Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takıma oyuncu lazım değil, Özkan Sümer gibi futbolu ve insan ilişkilerini çözmüş bir yol göstericiye ihtiyacı var. Yönetimin kulübün geleceğini karar verecek yetisi yok, şaka değil Bursaspor gibi düşeriz bu ekonomik durumla.
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• kadro aslında kaliteli, 3-5 takviyeyle iyi yerlere gelir hatasına düşülmeden;

gomez, bartra, bardhi, larssen gibi maliyeti yüksek verimliliği düşük ve en önemlisi kesinlikle bizim ligin oyuncuları olmayan isimlerden kurtulmak zorundayız. gbamin ve yusuf'u hiç saymıyorum bile. en iyi yanları sene sonunda bizimle olmayacak olmaları. keza hamsik de gidici.

uğurcan, ömür, dorukhan, siopis, bakasetas, peres gibi takıma artık verebileceği bir şey kalmayan, doymuş oyuncularla da yollar ayrılmalı. bu oyunculardan 3-5 ne gelir elde edilse kâr.
      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kadro aslında kaliteli, 3-5 takviyeyle iyi yerlere gelir hatasına düşülmeden;

gomez, bartra, bardhi, larssen gibi maliyeti yüksek verimliliği düşük ve en önemlisi kesinlikle bizim ligin oyuncuları olmayan isimlerden kurtulmak zorundayız. gbamin ve yusuf'u hiç saymıyorum bile. en iyi yanları sene sonunda bizimle olmayacak olmaları. keza hamsik de gidici.

uğurcan, ömür, dorukhan, siopis, bakasetas, peres gibi takıma artık verebileceği bir şey kalmayan, doymuş oyuncularla da yollar ayrılmalı. bu oyunculardan 3-5 ne gelir elde edilse kâr.
        Hocam baka sakattı gitti milli takımda gol attı siopisle beraber döndü yine sakat. Ben halen bu oyuncuların motivasyonunu yerle bir eden yönetim ve teknik ekibin sorumlu olduğunu düşünüyorum. Bu oyuncular gönderilip yerine yüksek motivasyonlu oyuncular alınsa bile bu nokta nokta zihniyet temizlenmedikçe aynı şeyler yaşanmaya devam edecektir.

Yorum

• Umarım kimseyi kadro dışı etme saçmalığı yapmazlar, kalan maç sayısı belli elden çıkaracağın adamları değersizleştirmeye gerek yok hedefsiz lig için.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Umarım kimseyi kadro dışı etme saçmalığı yapmazlar, kalan maç sayısı belli elden çıkaracağın adamları değersizleştirmeye gerek yok hedefsiz lig için.
            Kesinlikle

Yorum

• Hangi takim olmasi önemli degil. Getir PTT 1. Ligden bir takim. Yine bizi calim manyagi Eder. Böyle kirilgan bi takim görmedim. Oyuncularimiz yerlerde geziyor. Güc, kuvvet hepsi 0

Yorum

• Hocadan tasarruf olmaz 35lik veteranlardan tasarruf olur. Dar bütçen, savuracak milyonların yoksa denswile, koitaya, trezegeye, imajcıya o paraları vermeyeceksin. Hatta daha geri gideyim viscaya o parayı vermeyeceksin. Ne oldu şimdi kaldı mı elinde visca. O parayla kuzeyden bir kanat çekemiyor muydun. Ne olurdu bir tane genç yetenekli topçu bulsaydık. Veteranlarla bjk de şampiyon oldu. Sonra bir güzel battı. Aynı kafadayız. Hadi geçen senekileri şampiyonluk dedik sineye çektik.

Kimleri aldınız yahu bu sene.

Larsen
                Eren
                Bartra
                Denswil
                Bardhi
                Gbamin
                Yusuf yazıcı
                Maxi gomez
                Bozok

Bugünkü durumlarından bağımsız olarak şu listeden sene başına gitsem eren, bozok ve gomez dışında hiçbirini almazdım. Ne oyun olarak ne maliyet olarak hiçbiri sana uymuyor. Niye girdiniz bu topa abi. Şampiyonlar ligine gidecez öyle mi. Aç bak bjknin şampiyonlar liginde münihle oynayan kadrosuna. Öylesini kurabilseydin amenna derdik. Bu mu karşılığı şimdi o kadronun. Takımda 8 yok 8. Ya çıkıyoruz 3 tane 10 numarayla, ya çıkıyoruz 2 tane 6'yla. Müthiş bir planlama.

Siz bize diyin bütçemiz budur. Şu forumda kendi aramızda tartışıp listemizi çıkartalım, takımı oluşturalım. Yüzde yüz eminim bundan daha iyi bir plan çıkacağına.

Şampiyonlar liginde playoff oynadığın takıma as forvetini sattınız be. Yazıklar olsun size. Takımı bu hale getireceğinize 30 nisan akşamı şampiyon halde çekip gitseydiniz keşke.
                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                8.KUŞATMA

Yorum

• Göstermelik kadro dışılara gerek yok. Elenmediğin yer kalmamış hedefin kalmamış amacın kalmamış iş işten geçmiş yalandan 3 5 futbolcuyu kadro dışı bırakarak zaten çok da olmayan değerlerini(bonservis) düşürmeye gerek yok. Oyna devam altyapı oyuncularıyla.

Yorum

• Hayran olunası bir vizyon!!!
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Mensah mı? Ne alaka ya? Bunun tek anlamı var bence. Çağdaş Atan bize gelecek.

Yorum

• haberdeki yıldız ismine çok güldüm. yıldız oyuncu dedikleri de mensah ve borini
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hadi hayırlı olsun, üstteki transferler, yönetimin vizyonu, hoşgeldin klasik Trabzonspor. Özetlerden özetlere takip ederiz artık takımı. Lige renk veren bir Trabzonspor(!)
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            teknik direktör bulamayan büyük yönetim transfer planlaması yapıyor. fıkra gibi.

bir planın yoksa, bir yol haritan yoksa neden o koltuğa aday oldun? futbol aklın kim? seneye kiminle çalışacaksın. geçtim önümüzdeki yılı takımı kalan haftalarda kim çalıştıracak. transfer dönemi öncesi vasıfsız adamlarla elindeki futbolcuların değerinin iyice dibe vuruşuna göz mü yumacaksın. böyle bir ekonomide, böyle bir dönemde genç oyuncu oynatma fırsatını değerlendirmeyecek misin? bakın belki ihaleyle teknik direktör ve futbolcu veriyorlardır.

Yorum

• Mensah denen uyuz eşeği alacağınıza gidin Ankaragücü'nden Lamine Diack'i alın, adam 22 yaşında, tek başına bütün Trabzonspor ortasahasını patates etti, dikine giden bir defansif ortasaha. Hem genç ve potansiyelli bir adam almış oluruz, hem de ileri pas, arapası ve şut özürlüsü Siopis'den kurtulmuş oluruz. Bizimkiler gider ölü eşeği alır, başakşehir gider alır Diack'i parlatıp bir güzel satar, sonra deriz ki Nasmidye nasıl gitti o paraya, biz niye yapamıyoruz. Ahan da bu eşşek seviciler yüzünden yapamıyoruz.

Yorum

• Diagne'nin sözleşmesi bitiyor. 2+1 yıllık imzalanmalı. Çok bir maaş isteyeceğini de düşünmüyorum
                                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Yükleniyor...
                                X