Bakasetas 3'e 5'e bakmadan hemen satılmalı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün cogu pozisyonda beceriksiz olsada en azindan futbol oynamayi deneyen tek topcumuzdu. Kumaşi iyi
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa kardeşim Djaniny Semedo nerede yaa?
Lan bu nasıl lüks. 3 forvetini topla çarp sakat Djaniny etmez. Bu nasıl bir yönetimdir? Neyi yönetiyorsunuz kardeşim siz?
Teklic tam bir fiyasko
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar büyük konuşmayı sevmem ama orta sahan ve santrforun yokken (bildiğin yok, 0) sorunu beklere ve kanatlara (ki orada da tek Trezeguet var-dı) futboldan anlamıyorum demektir.
Santrforun seni önde tutar, orta sahan da takımını oynatır. Bizde ikisi de yok.
Yorum
-
İlk olarak şenolköz;[URL="tel:1921793741" tarafından gönderildi1921793741[/URL]]forumdaşları gerçekçi olmaya davet ediyorum. bu aksam kazanmamızı bekliyorduk herhalde. gecen seneden bile zayıf kadromuzla gecen seneden bile iyi kadroya sahip galatasarayı yenmemiz mümkün değildi. gelecek transferleri ve gelişecek oyunu beklemekten baska çaremiz yok maalesef. ilk yarı bitmeden kendi adıma hocayı da değerlendiremeyeceğim. bu sene çöpe gitti ama oyunu oturtabilirsek seneye bir sansımız olabilir. tabi hocanın istediği transferler gelirse
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar büyük konuşmayı sevmem ama orta sahan ve santrforun yokken (bildiğin yok, 0) sorunu beklere ve kanatlara (ki orada da tek Trezeguet var-dı) futboldan anlamıyorum demektir.
Santrforun seni önde tutar, orta sahan da takımını oynatır. Bizde ikisi de yok.
waka dediğin adamın tek başına aldığı maç sayısını hatırlamıyorum. Ya da pereira sayesinde ömürün oynadığı pas oyununu ne çabuk unuttunuız.
Futbolu bir tek siz biliyorsunuz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE alın diyoruz kaç vakittir yırtınıyoruz. Bu maça 2 adam yetiştirsek en kötü ihtimalle yenilmezdik. Tutturmuşlar 2 adam peşlerinde koşup duruyorlar. Ya da yalandan bizi oyalıyorlar. Ha şimdi tepkiden kaçmak için transfer açıklarlar, olmadı bir gazeteci çıkar milyarlık sponsor geliyor der.
Yorum
-
Yönetimin futbol aklı Orhan Ak hamlesiyle kendini belli etmişti.
Çok vasat ve futboldan anlamayanlar yönetiyor maalasef.
İyi niyetli olabilirler ve mali olarak katkıları olabilir ama bu oyun sahada oynanıyor. Sahada taraftara birşey vermedikçe hüsran olur.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaklınca bana laf sokuyorsun. Ortasahanın olmadığını biz de biliyoruz futbol dehası. Ama senin beklerin bir kere bindirmezse kanat oyuncuların trezeguet haric sıfır aksiyonla oynarsa nasıl gol atacaksın?
waka dediğin adamın tek başına aldığı maç sayısını hatırlamıyorum. Ya da pereira sayesinde ömürün oynadığı pas oyununu ne çabuk unuttunuız.
Futbolu bir tek siz biliyorsunuz.
Futbol basit oyun ama orta sahan, forvetin hiç olmadan beklerinin ve kanatlarının lambada lumbada bindirmesini bekleyecek kadar değil.
Yorum
Yorum