Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Screenshot_20250618_215836_Chrome.jpg

Şu kadronun güzelliği pahalılığından gelmiyor. Baktım, alt takımdan 4 tane hemen ana kadroya geçmiş. Pedri, Gavi, Yamal vs zaten hep 20, 22 hatta lamal 17. Hem ana kadro genc hem de her türlü alt takımdan 2,3,4 ne buldularsa takıma yetiştirip monte ediyorlar. 3 yılda bir şunu yapsak abad olmuştuk

Yorum

• Siz kendinizi borcun 10 milyara dayandığı belki de geçtiği, 3. sınıf topçuların transfer edildiği, ederinin 2 3 4 5 katına alınabilen topçulara, 30'luk topçulara, eksik mevkilere, devşirme mevkilere, şişirilmiş mevkilere felan şimdiden hazır edin arkadaşlar.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence sag beke evrilse daha iyi. Oyun zekası var en iyi döneminde bekine yardım eden kademe yapan bir açıktı zaten.

Yeni yerini yardirgamayacaktir bence.

Futbolu bilen adamdan zarar gelmez visca 4 mevkide oynayabilir visca aslinda kotu oynadigi icin degil gol pozisyonlarinda kotu bir donem gecirdigi icin tepki aliyor modric gibi kisa boylu kilosuz hafif oldugu icin daha 2-3 sezon rahat oynar
        En son objek tarafından düzenlendi; 19.06.2025, 00:30.

Yorum

• Kafasında Trabzonspor'u bitirmiş Mendy, Çham Barisiç, Uğurcan Draguş gibi oyuncuları konuşacağınıza Visça'yı konuşuyorsunuz, yaşından sebep onu kolay lokma görüyorsunuz. Oynamayan takımın ara sıra da oynasa da bal yapmaya çalışan ender oyuncularından olan Visça mı sizi yoruyor. Sanıyorsunuz ki, Onu gönderdiklerinde ondan daha yisini alacaklar!! Nah alacaklar, Ne ondan iyisini alabilme zekaları var ne de paraları
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Hedefsiz kaldığımız sezonda lig bitmeden planlama yapıldı sanmıştım. Tekke, ben hızlı oyun istiyorum diyor, sonrasında bakıyorum yaşlılar takımda kalmış, yönetim zaten para olmadığı için ne varsa satma telaşında.
            Değişik sezon başlangıcı daha doğrusu başlamadan biten bir sezon oldu.
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Berbat geçirdiğimiz sezonun baş sorumluları topçulardır, Topçuların yetenekleri ve güçlerinin olmamasıdır. Yoksa bunlar kötü kamp geçirdikleri için kötü değiller. İlla bu gerçeği görmeniz için, bu sene sonunu bekleyip de madara olalım mı istiyorsunuz. Muhtemel de öyle olacak, geçen sene olanların bir çoğu yine olacak ve muhtemelen de yaz kampında olacaklar ve hoca da tam da istediğiniz hoca, görelimm mi bir kere daha bunlar çöp mü yoksa gerçekten sorun Hoca sorunu muydu diye ??

Tekrar ediyorum, Biz bu tabloları yaşatan bu hedefsiz ve beceriksiz oyunculardan çoğu kalırsa daha kötü olacağız..

Öncelikle

Sakat olan Saviç'e güvenerek kadro planlaması yapılmaz
              Mevkisi ne olduğu bile belli olmayan Mendy denen sorumsuz ve ruhsuz oyuncuya göre kadro planlaması yapılmaz
              Ozan, 8 numara değil, bu sene daha iyi olacak diye umut edilerek kadro planlaması yapılmaz
              Wakame'nin varlığına güvenerek kadro planlaması yapılmaz
              Enis Destan'dan yedek forvet bile olmaz ona göre yapılanma yapılmaz
              Malhero satıldı, Bence iyi de oldu ama ondan daha iyisi alınmadan kadro yapılanması yapılmaz

Falcorelli denen daha kendini ispat edememiş, sakat oyuncuya güverenerek kadro yapılanması yapılmaz

ve en önemlisi

3 senedir almadığınız 8 NUMARA ALINMADAN KADRO KURULMAZ

Yapılırsa ne mi olur,

Fikstüre bağlı olmak kaydıyla alt sıralardan kurtulma mücadelesi veririrz
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Başkan mali tablodan bahsediyor ama sanırsın bu borçları başkaları yaptı. Şampiyon olduğumuz sezon sonrası olmak üzere 4 senedir , Hala eski iskelet kadro üstüne kadro kuran bir başkan ve aldığı her oyuncuyu göndermek zorunda kalan bir başkan bu mali yapıyı nasıl düzeltecek

Şöyle bir bakın

Kadroda

Uğurcan
                Wakame
                Visça

takımın ana mevki oyuncuları hala eskiden alınmışlar ve onların alternatifleri bile net değil..

Diğer mevkiler için alınanların hepsi her sene değişiyor ??

Sormayalım mı?

ZUBKOV haricinde, takımda gidince üzüleceğimiz hangi oyuncuyu kattınız takıma ve 2 sene üst üste oynadı????

Yorum

• Visca ve Nwakaeme kalsın ne olacak seneye kontrantları bitiyor zaten, adamlar iyi kötü yaşlı ama futbolu biliyor, Visca her türlü Zubkov'u yedekler.

İyi bir sol açık alırsan Nwekame'de onu her türlü yedekler ve 60'dan sonra oyuna girerse anasını ağlatır ligin.

Asıl gönderilmesi gereken adamlar başta hiç işe yaramayan ne idügü belirsiz Mendy ve Lundsramdır.

Hoca Batagov ayrılmaz ve yanına Arda Veya Taha'yı monte edebilirse inşallah, çok güzel futbol izleyebiliriz, ben inanıyorum.

Dediğim gibi.

Uğurcan

XXXX- Arda-Batagov-Mustafa

Folcerelli- Baba8

Zubkov-Cham(XXXX)-XXXX

Onuachu(Sikan)

Ahmet
                  Onuralp(Uğurcan giderse As kaleci)
                  Boran
                  Salih
                  Taha
                  Draguş
                  8 ×××
                  Savic
                  Arif
                  Visca
                  Nwekame
                  Okay

2 tane adam akıllı 8, bir tane sağ bek, bir tane sol açık, bir forvet, belki 1 tane de genç sprinter bir stoper bitti gitti, alacağın 5-6 tane topçu da kaliteli olursa ortalık karışır benden söylemesi..

Fatih hocam sendeyiz.
                  En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 19.06.2025, 01:24.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Visca ve Nwakaeme kalsın ne olacak seneye kontrantları bitiyor zaten, adamlar iyi kötü yaşlı ama futbolu biliyor, Visca her türlü Zubkov'u yedekler.

İyi bir sol açık alırsan Nwekame'de onu her türlü yedekler ve 60'dan sonra oyuna girerse anasını ağlatır ligin.

Asıl gönderilmesi gereken adamlar başta hiç işe yaramayan ne idügü belirsiz Mendy ve Lundsramdır.

Hoca Batagov ayrılmaz ve yanına Arda Veya Taha'yı monte edebilirse inşallah, çok güzel futbol izleyebiliriz, ben inanıyorum.

Dediğim gibi.

Uğurcan

XXXX- Arda-Batagov-Mustafa

Folcerelli- Baba8

Zubkov-Cham(XXXX)-XXXX

Onuachu(Sikan)

Ahmet
                    Onuralp(Uğurcan giderse As kaleci)
                    Boran
                    Salih
                    Taha
                    Draguş
                    8 ×××
                    Savic
                    Arif
                    Visca
                    Nwekame
                    Okay

2 tane adam akıllı 8, bir tane sağ bek, bir tane sol açık, bir forvet, belki 1 tane de genç sprinter bir stoper bitti gitti, alacağın 5-6 tane topçu da kaliteli olursa ortalık karışır benden söylemesi..

Fatih hocam sendeyiz.

Mantikli secimler tmm
                    2 adam akilli 8 numara iyide piyasa sartlarinda tek baba-8! alabilsek buyuk basari olur
                    Tekke 3,lu oynayacaksa baskiya ileride baslayip rakibi bozmak istiyorsa bu isi yapacak oyuncu elinde var enis sikan poyraz cihan oyun akli olarakta onlara destek verecek waka visca zubkov ve baba -8 ???

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mantikli secimler tmm
                      2 adam akilli 8 numara iyide piyasa sartlarinda tek baba-8! alabilsek buyuk basari olur
                      Tekke 3,lu oynayacaksa baskiya ileride baslayip rakibi bozmak istiyorsa bu isi yapacak oyuncu elinde var enis sikan poyraz cihan oyun akli olarakta onlara destek verecek waka visca zubkov ve baba -8 ???
                      3 lü oynamak bizim ligde büyük risk denerse ve başarırsa helal olsun derim ama bunu daha başaran olmadı, 2-3 maçtan sonra baktı olmuyor 4lüye gecer zaten de 1 adam akıllı Sosa-Hamsik vari baba 8 de olur ama sakatlık vs olduğu zaman hapı yutarız, Folcerelli'ye çok güveniyorum sakatlık vs olmazsa bu sene lige ne damga vuracaktır, adam topçuyum ben diye bas bas bağırıyor zaten, inşallah kronik sakatlık konusu doğru değildir, sol açığa zubkov tarzı tak çalıştır bir adam alınırsa o zaman işler değişir, bekleyip görelim bakalım neler olacak.
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

Futbolu bilen adamdan zarar gelmez visca 4 mevkide oynayabilir visca aslinda kotu oynadigi icin degil gol pozisyonlarinda kotu bir donem gecirdigi icin tepki aliyor modric gibi kisa boylu kilosuz hafif oldugu icin daha 2-3 sezon rahat oynar
                        Maaşında indirim yaparsa yabancı kontenjanı işgal edecek olmasına rağmen ben de kalması taraftarıyım.Gelecek oyuncular gidişata bakılırsa zaten ondan iyi olmayacak.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Mantikli secimler tmm
                          Sikan'ı gönderebilir DİYORLAR Fatih Sultan TEKKE için
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Uğurcan için Fenerbahçe sürprizine hazır olun derim. Anladığım kadarıyla Fenerbahçe ciddi ciddi işin içinde. Camiaların yönetim kanatlarının sürekli aralarını yumuşatma çalışmaları da buna zemin hazırlıyor. Uğurcan'ın, "Fenerbahçe'ye gitmek istemiyorum" diyeceğini de düşünmüyorum. Gitmek için diretmez ama hayır da demez bence. İsmail dışında takas formülüne kesinlikle karşıyım. Ben kaptanımı Fenerbahçe'de görmek istemem ama basında konuşulduğu gibi bonservisi 15-16'ları görecekse hiç romantizm kasamam. Uğurcan'dan gelecek bonservis, Trabzonspor'un geleceğini yeniden inşa etmesine olanak tanıyabilir. Tabii doğru ellerde, doğru şekilde kullanılması kaydıyla...
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• Al Nassrdan Otavionun adını gördüm sosyal medyada.10 numara kendisi.Çok yetenekli bir oyuncu.Top kontrolü,oyun zekası ve pas kalitesi yüksek.Çalışkan ve dayanıklı bir ortasaha.Oyun kurucu sorunumuzu çözer.Ortasahaya bir tane maestro lazım.

Bizim 2 avantajımız var.Birincisi sözleşmesinin 2026 da bitmesi,ikincisi kulübünün oyuncuyla yollarını ayırmak istemesi.Dezavantaj ise 2 sene önce 60 milyon euroya alınmış olması.

Bu transfer için ne kadar isterler bilmiyorum ama alınabilirse ciddi katkı sağlar.

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uğurcan için Fenerbahçe sürprizine hazır olun derim. Anladığım kadarıyla Fenerbahçe ciddi ciddi işin içinde. Camiaların yönetim kanatlarının sürekli aralarını yumuşatma çalışmaları da buna zemin hazırlıyor. Uğurcan'ın, "Fenerbahçe'ye gitmek istemiyorum" diyeceğini de düşünmüyorum. Gitmek için diretmez ama hayır da demez bence. İsmail dışında takas formülüne kesinlikle karşıyım. Ben kaptanımı Fenerbahçe'de görmek istemem ama basında konuşulduğu gibi bonservisi 15-16'ları görecekse hiç romantizm kasamam. Uğurcan'dan gelecek bonservis, Trabzonspor'un geleceğini yeniden inşa etmesine olanak tanıyabilir. Tabii doğru ellerde, doğru şekilde kullanılması kaydıyla...
                                İsmail Yüksek bu sezon 20 maç sakatlıklardan dolayı kaçırmış.Ben hayatta takas işine falan girmem.Elimizde Folcarelli gibi bir dinamo var.Rotasyonda Folcarelliyi kullanırız.Daha elimizden çıkarmadığımız Okay ve Ozanda var.Ne yapacağız İsmaili.

Ayrıca kaptanını Fenerbahçeye gönderdikten sonra artık her Trabzonsporlu ve Trabzon altyapılı oyuncu bunu talep edebilecek cesarete ve rahatlığa sahip olacak.Bunun sosyal anlamda etkisinin düşünülmesi lazım.Küçük kulüp imajı pekişecek.

Kaleci göndersen ne olacak.Pedroyu gönderdin de ne oldu.Yerini dolduramadıktan sonra adam göndermenin bir anlamı yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X