Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyon Trabzonspor ·
    Turgay Usta ·
    nrsoSopedta4t6ahfi737i49cu
    1
    h898751h482
    s
    2h259f12150ifuu6a70lt
    ·
    Trabzonspor'un yeni transferi Maxi Gomez, Trabzonspor'la transfer görüşmesi yaparken vatandaşı Muslera'dan Trabzonspor için bilgiler aldı. Muslera, Maxi Gomez'e hiç düşünmeden Trabzonspor'a imza at dediği bilgisini aldık. Büyük karaktersin Muslera ❤💙
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Maxiyi ceza sahasında bol bol buluşturmaliyiz hatta bartra ispanyolca biliyor ona uzun top atabilir. Adamin cardozo gibi finishingi var. Bol bol pozisyon ve gol inşallah.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hem ligin icinden gececek hemde Avrupa’da iyi isler yapabilecek kadro kuruluyor. Daha ne istiyor bazı taraftarlar anlamıs degilim. Kaos istiyorlarsa onu bilemem.
        O kadar değil, ligin içinden Sörloth ve Wakayeme olsa geçerdik.

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gidecekler:

- Djaniny
          - Kouassi
          - Abdulkadir Omur
          - Yusuf Erdogan
          - Koita
          - Trondsen

Gelecekler:
          - Dovbyk
          - Masouras
          - Yusuf Yazici

Ben ayrica 2001 dogumlu kontenjanindan bir tane solbek bekliyorum
          Üstteki 6'lıyı gönderebilirsek harika bir kadro yapılanması olacak hem de yaş ortalaması düşecek.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Böyle iş mi olur geçen sene şampiyon olmuşsun ne planlama ne organizasyon ne birşey. 10 tane adam al 10 tane adam gönder. Nasıl olacak bu iş anlamıyorum biz şampiyon olduk neden yeniden yapılanıyoruz amaç ne ?
            Hadi git başka yerde ağla.
            Bize her yer TRABZON

Yorum

• twitter'da fener yayınlarını dinliyorum baya keyifli
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lille şu sıralarda 2 orta saha oyuncusunu sağlık kontrolüne sokmuş. Yazıcı'da problem olacağını düşünmüyorum. Bence her an açıklanabilir.
                10 numara almaya çalışıyorlar, alırsa hemen yollayacakmış Başkanı
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Maxi Gomez tm değeri 12 milyon, Masouras 10 milyon, Yazıcı 17 milyon. 40 milyon euroluk kadro değeri daha kazanacağız hadi olsun bu işler.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bak aklıma getirdiniz bu stadın adı ne zaman değişecek nasıl değiştireceğiz bu ismi...
                    İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Daha önce de yazdım.

TRABZONSPOR YENİ HÜSEYİN AVNİ AKER STADYUMU ya da TRABZONSPOR DOZER CEMİL STADYUMU

olmasını isterim.

ŞG gitsin BJK için canını versin.
                    Sarayın sultanı verdi o adı. Sultan giderse veya izin verirse isim ancak değişir.
                    TRABZONSPOR
                    Mustafa Kemal ATATÜRK
                    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
                    ŞAMPİYON

Yorum

• İlk olarak Attila Durmuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sarayın sultanı verdi o adı. Sultan giderse veya izin verirse isim ancak değişir.
                      Çok doğru
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• 2 yıllık Avcı dönemini şöyle bir hatırlayalım. Erken planlama, erken transfer ve gelen başarı.
                        Şampiyonluktan sonra plan tabiki bu değildi ama Şamp liginden elenmenin getirisi bu maalesef.
                        Avantajımız şu sezona iyi hazırlanamadık, verimli bir kamp dönemi geçirmedik. Diğer hazır takımlardan oyuncu almak takımı yukarı itecektir
                        trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gidecekler:

- Djaniny
                          - Kouassi
                          - Abdulkadir Omur
                          - Yusuf Erdogan
                          - Koita
                          - Trondsen

Gelecekler:
                          - Dovbyk
                          - Masouras
                          - Yusuf Yazici

Ben ayrica 2001 dogumlu kontenjanindan bir tane solbek bekliyorum
                          Ömür'ün bu tarz listelerde olmayı hak ettiğini düşünmüyorum
                          Sezonu çok iyi bitirip çok iyi açmıştı, evet saçmaladığı oluyor ama Türkmen, Yusuf Erdoğan muamelesi yapılacak adam da değil
                          Olur da Yusuf gelirse hem oyun hem kafa olarak Ömür'e yarayacağını umuyorum
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Umut için kap geldi mi

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ömür'ün bu tarz listelerde olmayı hak ettiğini düşünmüyorum
                              Sezonu çok iyi bitirip çok iyi açmıştı, evet saçmaladığı oluyor ama Türkmen, Yusuf Erdoğan muamelesi yapılacak adam da değil
                              Olur da Yusuf gelirse hem oyun hem kafa olarak Ömür'e yarayacağını umuyorum
                              Boşa uğraşma. Sanki tek kötü oynayan Abdülkadirmiş gibi sürekli üzerine çullanacak sıyırmış bir kesim var.
                              Gitsin.
                              Bu tiplerin olduğu camiada kalmaması en iyisi!

Yorum

• Bu sene ilk 2’yi zorlayıp, UEFA’da gruptan çıkıp, iyi bir futbol oynayacak kıvama gelirse takım bence kafi.

Geçen sene oyun mirası diye bir şey bırakmadık. Wakaeme’siz bir oyun planımızın ve işleyen taktiğin oturması, seneye güzel bir miras olur.

Ligde ilk 3’e giremez, oyun olarak ileri gidemez ve UEFA’da gruptan çıkamazsak. Yapılanma baştan başlar. Bu da maddi olarak klübü çok yorar.

Hedeflere ulaşmak için, Hamsik’in alternatifi transfer edilmeli.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X