Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    En güzel senaryo bu inş olur. Sol beke yerli yatırım + sol bek de oynayabilen, Peres yokken aratmayacak sağ bek Larsen.

Eren tip olarak yalnız futbolcuyum diyor.
    Gelirse inşallah faydalı olur.
    Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• enteresan bi detay

doğucan ve larsen aynı managerlik şirketinin oyuncuları

Das ist die Übersichtsseite von HCM Sports Management. Auf dieser Seite sind alle Spieler einsehbar, die HCM Sports Management betreut.

tahminim larsene talip olurken manager ''elimizde bide doğucan var, yanında bonus olarak verelim'' demiş olabilir

doğucanda şu detayda var, TM de alternatif mevki sağ bek olarak görünüyor

Doğucan Haspolat, 25, aus Türkei ➤ KVC Westerlo, seit 2023 ➤ Defensives Mittelfeld ➤ Marktwert: 5,00 Mio. € ➤ * 11.02.2000 in Rotterdam, Niederlande

doğucan : sağbek, 6 numara

larsen : sağbek ,solbek,stoper

gene tahminim bu iki oyuncu tercihi farklı mevkilerde oynayabilmesi üzerine yapılıyor
      En son jairzinho tarafından düzenlendi; 16.06.2022, 03:59.
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Fatih Takır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eren tip olarak yalnız futbolcuyum diyor.
        Gelirse inşallah faydalı olur.
        eren biraz küçük takım oyuncusuna benziyor hocam, skills videolarında geniş alanlarda deli danalar gibi bindirmesi kanattan,

dar alanlarda iş yapacak oyuncu tekniği fazla göremedim,

alanın elinde patlayacak bir oyuncu tahminim

hele larsen ve doğucan ı almışken hiç bulaşmam erene,

bu arada sanırım sağ stoper marc bartra olacak

tam hoca nın pas oyununa uyan bir oyuncu, barça alt yapılı, big tecrübe big kariyer

sözleşmesi 2023 te bitiyor

Das sind die Leistungsdaten von Marc Bartra vom Verein Real Betis Sevilla. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

TM de transfer söylentisi çıkmış

fmdatası zaten çok çok iyi

En son jairzinho tarafından düzenlendi; 16.06.2022, 04:28.
        TEKKEBALL

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Bi uyuduk gece gece Doğucan Haspolat ve Larsen çözmüşüz. Doğucan Umut Güneşten daha iyi ve bizim daha çok ihtiyacımız olan bi futbolcuydu. Şaşırdım bu transfere paşa bize nasıl vermiş bunu

Bir sürpriz çıkacağı çok barizdi tabii.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 16.06.2022, 06:42.

Yorum

• Bu arada doğucan eren den daha çok dikktimi çekmişti. Mantıklı mı bilemedim orada berat dorukhan gibi 2 yerli ve muratcem vardı. Fakat atletik bir oyuncu.

Abdullah hocanın şans vereceğini pek düşünmüyorum

bursadan 32 milyona 3 çocuk alındı. Kadro yapılanmasında isimleri geçmiyor bile. Böyle 100 milyon tl çöpe gitti.

Yorum

• Dogucan çok iyi topçu izlediğim maçlarda çok beğenmiştim hayırlı olsun
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Dogucan için şunu rahatlikla söyleyebilirim.. dorukhan i tecrübesiz hali inanılmaz çalışkan çok koşar açıkçası çok şaşırdım pasanin onu vermesine çok da mutlu oldum

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hala wakayemenin kalması taraftarıyım aynı parayı başka bir adama vermenin mantığı yok.
                  Trezeguet daha az teknik olanı ama onunda kendisine göre avantajları var.Güçlü bir fiziği var.Takım oyuncusu.Hızlı bir oyuncu.Dribblingleri iyi.Orta kalitesi iyi.Şut kalitesi iyi.Bu tarz oyuncular bulmak kolay değildir.

Yorum

• TREZEGUET ;

2017-2018 : Türkiye : 33 maç 16 gol 8 asist

2018-2019 : Türkiye : 38 maç 9 gol 10 asist

2019-2020 : İngiltere : 41 maç 7 gol 3 asist

2020-2021 : İngiltere : 21 maç 2 gol 1 asist

2021-2022 : Türkiye : 15 maç 7 gol 4 asist (Ocak-Haziran)

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      61saat @61saat
                      · 2d
                      Trabzonspor Danirmakalı Larsen ile anlaşmaya vardı. Oyuncuyu Türkiye’ye davet etti.
                      Oyuncuyu tanımıyorum ama geçenlerde milli takımda sol kanattan topu alıp dışarıya çekerek attığı gol çok iyiydi topla arası iyi görünüyordu.

Çok yönlü bir oyuncu.Transfermarkt profiline baktım.Sağ bek haricinde sol bek ve stoper olarakda görev alabiliyor.Bu mükemmel birşey.Dorukhanda olduğu gibi sezon içerisinde nerede istersek orada oynayabilecek.

Yorum

Doğucan Haspolat haberini veriyor YES şuan. Bizim maçta çok iyiydi.

2000 doğumlu `türk` asıllı `hollandalı` futbolcu. orta sahada oynuyor. `excelsior` takımında forma giyiyor. henüz 16 yaşında olmasına rağmen 2016/17 sezonunda `feyenoord` karşısında (u: 27.08.2016) 7 ...

Ulan bu Avcı bizi yine şampiyon yapacak galiba.Bu kimdir lan sırf yerli diye alıyoruz heralde diye düşündüm ama sözlüklerde kendisi hakkındaki başlıklarda yazılanları görünce çok şaşırdım.

Kasımpaşanın ikinci yarıda yaptığı müthiş çıkışın kendisinin takıma monte edilmesiyle gerçekleştiğini yazan var.Potansiyelinin çok yüksek olduğunu yazanlar var.2017 yılında Hollandada 17 yaş altı oyuncular arasında en yetenekli oyuncu olarak gösterilmiş geçmişte.

177 cm boyunda.Primer mevkisi önlibero.Onun haricinde merkez ortasaha ve sağ bek olarakda görev alabiliyor.En önemlisi de yerli oyuncu.

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          dogucan 6 numara zaten. daha oraya adam gelecegini sanmiyorum. olsa olsa 8 numara gelir.
                          6-8 karışımı biri gelecekmiş sanırım.

Colman gibi bir 8 numara gelmeyecek sanırım.8 e yakın bir 6 gelebilir.Bu tarz çok oyuncu var.

Mesela adam önlibero olarak gözüküyor ama aynı zamanda top kontrolü ve pasörlük konusunda da iyi.Bu tarz bir adam bakılıyor olabilir.
                          En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 16.06.2022, 07:51.

Yorum

• Doğucan Siopis'in oyun bilgisi daha zayıf ama daha teknik hali. 6 no transferi yapılmaz daha artık sanmıyorum. Siopis'e falan teklif varsa o ayrı..
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

En güzel senaryo bu inş olur. Sol beke yerli yatırım + sol bek de oynayabilen, Peres yokken aratmayacak sağ bek Larsen.

Avcının çok yönlü oyuncularla ilgilenmesi bende artık hayranlık uyandırmaya başladı.Bazen kızdığımız noktalarda oluyor ama adam akıllı abi.Dorukhan gibi Kale hariç neredeyse her yerde oynayabilen bir adamla bizi şampiyon yaptı.Küçük detaylar şampiyonluk kazandırıyor.
                              Larseni stoper oynatabiliyorsun,sağ bek oynatabiliyorsun,sol bek oynatabiliyorsun.Birden fazla mevkide oynayabilen adam çok önemli abi.Hoca çok mantıklı bir adam.Cl,Lig,Kupa derken bir dünya maç oynanacak.Sakatlıklar olacak.Edgar,Gervinho gitti; Hamsik,Dorukhan ve Hugo sakatlıklar yaşadı.Çok yönlü adamlar çok önemli.

Larseni sağ bek oynatabiliyorsun,sol bek oynatabiliyorsun,stoper oynatabiliyorsun

Peresi sağ bek oynatabiliyorsun,sol bek oynatabiliyorsun,sağ kanat oynatabiliyorsun.

Ereni sol bek oynatabiliyorsun,sağ bek oynatabiliyorsun,sol kanat oynatabiliyorsun.

Denswili stoper oynatabiliyorsun,sol bek oynatabiliyorsun

Doğucanı ortasahada oynatabiliyorsun,sağ bekde oynatabiliyorsun.
                              En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 16.06.2022, 07:54.

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hamsik siopis ve dorukhan varken hic sanmiyorum ilk onbire hoca transfer düsünsün. bencede gerek yok. mali durum ortada. acil olan yerleri önce bi dolduralim. sol bek, sol acik gibi.
                                Hamsik 35 yaşında,kariyerinin son senesi,ayrıca 8-10 profilli bir oyuncu.Siopis 6 numara,8 le alakalası yok.Dorukhan 6-8 karışımına uyuyor ama hoca o bölgeye 6-8 karışımı bir oyuncu daha istiyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X