İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam gazeteciler yazıyor ya kısa sürede sonuç çıkar diye, ona istinaden söyledim.
Sürpriz oldu, hoş oldu.
Masouras ve Dovbyk beklerken Yazıcı için kalkan uçak ha
Bu akşam heyecanlı olacak gençler2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcilinden 2 kalp bekliyorum Ertuğrul Doğan'dan
Bakarsın 3 kalp gelir.
Yazıcı
Masouras
Dovbyk2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ne alakası var kötü bir şey mi dedik? Geçen sene şampiyon oldun kadronu niye koruyamadın 10 tane adam gönder 10 tane adam al. Sen şampiyonsun oturmuş kadrona 2-3 tane net takviye yapıp yoluna devam edeceksin. Bugün yaşadığımız transfer furyasını seneler önce sürekli yaşadık ne işe yaradı. Trabzonspor tarihinde bir kere adam akıllı yapılanma yapıldı o da geçen seneydi şampiyon olduk. Bu sene ki karman çorman yapıyla başarı imkansız. Madem Cornelius gidecekti neden Kopenhag maçına adamla çıktın,hem adama yazık hem Trabzonspor’a . Nasıl bir psikoloji ile çıktı oynadı o adam kim verecek bunun hesabını ? Ömür Karadeniz mi verecek?
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKAP gelene kadar kalbimiz dayansa bari
Bakarsın 3 kalp gelir.
Yazıcı
Masouras
DovbykTRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Koç şimdi Dovbyk alıp misilleme yapmasın....
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alakası var kötü bir şey mi dedik? Geçen sene şampiyon oldun kadronu niye koruyamadın 10 tane adam gönder 10 tane adam al. Sen şampiyonsun oturmuş kadrona 2-3 tane net takviye yapıp yoluna devam edeceksin. Bugün yaşadığımız transfer furyasını seneler önce sürekli yaşadık ne işe yaradı. Trabzonspor tarihinde bir kere adam akıllı yapılanma yapıldı o da geçen seneydi şampiyon olduk. Bu sene ki karman çorman yapıyla başarı imkansız. Madem Cornelius gidecekti neden Kopenhag maçına adamla çıktın,hem adama yazık hem Trabzonspor’a . Nasıl bir psikoloji ile çıktı oynadı o adam kim verecek bunun hesabını ? Ömür Karadeniz mi verecek?
Lafla peynir gemisi yürümez.
Haksızlık etmeyelim. Havaalanı köşelerinde, sert tahta koltuklarda kıvrılıp yattığı günleri unutmayalım Sayın Başkanın
4 yılda nefes aldırdığı camiaya 38 yıldır hasretle beklediği mutluluğu yaşattılar Ertuğrul Başkan ve Abdullah Hoca ileEn son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 01.09.2022, 17:13.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLille Başkanı karar vermedi mi hala bu ne iş.TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
Gomez-Dovbyk-Bozok üçlüsünü olduğu yerde, Bakasetas ve Bardhi de düşünüldüğünde (Ömür gitti sayıyorum) Yusuf Yazıcı'nın transferinde çok da elzem bir durum göremiyorum. Tek olumlu nokta yerli sınırı. Orta sahayı Gbamin-Hamsik yaptığımız da 3.yerli olarak 10 numara bölgesine atacağımız tek oyuncu Yusuf gibi kalıyor. Uğurcan-Eren ve YY 3 yerli olacak gibi. Başka da bir durum göremiyorum.
Daha önce yusuf'un transferine olumlu bakıyordum ama bu forvet eksikliğinden dolayı o bölgede kullanabileceğimiz içindi. Artık öyle bir durum yok. Forvet bölgesi tamam. Bu nedenle alınacak orta sahanın daha çok hamsike alternatif olması lazım. Eğer hoca yusufu top kullanma becerisi nedeniyle bu bölgede düşünüyorsa çok çuvallarız çünkü çok fazla durağan oynuyor. Ne bardhi, ne ömür, ne dorukhan ne bakasetas hiçbiri hamsik'i yedekleyemedi.
Diğer yandan yine yusuf'tan çok daha öncelikli olarak kanat ihtiyacımız var. Djaniny,Koassi ve Yusuf Erdoğan gidecek. Trezeget ve Masoras'ı kanatlarda düşündüğümüzde adamları yedekleyecek oyuncumuz yok faslı eleman dışında. Bryndilsen her iki kanat için de alternatif olur. Sağ bek ve sol bek yedeğimiz yok. Bu kadar farklı ihtiyacın olduğu yerde bana göre yusuf yazıcı biraz lüks kaçıyor.Bilemiyorum.
Yorum
Yorum