İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
2021-2022 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUgurcani ugurcan yapanda Trabzonspordur.
Trabzonsporu sampiyon yapan en onemli oyuncu da Ugurcandir.
Ama daha profesyonel olmaliyiz.
Ugurcan ve A.omurun ucretleri acilen diger ust duzey oyunculara verilen ucretlere cikmali.
Hem kalın hakettiğiniz değerler bu değil deyip hem de siz bizim çocuklarsınız diyip 1-2 ücret artırır yaparız bir şeyler diyemezsin2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor uğurcanı kaç yıl sırtında taşıdı acaba. Bu kulüpte kimsenin parası kalmadı, kimsenin emeği karşılıksız kalmadı. Herkes hakkını fazlasıyla aldı. Takımı sırtında taşıyan adamları belki de takım sırtında taşıyordur
Uğurcan ve Abdülkadir Ömür takım içinde bana göre makul ücretlerle oynuyor.
Uğurcan'ın sezon sonu yaptığı açıklamalara tekrar baktım. "Gitmek istiyorum ama iyi bir teklif olursa, mantıklı bir tercih olursa, gidip de hemen dönmek istemiyorum orada git gide yükselmek istiyorum, kesin gitmek istiyorum diye bir şey yok burası da Trabzonspor mutluyum" diyor.
Menajeri ise lümpen lümpen konuşmuş. Kendi içinde mantıklı olduğu noktalar var ama profesyonel değil. Yakışıksız.
Yorum
-
İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırtında taşıdı lafını dağdan yukarı tutma hocam. Ne demek istediğim aşikâr diye düşünüyorum.
Uğurcan ve Abdülkadir Ömür takım içinde bana göre makul ücretlerle oynuyor.
Uğurcan'ın sezon sonu yaptığı açıklamalara tekrar baktım. "Gitmek istiyorum ama iyi bir teklif olursa, mantıklı bir tercih olursa, gidip de hemen dönmek istemiyorum orada git gide yükselmek istiyorum, kesin gitmek istiyorum diye bir şey yok burası da Trabzonspor mutluyum" diyor.
Menajeri ise lümpen lümpen konuşmuş. Kendi içinde mantıklı olduğu noktalar var ama profesyonel değil. Yakışıksız.2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
uğurcan için çözüm :
sözleşme 2027 ye kadar uzatılacak
yıllık maaş 1,5 milyon avro + başarı bonusları
managerlik ücreti : yüzde 10
sözleşme fesih bedeli : 20 milyon avro
olayı fazla uzatmayacaksın hocam,hem uğurcan hemde managerinin kafası rahat olacak
bu arada 35+ yaş tecrübeli yedek kaleci almak gerekiyor, ardayla erceyle bu işler olmaz
iyi bir kaleci bulmak kolay değil piyasada,uğurcanla maça başladığında 1 puan cepte başlıyorsun maça,bu önemli bir avantaj
uğurcana yılda 400 bin avro verirsen hem uğurcan konuşur (fedakarlık yaptım diye) hemde manageri konuşur,satmak için,önce kulüp olarak sen vereceksin değerlerini (maddi manevi)TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnemli değil, koyuyorsun oynuyor. İhtiyaç halinde koyarsın oynar işte. Olmadı elde Denswil de var. Kadroda böyle çok yönlü oyuncuların olması iyi. Solda Eren sağda Larsen oynayacak şimdilik.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim bilmiyorum ama profosyonel olsa, elinde uğurcan gibi bir oyuncu var 25den şimdiye kaç tane kulüp ayarlamıştı bile.
Yorum
-
İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞeytanın avukatlığını da yapayım o zaman:
Sen sabah Denswil'e o parayı verirsen akşamına, kaç yıldır takımı sırtında taşıyan kaptanının menajeri de böyle ayak yapar.
Hatta bire bir olarak , “ ben takımın kaptanıyım , bu sene çoğu maçı da ben kurtardım hem de yerli futbolcuyum ancak 1 sene iyi performans sağlamış adama 2.1 milyon euro verip bana henüz yeni sözleşme teklifi göndermiyorlarsa bende böyle yaparım “ anlamını da çıkarmadım desem yalan olur.
Böyle bişey yapsa haksız mı olur ? Hayır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArda'yı kaleye koymanın zamanı geliyor :]2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
Transfer Dosyası - 16 -
2021/2022 Ahmet Çalık sezonunun sonlarına doğru yaklaşırken ligimizde bu sene çok fazla sayıda genç oyuncunun parladığını ve Transfer…
Merak edenler için Eren Elmalı hakkında Emir kardeşimizin yazısı. Umutluyum. Özellikle hız konusunda tatmin edici uşak.
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArda'yı kaleye koymanın zamanı geliyor :]If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor uğurcanı kaç yıl sırtında taşıdı acaba. Bu kulüpte kimsenin parası kalmadı, kimsenin emeği karşılıksız kalmadı. Herkes hakkını fazlasıyla aldı. Takımı sırtında taşıyan adamları belki de takım sırtında taşıyordur
Bu arada milli takıma yükseldi . Ortalama 2 senedir de milli takım kalesinde ama adamın aldığı maaş gülünecek seviyede.
Hele ki koita , yunus , trondsen gibi adamların maaşlarının durumu ortada. Neredeyse ismailin aldığı para bile Uğurcan dan fazla.
Bu maaş iyileştirmesi hususunu çok ertelediler. Ayıp ettiler.
Yorum
Yorum