İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
waka olayi ile yonetimin hakliligi bir kez daha ortaya cikti.ederinden fazla isteyen herkese yol verilmesi lazim.waka'ya tam zamaninda yol verdik.nereye transfer olursa olsun fiziksel anlamda cok zorluk yasar.waka'nin gercek yasindan en az 3-4 yas daha buyuk oldugunu dusunuyorum.bizde bile bazi maclarda adim atamiyordu.benim tek anlamadigim sey gitmesinden ziyade transfer icin agustos ayina kadar beklemesi.zaten yasli basli bir topcusun sezon basi kampini kacirmak nedir.civcivlerin pilot takimi hülle city ile yolu acik olsun,umarim acur'la birlikte bir alt lige dusmeyi basarirlar.
Yorum
-
Yunus’un maaşının bir kısmını ödemeden muhtemelen kurtulamayız. Trondsen gidebilir ama kazandırmaz. Koita fesihten başka çare yok gibi görünüyor.
Djaniny işi güzel , en azından 1 sene sonra ayrılsa bile para kazandıracak, kesin gözüyle bakıyorum.
Stoper işi olsa bile eleme aşamasında ne kadar faydalanırız soru işareti. Geç kaldık en azından eleme için. %100 adapte sorunsuz cuk oturacak sağ stoperi bulup takıma monte etmemiz için kadir gecesinde filan kurulmuş olması lazım takımın. Kaan Ayhan peşinde koşa koşa geç kalınan bir hamle. 6 ayda sıfıra sıfır elde var sıfır.
Bu kadar uğraşacağımıza takas+paralı bi Ndayishimiye çözsek başımız ağrımazdı. Berat belki işimize yarayabilirdi bu konuda.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületok satıcı olamıyorsun diye eleşiride çok garip..geçen sene maaşının bir kısmını ödediğin adamdan 200bin + maaşının tamamı ve muhtemel 2 milyon dolar anlaşması yapmışsın......beğenmiyorsun....futbolcu tespitlerinin bir kısmı çok iyi ama sosyal davranışlarla ilgili yorumlarına katılmıyorum..
bu arada DJanny ile anlaşmışız..Wakame gidince topa basacak oyuncu olarak çok önemli hamle..
çok detaylı incelemedim ama Adnan Januzay gibi bi adam lazım Ghezzal gibi..
sayın Jairzinyo Adnan ve Ghezzal kıyası yaparmısın..
giresun ile arabistan (petro-dolar) takımı arasında ne fark olmuş peki? 150 bin avro maaş + 200 bin avro kiralama bedeli, 350 bin avro
hiç oynatmadığımız yerli genç transfer maliyetinden daha az ,giresun ile petro dolar takım arasındaki fark,bu transfer başarısızlığı kesinlikle
kiralamayıp 2 milyon avroya satsaydık bir başarı ve gelir elde etmiş olurduk,zorunlu satın alma bile yok,arabistan kulübü bile bizi amiyane tabirle kazıklamış
oyuncun tm değeri 2 milyon avro,yaş 26 ,son sezon ful oynamış,ve maaşı sadece 750 bin avro,misal gervinho arabistana sıfır bonservisle gitse mantıklı olabilirdi,maaşı yüksek,yaş 35 ve bu maaşı sadece araplar veriyor derdik,
arabistan kulübüne bile tok satıcı olamıyorsan kulüp olarak,yönetimin başarısızlığı olarak kayıtlara geçer bu durum
januzay a gelirsek, gereksiz (zaman kaybı) bir karşılaştırma olur,tm değeri 12 milyon avro,fmdatası 73 olan bir oyuncuyu ancak ilk 11 için alırsın,januzay ın oynadığı mevkiler ise dolu an itibariyle,iki oyuncuda teknik ve yetenekli oyuncu özetle
januzayı ancak bakasetası satarsak alabiliriz,sağda visca solda direzege garanti oyuncular,forvet arkası ömür ve bakasetas var,haliyle mevkiler dolu ilk 11 içinTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar kusura bakmayın da çok yüzeysel analiz ediyorsunuz.
Geçen sene, Nevzat Kaya götürdü Acuna Nwakaeme yi
Sonra, 4 ay biz peşinden koştuk imzalamadı
Araplar da ciddi rakam verdi imzalamadı
Hoooopp Koç ve medyanın kankası Acun, NWAKAEME ORTADA KALDI, haberleri yaptı
Yetmedi 1-2 gün evvel Nevzat Kaya da Trabzonspor için ölürüm PR ı yaptı kendine
SONUÇ
Trabzonspor yöneticisi Nwakaeme yi sözleşme bitimine 1 yıl kala ayarttı, hatta bazı maçlarda oynamıyor dedim bana buradan yüklenenler oldu
Ne algılattılar insanlara? Aaah yazık Nwakaeme ortada kaldı kimseyle anlaşamadı, hatta 1,5 milyon euro acıyarak verdi Acun görüyormusun tüh tüüüühhh…
Bu ülkede herşey false-flag şeklinde yapılır, yoksa Acun da Nevzat da ülkeye giremez(geçmişte Selçuk ve Burak da içerden ihanetle kaçırıldı)
Bizim Taraftarimiz iyiniyetlidir, hatta fazlaca ama bu bir yanlis degil ki, yapimiz bu, yoksa Trabzonspor tutulmaz idi!
Simdi yine suclu Wakayeme olur, hic sasmaz...Zamaninda Selcuk, Burak, Tolga..zamaninda ALi Kemal Denizci´nin bile takimdan koparilmasinin buna benzer bir Senaryosu vardir, eminim!!!
Aslinda bizim sorunumuz bu gidenler degil, gittikleri zaman yerlerinin doldurulmamasi, daha dogrusu takimin eksikliklerinin tam manasiyla giderilmemesi!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Djaniny'nin sözleşmesi aynı kalacaksa doğru adım. Öyle böyle katkı veriyor adam. Güzel oldu.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ahmet Sagat, Kasongo, Amadou Ciss (bu çocukta fena değil) ve daha aklıma gelmeyen bir sürü oyuncu, alt lig takımları son yıllarda kaliteli hücum oyuncuları transfer ediyor.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDjaniny'nin sözleşmesi aynı kalacaksa doğru adım. Öyle böyle katkı veriyor adam. Güzel oldu.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParmaktan 500 bin euro kazanabilsek bari
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Malli kafasinda sorun var Futbolu birakti parasini alip yatacak gibi.Zaten mental olarak bitik.
Trondsen biz maasi ile mafvetik. Ya feragat edecek ya üsütne öeyip yollariz ancak.Sakatlik da sorun.
Bölü sonu canavari Koita ondan nasil kurtulcagiz bilmiyorum.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bjk doğru isimlere gidiyor olabilir ama tutacak mı acaba, ne kadar doğru olursa olsun tutmama oranı hep yüksek böyle isimlerin. Büyük takımda oynamak çok farklı. İstanbul farklı.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
Yorum