikinti yasayan bir Oyuncu degildi sanki. Videolarinda iceri girip müthis goller attiriyordu. Ne oldu da bu adam bizde egoistlesti?
    Çünkü beklenti büyük. Çünkü wakaemenin yerine geldi. Kendini ispat peşinde.Baskı hissediyor. Skor yapmak istiyor. Trezeget bunu aşar. Bu hafta golünü atar gerisi gelir.

Yorum

• Gönder gitsin ömüru.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Fortuna Sittard nedir la?
        Öyle bir saçmalığın varlığına inanmam.
        Evet Abdülkadir öyle çok ufku açık bir adam değildir, ama o kadar da değil.

Kulübü tehdit ettiğine ve bilerek oynamadığına da inanmam.

Lakin Uğurcan ve Abdülkadir konusunda ise, maaşların düzeltilmesi hususunda hemen aksiyon almayan yönetim halt etmiştir.
        Bu da kenarda dursun.
        Yusuf Erdoğan'dan daha az maaş alacak bu çocuklar, sen de adil yönetiyorum diye gezeceksin.
        Geçiniz!

Yorum

• İlk olarak Maranov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TRANSFERDE ENGÜZEL BENZETME 5 TANE MEYBUZ ALANA KADAR BİR TANE MAGNUM AL.
          Şampiyonlar ligine gideceksen 2-3 tane magnum almalıydın. bir sağ stoper bir 6 numara bir forvet
          Umut bozok ve yusuf bu durumda kornet oluyor galiba sonuna gelince çikolata çıkıyor mutlu son

Yorum

• Ömür isteyerek oynamadığına inanmiyorum fortuna rezalet dip bir takım belki orada kiralik oynamak istiyor olabilir aslında gönderilebilir satilamiyorsa kiralik gitsin bence belki kendini gösterir kendine klup bulur bize para getirir
            Bardri var omurun olmuş hali pek gerek kalmadı sanki ayrıca yusuf da gelirse omurun önünü açmak lazım aslında
            Gbamin sonrası siopis de gidebilir sanki mousaras ile takas fena olmazdı

Yorum

• Magnum da kötü geçen yedim tadı yok. Avrupadaki magnumlar öyle değil biz de her şey fake.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Üst düzey kanat şart oğlu şart. Bu öyle hafife alınacak bir mevzu değil. Eğer almayacaklarsa taktiği değişsinler bu eldekilerle bu iş olmaz. 3 4 2 1 - 3 4 1 2 gibi bir sisteme dönsünler

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gönder gitsin ömüru.
                  Ben A.ömür yerinde olsam saniye durmam giderim. Bu dediğim uğurcan için de geçerli. Aynısı onun başına da gelecek.
                  Zamanında haminin, fatih tekkenin, gökdeniz karadenizin, burak yılmazın ( 38 gol attığı sene adama hala sövenler vardı) başına gelenler bu 2 çocuğun da başına gelecek.
                  yusuf yazıcı ıslıklanmadı mı. o sene bitiminde sövüle sövüle toplamda 20 milyon euro + edgar gibi stoper kazandırdı.
                  Malesef traftar topluluğumuz aşırı cahi ama herşeyi bildiğini zannediyor.
                  A.ömür beklentinin altında kalmıştır ama yine de özel bir yetenek ve çok iyi bir karakterdir.
                  Eminim bu forumda A.ömüre laf söyleyenler A.ömürün yerinde olsa çoktan klüten kaçarak gitmişti. Ama konuşmak laf etmek bedava.
                  Eğer A.ömür giderse helali hoş olsun. şampiyonlukta önemli bir emeği var. Bir ts taraftarı olarak teşekkür ederim. keşke o 2 büyük sakatlığı yaşamasaydı eminim çok daha iyi yerlerde olacaktı. ama hala yaşı oldukça genç bunu başarabilir. Ama artık klüpten ayrılarak yapabilir çünkü bu saatten sonra bu traftar grubu onu yer.

bu çocuklar ile geçen sene şampiyon olduk. nedir bu öfkeniz. aynısını yönetime, hocaya da yapıyorsunuz. sahi size rağmen biz nasıl şampiyon olabildik.

Yorum

• Abdülkadir'e 2 hafta kafa izni verin biraz şu kafasını toplasın
                    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                    Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gitmek istediği takım, Ömür'ün kafasının çalışmadığının göstergelerinden biri.
                      Üstelik başkanı cumhurbaşkanına şikayet ederek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Dünyanın neresinde olursanız olun, ne işi yaparsanız yapın. Maaş dengesizliği olan ortamda çalışma huzuru olmaz.

Yorum

• Kouassi'nin Koita'nın 1.4 1.5 m euro aldığı yerde, adamların bu aldığı maaşa kendileri konusunu açmadan yönetimin zam yapması gerekiyordu. Ama hala tık yok. Adamları soğutursun böyle. Olay sadece maaş değildir gerçi.

Yorum

• Bu arada Gbamin'i çok beğenen var mı, inşallah oyun ritmimi bulmadığı için böyledir. Bu kadar hantal oynayacaksa işimiz var.

Yorum

• Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün, konu ile ilgili olarak konuştu.

Gün, "Abdülkadir Ömür ile ilgili bir girişiminiz oldu mu?" sorusuna "Öyle bir şey yok. İlk kez sizden duydum" cevabını vererek transfer iddialarını yalanladı.

Haber61
                              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kouassi'nin Koita'nın 1.4 1.5 m euro aldığı yerde, adamların bu aldığı maaşa kendileri konusunu açmadan yönetimin zam yapması gerekiyordu. Ama hala tık yok. Adamları soğutursun böyle. Olay sadece maaş değildir gerçi.
                                abdülkadire asgari ücret üstü suç sayılmalı kanun çıkarılmalıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X