Niyeti halis olan tuanzebe falan kovalamaz gider gelecek vaat eden japon stoper takai midir nedir alir gelir o adam cok iyi yerlere gelecek parada kazandirir klube tam bir tak calistir transfer en fazla 2 sene tutarsin batagov gibi klupler pesinde kosar, ama hala bitik adamlar kovaliyoruz akillanmiyorlarda savic transferinden cunku islerine boylesi geliyor!!! anlayan anlamistir..bu transfere onay veren hocada benim icin bitikdir hicbirsey yapamiyorsan batagov yaninda arda taha oynat agzimi acarsam namertim avrupada yoksun sampiyonluk baskin yok simdi degilde ne zaman bu cocuklar forma sansi bulacaklar elin bitik muzmin sakat adamlari hoslarina gidiyor islerine geliyor allah cezanizi versin..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene yarışmacı takım kurmaya uğraşıyoruz veya bize 2-3 sene müsade edin bir iskelet oluşturalım dersin ağaoğlu gibi…Hiçbir plan proje yok,ne yaptıklarını kendileride bilmiyor herşey doğaçlama saldım çayıra mevlam kayıra…
pedrosundan viscasına bütün açıklamalar saçma sapan..pedro gitmek istemişmiş varmı öyle birşey ya kulübün sözleşmeli oyuncusu( ayrıca zerre inanmıyorum gitmek istediğine), visca zaten bitmiş okeye dönüyor bizim başkan medet umuyor hala..
groenbek-zaeferis-sangare yalanlanması için senin basın toplantınımı bekleyeceğiz 2 ayda bir..insanlar kaçgündür youtube da twitterda orda burda saatlerini harcadı bu futbolcuları takip etmek için kulübün bi iletişim birimi yokmu çoktan yalanlasanıza bunları, millet manyak oldu yabancı basını bile takip eder oldu…
Daha önce söyledim yine söylüyorum 100 milyon para verin bunlara yine yarışacak takım kuramazlar çünkü futbol bilgileri sıfır..Bu adamlarin niyetleri kötü..Klübün akibetinin zerre kadar umurlarinda olmadigini daha ne kadar acik gösterebilirler. Her sene sil bastan takim kurulmasinin mantikli tek aciklamasi sayisiz transfer vurgunundan dönen paralar..Teknik direktör secimlerinin tek hedefide transfer dönemlerini atlatabilmek. F.Tekke nin lig basladiktan 5-10 hafta icinde gönderileceginden o kadar eminimki..Zaten transfer dönemi bitince kullanma tarihide sona eriyor..Bi sonraki teknik direktör büyük ihtimalle A.Turan kisisi olur..Yakin zamanda klüp devredilme kivamina gelir..Aslinda cok yaklastik..
En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 17.06.2025, 20:26.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen kötü transfer modeli tuanzebe
wonderkid yada potansiyel mi ? hayır , yaşı olmuş 28
big tecrübe mi , kariyerinde ful oynamış mı ? hayır
misal vakayeme bize gelmeden önce kariyerinde ful oynuyordu ve bizde de oynamaya devam etti
Das sind die Leistungsdaten von Anthony Nwakaeme vom Verein Trabzonspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
hatta şuna bile belki olumlu bakarsın, sturidge , büyük kalite ama kronik sakatlık nedeniyle oynayamadı, belki bizde oynar falan mantığı ile alırsın,ben almam da
tuanzebe büyük kalite de değil yetenek olarak
bu transferin mantığını çözemedim aga1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Fatih Tekke Wooh'u beğenmeyip, Tuanzebe istiyorsa anında kovulmalı.
Elinde Sikan varken, Zubkov varken daha yeni 12 milyon euro harcanan oyuncuların yerine adam istiyor. Hadi birader kapı orada. Bir tane bile adam almam bunun aklına uyup, 10 tane transfer yaptınız başkanım şu adamı da 3. ligden alalım bedava oynayacak.. yok Fatihcim biz hoca önerisiyle transfer yapmıyoruz. Bunu demen lazım.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke Wooh'u beğenmeyip, Tuanzebe istiyorsa anında kovulmalı.
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim çok mu zor şu haberler;
-Visca'nın transferi konusunda Başakşehir ile anlaştık fesih bedeli ödenmeyecek oyuncuya katkıları için teşekkür ederiz.
-Savic'e Katardan 400 bin euro'luk bir bonservis teklifi var. Kulübümüz kabul etti resmi açıklama yapılacak.
-Barisic ve Lundstram satılık listemizde menajerleri yetkilendirdik kendilerine kulüp arıyorlar.
-Ozan ve Serdar'a süper ligden çeşitli takımların ilgisi var. Görüşmelerimiz sürüyor.
-Sikan için hocamızla görüştük kendisinden beklentisi olduğunu potansiyel vaadettiğini söyledi bu sebeple astronomik teklif gelmediği sürece satmayacağız.
-Pedro Malheiro as oyuncumuz 10 milyon euronun altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacağız.
-Daha önce de görüştüğümüz ve yüksek bonservis beklentisi sebebiyle alamadığımız Bruno Petkovic ile bonservissiz olarak anlaştık. Maaşı 700 bin euro seviyelerinde olacak. Hocamız kadro çeşitliliğinde ön alanda katkı sağlayacağını ifade etti. Forvet için önemli 2 isimle daha görüşüyoruz.
- Uğurcan için avrupa dışındaki teklifleri değerlendirmeyeceğiz. bonservis beklentimiz var. Kaptanımız takımdan ayrılırsa geleceğimiz olan Onuralp yeni bir hikaye yazmak için yeterli yeteneğe sahip.
4-5 tane de mantıklı maliyetle eksik yere doğru transfer. Çok mu zor kardeşim şunlar. Biz neden her yeni haberde keyif yerine ayrı bir stres yaşıyoruz.
Kimsenin Osimhen, Leroy Sane falan gibi bir beklentisi de yok.
Gereksiz oyuncuları menajerler aracılığıyla pazarlayın. Çok sevdiğiniz ceplerini doldurarak ihya ettiğiniz menajerleri biraz da kulüp menfaati için kullanın.
Doğru menejerle çalışınca Avraam Papadopulos'tan bile bonservis getirisi alıyorsun. Alamadığını da en kötü ihtimalle fesih bedeli ödemeden itelersin.( ゚д゚)
Yorum
-
benim ve birçok arkadaşın burada yaptığı data verilerini değerlendirme ve buna ek olarak belli proğramlardan izleme olayı
kulüplerde bu işi sportif direktörler ve scout lar yapıyor , çok oyuncu var çünkü piyasada, ben tekke nin bu işi yaptığını sanmıyorum, dataları araştırma sakatlık raporu izleme vs (belki izleme olayı vardır)
teknik adamlar daha çok saha içine odaklanıyor, taktiklere kafa yoruyorlar, tekke de böyle
yani tekke yıllar evvel tuanzebe nin fitnes sporcusu olduğunu bilmez, bunu başka departmanlar araştırır ve görür,
bizde sportif direktör ve scouting olduğunu sanmıyorum, bu işleri araştıracak
bizde genelde menejer önerisi ile transferler gündeme geliyor, bu illa kötü çıkacak diye bişey yok, bazen menejerler iyi oyuncuda getirebilir,şansa kalmış işin
neden menejer önerisi olur ? çünkü diğer türlü bağlantı kuracaksın iletişim olacak dil bileceksin oyuncuyu ikna edeceksin vs , uzun iş
kolayı nasıl ? menejer bir telefonla 7-8 oyuncu önerir, birilerini tercih edersin aralarından, oturduğun yerden transfer yapmış oluyorsun ve bunun havasını atıyorsun, aslında transferi menejer yapıyor, prosedürler, oyuncuyu getirme , bağlantı kurma vs
menejerlerde genelde yüzde 90 oranında çöp ü kulübe çakar,amiyane tabirle
tuanzebe gervinho stıridge bu tarz durumlara örnek
ben grönbek mamadu sangare kötü transfer dedim bonservisleri nedeniyle ama olayın daha da kötüsü görünüyor ufukta, tuanzebe gervinho stıridge tarzı transferler , bol maaş verip oynatamayacağın oyuncu almak
maaş demişken tuanzebenin kariyer zirve maaşı 700 bin avro
Axel Tuanzebe profile in Football Manager 2024.3. Find out how good Axel Tuanzebe is in FM 24.3 including Ability & Potential ability.
erdo bu kariyersiz oyuncuya yıllık 2 milyon avro ve 3 yıllık sözleşme verirse şaşırırmıyız ? hayır
lundstramın kariyer zirve maaşı 1 milyon avro idi
John Lundstram profile in Football Manager 2024. Find out how good John Lundstram is in FM 24 including Ability & Potential ability.
biz 2 milyon avro verdik
lakin lundstram ın kariyeri ve oynama süreleri tuanzebeden çok daha iyi, saha içi çöp değil en azından, maaşı fazla olsada
tuanzebe bence çöpe oldukça yakın bir profil, çok az süre vermişler , sakatlık geçmişi çok fazla, ve yetenek olarakta bence lundstramdan geride
lundstram avrupa ligi finali oynadı aga,rangersla , boru değilTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewooh stoper Tuanzebe sağbek gözüküyor. Tuanzebe galiba eskiden stoper oynamıştı.bu sezon stoperde bir iki maç oynamıştı galiba.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTuanzebe. 2. takım maçlarını çıkart kariyerinde 100 maçı olmayan bir adam. Her sene +20 maç kaçıran adamı bizi sakatlığı olmasa A+ topçu diye yedirecekler
Sakatlıktan kaçırdığı maç sayısı, oynadığı maç sayısından fazla
benkoviçe de çok saydırdık burda
1 yıllığı 2 milyon avroya patladı, almayın dedik, Allahtan opsiyon zorunlu değildi
şu tablosu olan oyunculara hiç bulaşmayacaksın
Das sind die Leistungsdaten von Filip Benkovic vom Verein AIK Solna. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
benko şimdi isveç liginde 200 bin avroya takılıyor
bize 500 bin avroya kiraladıkları oyuncuyu beleşe bırakmışlar
Filip Benkovic, 28, aus Kroatien ➤ AIK, seit 2024 ➤ Innenverteidiger ➤ Marktwert: 1,50 Mio. € ➤ * 13.07.1997 in Zagreb, Kroatien
bu arada sıfır bonservis 200 bin avro maaş, isveç takımı için gayet iyi transferEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 17.06.2025, 21:14.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Safacan konuksever: fatih hoca tuanzeneyi sag stoper olarak istiyor christopher wooh icin kararsizmis"
kaynak sefacan ?TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekke bir yere röportaj mı vermiş ? kaynak ne aga
kaynak sefacan ?( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSafacan'dan sağlam kaynak mı var
tekke safacan a gelecek sezon 4-3-3 ofansif sistemle oynayacağınıda raporlamış mı ?
menejer transferi yapacaklar ve tekkeye fatura çıkacak muhtemelen, onun hazırlıkları var, tekke istiyor haberleri vsTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Safacan konuksever: fatih hoca tuanzeneyi sag stoper olarak istiyor christopher wooh icin kararsizmis"
Sezon başı 5.haftayı zor görürALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum