Kim’in denswillden artısını pek iyi göremiyorum aynı seviye oyuncular.. rennes de oynar ama a sınıf takımlarda asla oynayamaz defoları çok bariz hamleden sonra adamına yetişmesi imkansız, adam markajında inanılmaz defoları var yer tutuş konusunda acemi futbolcuyu doğru izlemek önemli tabi futbolu bilmek de burada herkes kafasına göre yorum yapıyor ama bazen futbol bilimini ve gerçeklerini reddedemeyiz.. kim bizim lig için iyi stoper Fransa ligi için de… ama İspanya, İtalya ve İngiltere ligi için alt seviye..napoliye gitseydi seneye biz kiralık alırdık tabi Fener almak istemesiydi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bayadır girmiyordum şampiyonluk ılımlı yapar insanları diye düşünmüştüm ama sanırım bu alışkanlık olmuş. Stresini atmak isteyen buraya gelip her şeyi eleştiriyor. takımdan tony hariç giden yok ki yerine trez geldi. şampiyonlar ligi için geriye gelen takım savunmasına yardım eden biri gerekiyordu. sağ stoper aldık mı her şey tamam bence lig için yeterli kadromuz var. yönetime güveniyorum.
ayrıca Kim elit stoper o paraların verilmesi normal.''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla anlatılana göre tam da Avcının aradığı admmış gibi gibi de sakatlık konusu çok büyük sıkıntı. Bence bu risk alınmaz. Keşke bu kadar sakatlık sorunu olmasaymış.
Batshuayi için bonservisini kendisinin alacağı bizim de onun yerine yüksek miktarda imza parası vereceğimiz konuşuluyor(Twitter-Rossi). Bonservisini alacaksan ben sana niye bir daha para vereyim? Saçma sapan işler. Maaş dengesi için bosvervis veririm daha iyi.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim ile ilgili düşünceleriniz ve Ahmetcan ile karşılaştırmanız. Zaten başka bir şey yazmamışsınız.
Kim gayet dengeli bir stoper, biraz top ile arası iyi değil o kadar. Gömülecek, şaşırılacak bir durum yok. Henüz 25 yaşında bir de.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim ile ilgili düşünceleriniz ve Ahmetcan ile karşılaştırmanız. Zaten başka bir şey yazmamışsınız.
Kim gayet dengeli bir stoper, biraz top ile arası iyi değil o kadar. Gömülecek, şaşırılacak bir durum yok. Henüz 25 yaşında bir de.
Rakip her ne kadar şikeci de olsa, oyuncunun hakkını vermek lazım. Ayrıca her ne kadar şampiyon biz olsak da, çoğunlukla yaş faktöründen dolayı şikecilerin topçularının bizimkilerden fazla etmesi normal.
Uğurcan, Ahmetcan ve Cornelius'u ayırırsak, şu haliyle çok para edecek oyuncumuz pek var gibi görünmüyor.
Baka belki biraz para edebilirdi, onu da 8 numaraya çekerek değerini düşürdük. Adam milli takıma gidince tekrar gol atmayı hatırladı.
Son sözüm, şampiyon olduk olmasına ama, kadro pek genç değil ve kadro yapılanmamızı da pek sağlıklı görmüyorum şimdilik. Boşa saçılan çok para var çook.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Transfer Dosyası - 16 -
İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşöyle yapalım o zaman bir kaç yıl sonra ikisinin de geldiği yerleri ve değerlerini kıyaslar tekrar değerlendiririz o zaman her şey netleşir
Sogukkanlilik, pasaport, karizma gibi ozellikleri yaptiklari hatalari kapatiyor.
Bazi adamlar vardir hata yapsa da bir bildigi var denilir. Bazilari 2-3 hatada silinir.
Ayrica kim in satis bedelinden payi var diye haberler var. bizim djaniniy de oldugu gibi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son A. Aydın tarafından düzenlendi; 15.07.2022, 14:38.
Yorum
-
Şikecilerin lazioya 20 milyona sattığı büyük golcü muriç gibi transfer şikelerini çok göreceğiz.Adamlar dışarıdan kulübe soktukları parayı transferden gelmiş gibi gösteriyorlar.Ayrıca bunların futbolcuları bu kadar iyiydi de devre arası neden hepsi havlu attıTransfer bile yapmadılar.Öyle bir fark attık ki tarihte eşi benzeri yoktur
Yorum
-
Kim de Marcao da iyi fakat ben ts li olarak şuna bakıyorum, istanbulda gs maçında marcao hata yaptı bakasetas golü attı sonra maçı çevirdik, trabzondaki fb maçında kim djaninye faul yaparak inanılmaz büyük bir hata yaptı üstüne ikinci sarıyı gördü, ardından o maçı da çevirdik, marcao ve kim 18-20 milyona gidiyorsa, uğurcanın minumum 25 olması lazım2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
2021-2022 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyi stoper olmaktan öte kim ve marcao da cok iyi vibe var.
Sogukkanlilik, pasaport, karizma gibi ozellikleri yaptiklari hatalari kapatiyor.
Bazi adamlar vardir hata yapsa da bir bildigi var denilir. Bazilari 2-3 hatada silinir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim de Marcao da iyi fakat ben ts li olarak şuna bakıyorum, istanbulda gs maçında marcao hata yaptı bakasetas golü attı sonra maçı çevirdik, trabzondaki fb maçında kim djaninye faul yaparak inanılmaz büyük bir hata yaptı üstüne ikinci sarıyı gördü, ardından o maçı da çevirdik, marcao ve kim 18-20 milyona gidiyorsa, uğurcanın minumum 25 olması lazımBizim saf taraftarlarımızda marcao veya kim övüyor.Bizim maçlarda hepsinin içinden geçtik
En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 15.07.2022, 14:45.
Yorum
-
Dünya yıldızı mesut özil vardı. 7/24 öve öve bitiremedikleri.Adamlar o kadar güzel algı ve parlatma yapıyorlar ki tarihin en temiz şampiyonluğuna bile utanmadan çamur atabiliyorlar.İstanbul takımlarının bir tane bile temiz şampiyonluğu yok. 20 yıldan fazladır tüm maçları izliyorum.Fenerlilerin tek doğrusu hepsinin şike yaptığı ama radara onların yakalandığıdır.
Yorum
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani onların futbolcularını medya çok şişiriyor.Transfermarkt değerleri bile şişirme.Altayla uğurcanı kıyaslayabilen futbol cahili bir topluluk bunlar.Zamanında muriçin sorloth dan iyi olduğunu da söylediler.Şişirip durdular.Muriç serie a da 1 gol atmış
Marcao da hata yapıyor Hugo da, Edgar da. Ancak adamlar Marcao'yu 15 milyona Sevilla'ya satıyor, sen Hugo'yu, Edgar'ı satabiliyor musun hayır. Peki bunun sebebi ne? Sadece medya mı? Tabi ki hayır, Sevilla gibi bir takımı medya ile kandıramazsın. Oyuncunun yaşı önemli yaşı. Adam 26 yaşında diye veriyor o parayı, bugün Hugo da 25-26 yaşında olsa, 15 olmaz belki ama 10 milyona transfer olabilirdi. Aradaki fark da menajer farkı.
Yani o kadar çok etken var ki bu transfer işlerinde. Kim Min Jae'yi adamlar geçen sezon 2 milyona aldılar, bu sezon 18-19 milyona satıyorlar. Çok büyük bir transfer başarısı bu işte. Burada da hoca portföyü giriyor devreye. Abdullah Hocam iyi hocadır elbette ancak futbolcu havuzunun pek geniş olmadığını geldiğinden beri yaptığımız transferlerde görüyoruz.
10 yıldır öğrencisi olan Vişca, senelerdir ligde olan Bakasetas, Koita, Trezeguet, Siopis, dünyada herkesin tanıdığı Hamşik, Gervinho. Yani şapkadan çıkan bir tavşan yok malesef. Hatta havuzu o kadar dar ki, buradaki çoğu kişi bile 2-3 maç seyredince işe yaramaz diye yaftaladığı Kouasi'yi fırsat transferi diye tanımladı hoca. Adamı hiç izlememiş belli, izleyip de aldırdıysa o daha da vahim.En son Bahadır Şimşek tarafından düzenlendi; 15.07.2022, 14:52.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlay medyanın şişirmesi değil.
Marcao da hata yapıyor Hugo da, Edgar da. Ancak adamlar Marcao'yu 15 milyona Sevilla'ya satıyor, sen Hugo'yu, Edgar'ı satabiliyor musun hayır.
Peki bunun sebebi ne? Sadece medya mı? Tabi ki hayır, Sevilla gibi bir takımı medya ile kandıramazsın.
Oyuncunun yaşı önemli yaşı. Adam 26 yaşında diye veriyor o parayı, bugün Hugo da 25-26 yaşında olsa, 15 olmaz belki ama 10 milyona transfer olabilirdi. Aradaki fark da menajer farkı.
Yani o kadar çok etken var ki bu transfer işlerinde.
Kim Min Jae'yi adamlar geçen sezon 2 milyona aldılar, bu sezon 18-19 milyona satıyorlar. Çok büyük bir transfer başarısı bu işte. Burada da hoca portföyü giriyor devreye.
Abdullah Hocam iyi hocadır elbette ancak futbolcu havuzunun pek geniş olmadığını geldiğinden beri yaptığımız transferlerde görüyoruz. 10 yıldır öğrencisi olan Vişca, senelerdir ligde olan Bakasetas, Koita, Trezeguet,
Siopis, dünyada herkesin tanıdığı Hamşik, Gervinho. Yani şapkadan çıkan bir tavşan yok malesef. Hatta havuzu o kadar dar ki, buradaki çoğu kişi bile 2-3 maç seyredince işe yaramaz diye yaftaladığı Kouasi'yi fırsat
transferi diye tanımladı hoca. Adamı hiç izlememiş belli, izleyip de aldırdıysa o daha da vahim.
Yorum
Yorum