Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardeşi olmasa çalışır mıydı uğurcan, mümkün değil. insanda az utanma olur. uğurcan'ın da geleceğini etkiliyor bu amatörlüklerle.
    simdi sikebahcelilere de malzeme verdi...altay ugurcandan daha degerli diyecekler...

sen ugurcan icin menejeri olarak 15 üstü teklif getirtiremiyorsan ilk önce kendini sorgulayacaksin....
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Adam kafasız değil aksine uyanık. Beklenen teklif gelmiyor kulübe demek, oradan satış için yol yapıyor. O paraya satılmayacağını sanki bilmiyorlar. Bu Avrupa sevdasını da anlayamadık zaten. Gidiyorsan iyi bir takıma git, yoksa kal ş.ligi oyna. İyi takım zaten istediğimiz rakamlara çıkar. Sıradan takım 10’a işi bitirmek ister.
      En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 16.06.2022, 22:05.

Yorum

• Bu doğucan ilk 11de formayı kapabilir mi? Yedekte Berat Siopis var çünkü Dorukhan Doğucan Hamsik olabilir mi?
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          simdi sikebahcelilere de malzeme verdi...altay ugurcandan daha degerli diyecekler...

sen ugurcan icin menejeri olarak 15 üstü teklif getirtiremiyorsan ilk önce kendini sorgulayacaksin....
          o kovaya kimse 15 mio vs vermez.Avrupali enayi degil scoutlar zavlarini biliyor sakatliklarini da.Ali nin klassik Hülle tranferleri olmasa en fazla 6-7 mio gider orta direk bir takima.
          En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 16.06.2022, 22:09.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Baskan 10-15 M arası Necdet’i satar ama Ugurcan’ı satmaz.
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• En son İsmail'i izlerken gözlerim kanamıştı, bugün de Necdet'i dinlerken kulaklarım kanadı.
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kardeş siz nasıl bir mantaliteye sahipsiniz bilmiyorum ama kardeşi çocuğun menajeri, başkan şu meblanın altına bize teklif getirme demiştir ve bu konuşma yaşanmış olamaz mı? Cidden maksadınız ne ben çok merak ediyorum...
                Ne maksadım olabilir? Ne diyorsun hocam asıl senin derdin ne? Adam amatör bir şekilde oyuncusunun hatta kardeşinin piyasasını düşürüyor. Bende buna kızıyorum. Bu açıklamalar normal mi yani sana göre? Amatörlükten başka bir şey değil ki bu. Bu açıklamalardan sonra kulübün belki de daha fazla ücret kazanma şansı azalıyor. Bu duruma insanlar kızmış olabilir değil mi? Maksadım neymiş. Maksadım Uğurcan'ın hak ettiği şekilde çok daha iyi fiyatlara satılması. Bu açıklamalarla hem Uğurcan zarar görür hem de kulüp.

Yorum

• Das ist die Übersichtsseite von Proathleta Sport Management. Auf dieser Seite sind alle Spieler einsehbar, die Proathleta Sport Management betreut.

necdet çakırın listesinde uğurcan dan başka oyuncu yok gibi (o da abisi olduğu için)

managerlik işine girmiş ama listede oyuncu yok,listeye bakıp başarısız bir manager olarak tanımlanabilir
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Muhammed Kambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne maksadım olabilir? Ne diyorsun hocam asıl senin derdin ne? Adam amatör bir şekilde oyuncusunun hatta kardeşinin piyasasını düşürüyor. Bende buna kızıyorum. Bu açıklamalar normal mi yani sana göre? Amatörlükten başka bir şey değil ki bu. Bu açıklamalardan sonra kulübün belki de daha fazla ücret kazanma şansı azalıyor. Bu duruma insanlar kızmış olabilir değil mi? Maksadım neymiş. Maksadım Uğurcan'ın hak ettiği şekilde çok daha iyi fiyatlara satılması. Bu açıklamalarla hem Uğurcan zarar görür hem de kulüp.
                    Görende açıklama Uğurcan bu paralar etmez veya bu paralara kimse teklif etmez şeklinde oldu sanacak. Değeri bu değil, bu paralar Uğurcan'ın satışı için düşük bedeller demiş. Yanlış mı okuyorsun kardeş? He maksat Uğurcan direk satılsın sa onu söyle biz de bilelim...
                    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                    Özkan Sümer

Yorum

• Biz Kaan'ı istiyoruz. Menajeri çıkıp 8 falan veren çıkmaz, ederi 3-4 milyondur diyor mu? Senin temsil edeceğin taraf oyuncu, kulüple anlaşırlar sonra seninle konuşurlar. Yaptığı büyük ayıp. Uğurcan kendi kariyeri mevzuyken kulübün çıkarlarını düşünerek açıklamalar yapıyor. Bu çakma menajer kardeşini götürmek için çakallık peşinde.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Necdet bunları Uğurcan’ın haberi olmadan söylemiş olamaz. Bu nedenle yakıştıramadım bu durumu, takımın kaptanı böyle bir yönteme tevessül etmemeli.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Yani amatorluk mu desem aptallik mi desem bilemedim bu nasil aciklama resmen yonetime bizi birakin gitmek istiyoruz demek yol yapiyor kendine ki cebine 3 5 kurus girsin diye ayıp hakikaten yaziklar olsun
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ya git ahmet bulut ile anlaşsana abi ne işin var abinle vs. Abin ne anlar adam pazarlamasından.

Yorum

• Kulüp futbolculara profesyonel insanlarla çalışmaları için baskı mı artık neyse o ve benzeri şeyleri yapmalı bu nedir? Hayır her şeyden önce bi insan kardeşini ne olursa olsun bu şekilde itibarsızlaştırır mı? Ligin her anlamda bir numarası kaptan kardeşini

Yorum

• Sonra neden Vedat muriçle,Yazıcı aynı paraya gitti al işte uğurcanın abisini dinle anlarsın niye olduğunu. Ahmet bulut paranın para zamanında Arda’yı 12 milyon Euro’ya Atleticoya satarken İbrahimoviç gibiler 20-25 milyon Euro’ya transfer yapıyordu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X