Markovic gibi saçma hamle bize yakışırdı. Boş yere maaş arttırıyorlar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
Kamil ahmeti de aliyorsak abdulkadir parmagi da alalim
markovicle birlikte üclü paket olur,kadromuzda bir kac oyuncular haric alt level Kategoriye uyuyor alinacak oyuncular.suanki yönetime yakisir transferler geliyor alistira alistira geliyorlar , rakiplerimize ayip olmasin diye etik olmaz diye kaliteli oyunculari bir bir rakiplere veriyoruz.kimse kusura bakmasin trabzonspor yönetimi hocasi devre arasi transferde sezon öncesi transferlerde hertürlü sinifta kalmistir ve yaptiklari hatalarindan ders cikaracagina tam aksine devam devam etmekte neyin nesidir sonucu nereye varacak hep birlikte görecez. InsAllah ben yanilirim ve markovic beni utandirir.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Yorum
-
Tipik Trabzonspor ben 2014 döndük derken yanılmıyordum aldıgımız adama bak sebep neden alıyorsun kardeşim Transfer yapmak zorundamısınız ligde idaan kalmamış yemişsin 16 puan ülkede deprem olmuş ülke yangın yeri yapma hemşerim yapma yapamıyorsun zaten yapppmmaaa. bjk bile gitmiş maximi almış hani bu 2 takımdanda kimseyi almam hiç kimseyi maxim kötünün iyisiydi çok tuhaf bir camiayız her yönümüzle.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamil ortalamasi iyi sezonlar cikardi efendi duzgun bir kardesimiz katkida yapar larsenden daha fazlaForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
suleymanin bolgesinde 7 adam var diye a takimla antremana cikmiyordu,bitik markovicin yerinde adam varmi acaba avciya sormak lazim !!! Hamleye gel cay demle taraftarin futbol akliyla dalga geciliyor resmen hic almasaydiniz da sinirlerimizi ziplatmasaydiniz1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
Yorum