Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    10 - 15 için şampiyonluğun yarısını getiren kaleci bırakılmaz boş beleş amatörler menajer olursa böyle cebi için batırır senin planlarını işte
    Kalır devam eder bu durumda gerek yok
    Bence de bu paralara göndermenin anlamı yok ama oyuncu gitmek istiyor sonuçta avrupa, içine yatan bir kulübe gitmek isterse izin vermek lazım. bugün anladım ki ömür de yolcu. transferler güzel ama wakaya da üzüldüm, dünya kupası öncesi 10-15 den fazla kimse para verip kaleci almaz yazmıştım bunu
    2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
    2021-2022
    ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Ugurcani ugurcan yapanda Trabzonspordur.
      Trabzonsporu sampiyon yapan en onemli oyuncu da Ugurcandir.
      Ama daha profesyonel olmaliyiz.
      Ugurcan ve A.omurun ucretleri acilen diger ust duzey oyunculara verilen ucretlere cikmali.

Yorum

• Abdüş gitmemeli ben bunu bilir bunu söylerim.

Abdüş, Doruk, Eren ile banko 11 üç yerlimiz var. Ahmetcan, Berat ve Doğucan da var alternatif. Umut da gelirse elimiz güçlü olur.

Böylece kaleye ve stopere yabancı seçeneğini rahatlıkla değerlendirebiliriz.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ugurcani ugurcan yapanda Trabzonspordur.
          Trabzonsporu sampiyon yapan en onemli oyuncu da Ugurcandir.
          Ama daha profesyonel olmaliyiz.
          Ugurcan ve A.omurun ucretleri acilen diger ust duzey oyunculara verilen ucretlere cikmali.
          Bu da doğru, profosyonel düşünmek zorundayız dediler wakayeme ile anlaşmadılar ama o zaman profosyonel gibi davranıp uğurcan ile ömürün ücretleri hakettiği değere yükseltilip bu sezon da kalın, dünya kupası geçsin, şampiyonlar ligi de oynayın desinler.

Hem kalın hakettiğiniz değerler bu değil deyip hem de siz bizim çocuklarsınız diyip 1-2 ücret artırır yaparız bir şeyler diyemezsin
          2021-2022
          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor uğurcanı kaç yıl sırtında taşıdı acaba. Bu kulüpte kimsenin parası kalmadı, kimsenin emeği karşılıksız kalmadı. Herkes hakkını fazlasıyla aldı. Takımı sırtında taşıyan adamları belki de takım sırtında taşıyordur
            Sırtında taşıdı lafını dağdan yukarı tutma hocam. Ne demek istediğim aşikâr diye düşünüyorum.

Uğurcan ve Abdülkadir Ömür takım içinde bana göre makul ücretlerle oynuyor.

Uğurcan'ın sezon sonu yaptığı açıklamalara tekrar baktım. "Gitmek istiyorum ama iyi bir teklif olursa, mantıklı bir tercih olursa, gidip de hemen dönmek istemiyorum orada git gide yükselmek istiyorum, kesin gitmek istiyorum diye bir şey yok burası da Trabzonspor mutluyum" diyor.

Menajeri ise lümpen lümpen konuşmuş. Kendi içinde mantıklı olduğu noktalar var ama profesyonel değil. Yakışıksız.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sırtında taşıdı lafını dağdan yukarı tutma hocam. Ne demek istediğim aşikâr diye düşünüyorum.

Uğurcan ve Abdülkadir Ömür takım içinde bana göre makul ücretlerle oynuyor.

Uğurcan'ın sezon sonu yaptığı açıklamalara tekrar baktım. "Gitmek istiyorum ama iyi bir teklif olursa, mantıklı bir tercih olursa, gidip de hemen dönmek istemiyorum orada git gide yükselmek istiyorum, kesin gitmek istiyorum diye bir şey yok burası da Trabzonspor mutluyum" diyor.

Menajeri ise lümpen lümpen konuşmuş. Kendi içinde mantıklı olduğu noktalar var ama profesyonel değil. Yakışıksız.
              Kim bilmiyorum ama profosyonel olsa, elinde uğurcan gibi bir oyuncu var 25den şimdiye kaç tane kulüp ayarlamıştı bile.
              2021-2022
              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• uğurcan için çözüm :

sözleşme 2027 ye kadar uzatılacak

yıllık maaş 1,5 milyon avro + başarı bonusları

managerlik ücreti : yüzde 10

sözleşme fesih bedeli : 20 milyon avro

olayı fazla uzatmayacaksın hocam,hem uğurcan hemde managerinin kafası rahat olacak

bu arada 35+ yaş tecrübeli yedek kaleci almak gerekiyor, ardayla erceyle bu işler olmaz

iyi bir kaleci bulmak kolay değil piyasada,uğurcanla maça başladığında 1 puan cepte başlıyorsun maça,bu önemli bir avantaj

uğurcana yılda 400 bin avro verirsen hem uğurcan konuşur (fedakarlık yaptım diye) hemde manageri konuşur,satmak için,önce kulüp olarak sen vereceksin değerlerini (maddi manevi)
                TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Önemli değil, koyuyorsun oynuyor. İhtiyaç halinde koyarsın oynar işte. Olmadı elde Denswil de var. Kadroda böyle çok yönlü oyuncuların olması iyi. Solda Eren sağda Larsen oynayacak şimdilik.
                  Bence hocamın kafasında sol bekte Densvil var. Larseni de Peres gelinceye kadar sağ bek, geldikten sonra da durumuna göre ya devam etirir ya da sağ bek ve sağ kanatta da alternatif olarak kullanır. Bence
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kim bilmiyorum ama profosyonel olsa, elinde uğurcan gibi bir oyuncu var 25den şimdiye kaç tane kulüp ayarlamıştı bile.
                    Şampiyonlar Ligi'nde iki maç iyi oynasın 25'e kapışılır.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şeytanın avukatlığını da yapayım o zaman:

Sen sabah Denswil'e o parayı verirsen akşamına, kaç yıldır takımı sırtında taşıyan kaptanının menajeri de böyle ayak yapar.
                      Yazıları tek tek okurken benim de aklıma bu geldi.

Hatta bire bir olarak , “ ben takımın kaptanıyım , bu sene çoğu maçı da ben kurtardım hem de yerli futbolcuyum ancak 1 sene iyi performans sağlamış adama 2.1 milyon euro verip bana henüz yeni sözleşme teklifi göndermiyorlarsa bende böyle yaparım “ anlamını da çıkarmadım desem yalan olur.

Böyle bişey yapsa haksız mı olur ? Hayır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Arda'yı kaleye koymanın zamanı geliyor :]
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arda'yı kaleye koymanın zamanı geliyor :]
                          Belki 3 sene sonra Arda için aynı şeyleri konuşuruz 15den aşağı gitmemeli vs
                          2021-2022
                          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

2021/2022 Ahmet Çalık sezonunun sonlarına doğru yaklaşırken ligimizde bu sene çok fazla sayıda genç oyuncunun parladığını ve Transfer…

Merak edenler için Eren Elmalı hakkında Emir kardeşimizin yazısı. Umutluyum. Özellikle hız konusunda tatmin edici uşak.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arda'yı kaleye koymanın zamanı geliyor :]
                              sizinle aynı kanıdayım.
                              If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                              Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor uğurcanı kaç yıl sırtında taşıdı acaba. Bu kulüpte kimsenin parası kalmadı, kimsenin emeği karşılıksız kalmadı. Herkes hakkını fazlasıyla aldı. Takımı sırtında taşıyan adamları belki de takım sırtında taşıyordur
                                Kaç yıl sırtında taşıdı ? Adam 4 sezondur senin takımının kalecisi ve oynadığı hemen her maçta kaleyi devraldığı Onuru hiç aratmadı.

Bu arada milli takıma yükseldi . Ortalama 2 senedir de milli takım kalesinde ama adamın aldığı maaş gülünecek seviyede.

Hele ki koita , yunus , trondsen gibi adamların maaşlarının durumu ortada. Neredeyse ismailin aldığı para bile Uğurcan dan fazla.

Bu maaş iyileştirmesi hususunu çok ertelediler. Ayıp ettiler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X