Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Markovic gibi saçma hamle bize yakışırdı. Boş yere maaş arttırıyorlar..
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• El Kaabi ve Maxim olursa isterim. Diğerleri gereksiz
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• El Kaabi dururken, Markovic almak...

Umarim sadece kiraliktir.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Eski topçularımız varsa ilk olarak onlar alınmalı. Futbol oynamak isteyenler, boşta kalmamalı. Mesela Kamil Ahmet. Direkt almak lazım.

Yorum

• Kamil ahmeti de aliyorsak abdulkadir parmagi da alalim
            markovicle birlikte üclü paket olur,kadromuzda bir kac oyuncular haric alt level Kategoriye uyuyor alinacak oyuncular.suanki yönetime yakisir transferler geliyor alistira alistira geliyorlar , rakiplerimize ayip olmasin diye etik olmaz diye kaliteli oyunculari bir bir rakiplere veriyoruz.kimse kusura bakmasin trabzonspor yönetimi hocasi devre arasi transferde sezon öncesi transferlerde hertürlü sinifta kalmistir ve yaptiklari hatalarindan ders cikaracagina tam aksine devam devam etmekte neyin nesidir sonucu nereye varacak hep birlikte görecez. InsAllah ben yanilirim ve markovic beni utandirir.
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• başakşehir bile eskihellaç ve figueriodu yu çözdü. bizimkiler bomboş bir topçu aldı kimi kesecek bu adam?
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bunlar tüm kulvarlardan elenip, rezil futbol sergilemeyi ve ligi 7. olarak bitirmeyi hak ediyor bu performanslari ile
                taraftara yazik!
                Forvete: Tencere Hill
                Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Abi yazık yav neler yapıyor bunlar.

Yorum

• Richard Rios

Brezilya ekibi Guarani'nin Kolombiyalısı... Sırtı dönük top alabiliyor, ayakları yere sağlam basıyor, iyi kesici, hareketli ama gel gör ki mevcut karar mekanizması seviyesiyle çok küfür yer. Ciddi potansiyel gördüm... Kalsın ismi burada.

Yorum

• Tipik Trabzonspor ben 2014 döndük derken yanılmıyordum aldıgımız adama bak sebep neden alıyorsun kardeşim Transfer yapmak zorundamısınız ligde idaan kalmamış yemişsin 16 puan ülkede deprem olmuş ülke yangın yeri yapma hemşerim yapma yapamıyorsun zaten yapppmmaaa. bjk bile gitmiş maximi almış hani bu 2 takımdanda kimseyi almam hiç kimseyi maxim kötünün iyisiydi çok tuhaf bir camiayız her yönümüzle.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Şampiyonlukta sonra yönetim ve teknik direktörün performansı gerçekten ibretlik, her yaptıklarından utanır hale geldik..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kamil ortalamasi iyi sezonlar cikardi efendi duzgun bir kardesimiz katkida yapar larsenden daha fazla
                          ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kamil ortalamasi iyi sezonlar cikardi efendi duzgun bir kardesimiz katkida yapar larsenden daha fazla
                            Renkds adam müzmin sakat diye yolladik
                            Forvete: Tencere Hill
                            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• suleymanin bolgesinde 7 adam var diye a takimla antremana cikmiyordu,bitik markovicin yerinde adam varmi acaba avciya sormak lazim !!! Hamleye gel cay demle taraftarin futbol akliyla dalga geciliyor resmen hic almasaydiniz da sinirlerimizi ziplatmasaydiniz
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• karma gerçekleşirse Markovic methiyeleri gelmesi yakındır.
                                istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

Yükleniyor...
                                X