Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tekke safacan a rapor mu veriyor ?

tekke safacan a gelecek sezon 4-3-3 ofansif sistemle oynayacağınıda raporlamış mı ?

menejer transferi yapacaklar ve tekkeye fatura çıkacak muhtemelen, onun hazırlıkları var, tekke istiyor haberleri vs
    Tekke 3 lü oynayacsk

O yüzden sağ stoper istiyor 2 Forvet istiyor zupkovu satmak istiyor.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tekke 3 lü oynayacsk

O yüzden sağ stoper istiyor 2 Forvet istiyor zupkovu satmak istiyor.
      3 haftayı göremez

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Safacan konuksever: fatih hoca tuanzeneyi sag stoper olarak istiyor christopher wooh icin kararsizmis"
        Şimdi konuşsak FT den daha mı iyi biliyorsun diyecekler ama,
        Tuanzebe ye evet diyip Wooh da kararsız olan adam hoca olsa ne olur abi.

Ahan da buraya yazıyorum ilk 5 Hafta da lige havlu atarız,
        FT de 10. Haftayı göremez.
        Onunla birlikte Truva da gider inşallah.
        En son Dexter M. tarafından düzenlendi; 17.06.2025, 21:39.

Yorum

tekke safacan a gelecek sezon 4-3-3 ofansif sistemle oynayacağınıda raporlamış mı ?

menejer transferi yapacaklar ve tekkeye fatura çıkacak muhtemelen, onun hazırlıkları var, tekke istiyor haberleri vs
          Hocan çöpçü çıktı jairzinho. Ben de çok istedim ama maalesef vasat, sadece isme bakıp transfer yapan apo gibi. Bir sürü genç varken Lundstram falan oynattı İngiliz ve tecrübeli diye. Ununu elemiş Banza'yı son maçta bile 11 başlattı. Kendisinden cesur hamleler bekliyorduk, kazanırken kaybetti. Üzgünüm.
          ( ゚д゚)

Yorum

Reis iyi niyetli biri olarak görüyorum seni ama neyi kimi savunsan elinde patlıyor, Tekke hoca da söylenenler doğruysa, seneye ilk 10 haftayı bile göremez.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Reis iyi niyetli biri olarak görüyorum seni ama neyi kimi savunsan elinde patlıyor, Tekke hoca da söylenenler doğruysa, seneye ilk 10 haftayı bile göremez.
              10 hafta süper bir süre onun için…
              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Yönetimden hic umudum kalmamıştı
                Fatih Tekke de umutlarımı zedeledi
                Du bakalım n'olcek

Yorum

• Şuradaki en basit taraftar bile Wooh, Tuanzebe seçiminde Tuanzebe seçmez. Sağdan soldan duyduğunuz tweetleri direk Fatih Tekke'den duymuş gibi inanmayın. Ertuğrul Doğan da izleme ekibimiz beğenmiş takip ediyoruz tarzı bir şey dedi. Hocamız beğendi ilgileniyoruz demedi.

Yorum

• Twittera gireyim diyorum, gs sane-oblak-çalhanoğlu Ts tuanzebe geliyor waka-visca ya güveniyoruz haberleri..Allah bize sabır versin bu erto da bizim sınavımız herhalde….
                    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Ben bunların olayını çözdüm.

Kabul görmeyecek teklifleri yapmalarının sebebi onları konuşalım vs zaten almayacağız diye yapıyorlar. S.çma tonla haber çıkıyor herif de kıs kıs gülüyor. Tuanzebe muanzebe almaz net isim alıcaz diyen adam. Alıyorsa bir doktora gözükmeli..
                      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                      Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben bunların olayını çözdüm.

Kabul görmeyecek teklifleri yapmalarının sebebi onları konuşalım vs zaten almayacağız diye yapıyorlar. S.çma tonla haber çıkıyor herif de kıs kıs gülüyor. Tuanzebe muanzebe almaz net isim alıcaz diyen adam. Alıyorsa bir doktora gözükmeli..
                        Dahası çok güzel fotokapan işi bu iş. Birine A kişisine teklif çıktık, birine B kişisine teklif çıktık de kim nereye haber akıtıyor aç gör.

Kadroyu içerden sızdıran kişiyi de bulacak kurgu aklınıza gelsin
                        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                        Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şuradaki en basit taraftar bile Wooh, Tuanzebe seçiminde Tuanzebe seçmez. Sağdan soldan duyduğunuz tweetleri direk Fatih Tekke'den duymuş gibi inanmayın. Ertuğrul Doğan da izleme ekibimiz beğenmiş takip ediyoruz tarzı bir şey dedi. Hocamız beğendi ilgileniyoruz demedi.
                          Evet aynen öyle, kimse Tuanzebe yi seçmez.
                          İnşallah FT de seçmez,dediğin gibi İnternet ağzıdır.
                          Yanlız izleme ekibi Batagov vs buluyor diye seviniyorduk onlar nasıl Tuanzebe yi beğenmiş. Beğenen okeyci bunak tayfamı ki.

Yorum

• Simdi haber yapan gazeteciler hep yalan mi attiyordu yoksa baskan mi yalan konusuyor, yoksa ikisi birden mi

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ara ara tesislerde çok calistigi haberleri geliyor. Yav çok çalışsan ne olacak senin başkanın göndermek istedigin adamları göndermiyor. Abdullah Avcı olsa bir dedigini iki etmezdi. Visca ve Nwakaeme ile maç kazanicaz güya.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Fatih Tekke, yeni sezon öncesi yürütülen çalışmaları yakından takip ederken, yapılacak transferler ve kampa götürülecek futbolcular için de mesai yapıyor.

Trabzonspor’da bu transfer döneminde henüz bir hamle yapılmasa da ciddi hareketlilik devam ediyor.

En son jpositve tarafından düzenlendi; 17.06.2025, 23:45.

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X