Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• acun tv 8,5 u spor kanalına cevırecekmiş.
    NTVSpor un eksikliğini çok çektiler . Acun imdatlarına yetişti.
    61

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ----------------------uğurcan
      ----doruk----marlon----hugo----eren
      -------------------grilish---hamsi
      -------------visca------baka----trezeguet
      -------------------------cornelius

Şu kadronun CL gruplarına kalma ihtimali yüksek. Birini İtalya köy takimi istiyor diğerini loser gs istiyor biz bunları hala nasıl bitiremedik Ağaoğlu Ertuğrul Doğan yaylaya mı kapandilar nerede bunlar gören duyan var mı?
      Güzel kadro

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sağ bek bölgesinde yine dorukhan oynayacak ise , biz bu larseni niye transfer ettik ?

Visca konusuna hiç girmiyorum dahi. Adamın performansını eleştirince burada bir güruh kendine hakaret edilmiş gibi saldırgan tavırlar sergiliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        hazırlık maçlarına ve form durumuna göre şu an larsen yedekten öteye gidemez. Perez iyileşene kadar bana kalırsa dorukhan sağ bek oynar.

Sonrasında perez sağ beke geçer dorukhan merkeze.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Okadar aradan sonra sampiyon olduk, ama Zengin Trabzonlulardan yardim gelmedi. Yok 2-3 Büyük is adami güya bize 2 özel Futbolcu alicakti. Bu haberleri kim cikartiyor?

1 Milyon TL veren bile yok.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hazırlık maçlarına ve form durumuna göre şu an larsen yedekten öteye gidemez. Perez iyileşene kadar bana kalırsa dorukhan sağ bek oynar.

Boşa giden milyon eurolar diyorsun.

O kadar araştırıp, yedekten öteye gidemeyecek adamı aldılarsa vay halimize.

Ki, pere ‘ in sakatlıktan nasıl döneceğide meçhul. Adamın geçen sene çoğu maçta , eleştirildiğini söylemiyorum bile.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Trabzonsporun şampiyonluğuna bir çok zengin trabzonlu iş adamı üzülmüştür. Bak şimdi beklenti olacak diye. Ceplerinde akrep var.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Okadar aradan sonra sampiyon olduk, ama Zengin Trabzonlulardan yardim gelmedi. Yok 2-3 Büyük is adami güya bize 2 özel Futbolcu alicakti. Bu haberleri kim cikartiyor?

1 Milyon TL veren bile yok.
                Alayı pinti.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Evet, sonunda maddi kriz kapıya geldi. Kulübün ödemesi gereken faiz borcunun geldiğinde belimizin büküleceğini bilmeyen yoktu sanırım. Buna rağmen birçok arkadaş topçu satmadan sadece alalım diye fikir yürüttüler ama maalesef kazın ayağı öyle olmuyor. Kulübe sıcak parası girişi olmadı ve üstüne üstlük dünya kadar bonservis taksiti kapıda bekliyor. Gerekirse menajerlere ekstra komisyon verilip oyuncu satışı yapılmalı. Maalesef Uğurcan'a bile teklif gelmeyen şu ortamda elden topçu çıkartmak imkansıza yakın bir şey.

Bu yıl maaşların yavaş yavaş geç ödenmeye başladığı haberleri gelirse de kimse şaşırmasın. Trabzonlu iş adamlarının çoğundan da kimse boşa bir şey beklemesin. Daha sponsoru bile zar zor bulabiliyor kulüp.
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• Sezonun henüz başındayız ve karamsar olmak istemiyorum. Ancak yaşanan gelişmeler herkes gibi benim de canımı sıkıyor. Bence bu sezon yaşayacağımız en büyük problem hücumda olacaktır. Geçen sezon şampiyon olurken organize şekilde hücum edip set hücumu yapabilen bir takım değildik. Baktığımız zaman hücumda büyük ölçüde bireysel oyuncu performansları ile ilerledik.

Peki geçen sezonun felsefesi neydi? Özetle topu Nwakaeme'ye ulaştırıp onun bireysel özelliklerinden faydalanıp rakip sahaya yerleşiyor ve golü buluyorduk. Visca geldikten sonra kısmen farklı kombinasyonlar denemeye çalıştık ama onun da etkisi sınırlı oldu. Golü bulduktan sonra defansa kapanıp rakip atakları savuşturuyor hatta doğru düzgün kontra atak bile yapamıyorduk. Ama öyle ya da böyle iyi savunma yaptık ve şampiyon olduk. Hatırlarsanız forumda pek çok arkadaşımız sahada oynanan oyundan bu nedenle memnun değildi.

Bu sezon Nwakaeme gitti ve takımın oturmuş bir set hücum şablonu hala yok. Elbette hoca bir şeyleri deniyordur ancak hazırlık maçlarına bakınca ne oynadığımız pek belli olmuyor. Açıkçası bu sene en büyük sorun hücum bölgesinde olacağını düşünüyorum. Ya bireysel oyuncu performansları üzerinden gideceğiz ya da organize şekilde hücum edip bir set oturtacağız.

Bireysel oynarsak Nwakaeme'nin yokluğunu epey hissederiz. Trezequet'e güveniyoruz ama tarzı itibariyle Nwakaeme'nin yaptığı katkıyı sağlaması bence zor görünüyor. Hal böyle olunca hücum bölgesine kreatif özellikleri olan bir oyuncu katılması gerekebilir. Set oynayacaksak işimiz bence daha zor olacaktır. Ciddi bir tekrar ve alışkanlık gerekiyor. Mevcut takımda bu ışığı göremiyorum ancak Abdullah Avcı gibi bir hocadan insan bu konuda bir şeyler bekliyor. Her neyse, hayırlısı diyelim. Yakında resmi maçlar başlayacak ve sonuç itibariyle takımı pek hazır görmüyorum. Allah yardımcımız olsun.

Yorum

• hazırlık evresindeyiz, takıma iyi bir sağ stoper ve top kesen ve hucüma çıkan colman tarzı bir ortasaha alınırsa bu takım rayına oturur. alternatif kanat ve forvet ise CL için gerekli... yoksa ligi bu forvetler sallar zaten. çok umutsuz olmaya gerek yok...

Yorum

• Hocam ilk 3 maç sağ kanadımızı nasıl gördün Allah aşkına?
                        Çekim o kadar kötüydü ki ben kameraya uzak olan kanatta top bizde mi onu bile anlayamıyordum
                        Sivas maçında anlarız iyi mi kötü mü ama Seri A'da yıllarca düzenli oynamış Danimarka milli futbolcunun kötü olma ihtimali çok çok düşük.

İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• Bizimle adı geçen Grillitsch ve Xeka'dan hocanın nasıl bir orta saha oyuncusu istediğini anlayabiliyoruz.
                          Ve eldeki 3 önliberodan neden Berat'ı tercih ettiğini...
                          Orta saha kurgumuzu gerçekten çok merak ediyorum.
                          Umarım hoca Berat-Hamsik-Baka/Ömür'lü kurguda ısrar etmez.

Yorum

• Sadece Uğurcani satıp 4-5 nokta takviye yapabilsek yine şampiyonlugun en büyük adayı olurduk ama hem satamadik hem ekonomi belimizi büktü. Neyse bir şekilde iyi girersek devamlı gelebilir Son düzlükte de artık en kötü kiralama veya genç transferleri yapılır.

Yorum

• Şampiyon olduk, zincirleri kırdık. Bundan sonraki ana hedef her yıl Avrupa kupalarında yer almak olmalı. Hem maddi açıdan hem de tanınırlık ve oyuncu satışı açısından buna ihtiyacımız var.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Xeka bize gelmez de zaten bize uygun oyuncu değil. Orta sahaya biraz hareket lazım.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Yükleniyor...
                                X