Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trezeguet yerine Mounir Chouiar alinabilirdi. Adam eksiltmede Nwakemeden sonra Ligin en iyisidi.

Forvet alinacaksa Artem Dovbyk'i alsinlar. Rahat 15 golü var. Tam bizim lige göre bir forvet. 5'e alsan seneye 10 Veren olur

Yusuf ve Naci geliyorsa o zaman Abdüs mü gidiyor? Varmi öyle bir Plan?
    En son MA291 tarafından düzenlendi; 28.08.2022, 09:55.

Yorum

• Çok istediğiniz Naci geldi bakalıö ne yapacak. Hobit oyuncular kervanına bir yenisi daha eklendi hiç bu kadar kalabalık olmamıştı.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Campana, Levante'den ayrılmamış hala tekrar denenebilir. Bartra ve Bardhi ikna eder.
        José Campaña - Oyuncu profili 22/23 | Transfermarkt
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Sosa gibi bi orta saha lazım ya her şey vardı herifte gerektiğinde savunmadan top çıkarıyordu gerektiğinde ceza sahasına öldürücü top atıyordu gerektiğinde uzun topla oyunun yönünü değiştiriyordu, şut atıyordu, duran top kullanıyordu, topla dripling bile yapıp merkezi katediyordu nasıl bulucaz öyle bi orta saha merak ediyorum.

4-0 yendiğimiz gs maçının gollerini izledim bugün 3 golde katkısı var adamın başka bişey izlemişiz biz ya.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bu sezon Avrupa oynayacağımıza göre her mevkide en az 2 kaliteli oyuncu olmalı. Oyuncular arası makas fazla olmamalı. Forvet, sağ kanat, sol bek, kale? bu mevkilerde eksiklik var bence.
            Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trezeguet 'in düz kaçtığını düşünen taraftar Masouras' a çok pis söver, Masouras düm düz kaçar bu takıma Waka gibi adam 10 yılda bir düşüyor maalesef.
              Benim sağ kanat için tek beklentim Olcay performansı verecek bir oyuncu. Gidip ekstralar yapmasına gerek yok. Topa bassın, takımı öne çıkarsın, soldan hücum ederken ceza sahasına girsin, pas oyununa katkıda bulunup pres gücünü artırsın yeter.

Yorum

• Emirhan Eraslan.

Dün gece geç saatlerde konuşulmuştu, şimdi Yağız da girmiş haberi.

Yorum

• Umut Bozok ile ilgili görüş bildirmeyeceğim ama geçen sene Kasımpaşa mı şampiyon olmuştu? Alıyoruz alıyoruz bitmiyor !!

Bitirici forvet ve Ömür efendi’nin yerine sağlam bir orta saha gelmediği müddetçe yapılan transferler boş. Ünüvar, Ömür ve Bardhi fizik olarak yetersiz. Ömür futbol beyni olarak da yetersiz ayrıca.
                  McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok istediğiniz Naci geldi bakalıö ne yapacak. Hobit oyuncular kervanına bir yenisi daha eklendi hiç bu kadar kalabalık olmamıştı.
                    +100
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İho dönemine döndük böyle yarım adamları sevmiyorum.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Emirhan Eraslan ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 50 bin € ➤ * 31 Oca 2003, Rothrist AG, İsviçre

oyuncu boşta gözüküyor ama basel ile anlaştığımızı söylüyor. bonservis falan verilmez umarım.
                        En son ardesenli61 tarafından düzenlendi; 28.08.2022, 10:43.

Yorum

• İlk olarak ardesenli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Emirhan Eraslan ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 50 bin € ➤ * 31 Oca 2003, Rothrist AG, İsviçre

oyuncu boşta gözüküyor ama basel ile anlaştığımızı söylüyor. bonservis falan verilmez umarım.
                          Opsiyonu varmış sanırım normalde, Basel kullanmayı düşünmüş ama çocuk izin istemiş. Yazılan o.

Yorum

• ——————Uğurcan
                            Larsen—Bartra——Hugo—Eren
                            ————Gbamin—Rafinha
                            Masouras——Yusuf——Trezeguet
                            ——————Cornelius

Denswil, Naci, Bakasetas, Djaniny, Umut, Dorukhan, Bardhi, Ömür, Hamsik…

Muazzam dengeli ve tempolu bir kadro olur. Ligi açık ara götürür, Avrupa’da bölüm sonu canavarı çıkmazsa epey yol gider.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok istediğiniz Naci geldi bakalıö ne yapacak. Hobit oyuncular kervanına bir yenisi daha eklendi hiç bu kadar kalabalık olmamıştı.
                              Bir insana hobit diyebilme yetkisini kendinizde nasil buluyorsunuz? En kibar tarifle serefsizlik degilmi bu yaptiginiz?
                              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ——————Uğurcan
                                Larsen—Bartra——Hugo—Eren
                                ————Gbamin—Rafinha
                                Masouras——Yusuf——Trezeguet
                                ——————Cornelius

Denswil, Naci, Bakasetas, Djaniny, Umut, Dorukhan, Bardhi, Ömür, Hamsik…

Muazzam dengeli ve tempolu bir kadro olur. Ligi açık ara götürür, Avrupa’da bölüm sonu canavarı çıkmazsa epey yol gider.
                                Ön 4lü bizi kanser eder

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X