Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim bizi ciddi manada sınıyor. Oyuncunun gelip gelmemesi umurumda değil. Tanımıyorum da oyuncuyu. Ama hâlâ aynı hataları yapmalarına sinir oluyorum. Tüm basına meze ettiler koca kulübü. Bu kadar iş bilmez olmak zorunda mısınız siz ya? Aynı muhabbet Onuachu'da da var. Bir hafta önce biten oyuncu için şimdi kulübü çok bonus istiyor diye haber yapıyorlar.
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yorum

• iş bilmez embesiller. her oyuncuyu 2-3 milyon euro ya mı almaya çalışıyor bunlar. bir yönetim düşünün ki her gün anasına bacısına küfür yemesin.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• böyle düsük teklifler ile her takimin kapisini calarsan ismin kötüge cikar ve transferler daha zor olur.

Olmiyacak dua ya amin dememek lazim iki kurusa topcu kimse sana vermez.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

iş bilmez embesiller. her oyuncuyu 2-3 milyon euro ya mı almaya çalışıyor bunlar. bir yönetim düşünün ki her gün anasına bacısına küfür yemesin.
          Gronbaek için 1.5 milyon euro kiralama bedeli ile 8.5 milyon euroluk zorunlu olmayan bir satın alma opsiyonu teklifi sunabiliriz diye düşünüyorum.Rennes 15 milyon euroya aldığı adamı daha düşük bedellere bırakmaz.

Yorum

• Bence almamız gereken en kritik isim Alvaro Fidalgo.Gündeme gelen Sangare,Zafeiris ve Gronbaek gibi isimler hep atletik ve mücadeleci oyuncular ama hiçbirisi Sosa muadili adamlar değiller.Sosa profiline en yakın oyuncu Fidalgo.

Fidalgo teknik ve dribblingci bir ortasaha.Atletik oyuncu.Oyun zekası çok iyi ve mükemmel ara paslar atabiliyor.Sözleşmesi 1 yıl sonra bitiyor.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mustafa'non asıl bölgesi sağ çizgi değil mi? Avrupa'sız sezonu, Mustafa ve Oğuzhan'la geçemez miyiz? İlla biri alınacaksa, Alanya'daki Kosovalı çocuk var, bonservissiz.
              Sol bek bizim lanetli mevki. Oraya kimi alsak olmuyor. Son iyi sol bek Novak bile defolarla doluydu. Aksine sağ bek bulmada başarılıyız. Mustafa'dan daha iyi sağ bek buluruz, sol bek şüpheli. Zaten Mustafa da içeri girerek fark yaratıyor, sağda o kadar yaratamayabilir bence.
              ( ゚д゚)

Yorum

• "Teklif yapilacak"
                "Teklif hazirligi"
                "Kapisini calacak"
                "Fiyat arastirmasi yapiliyor"
                "Masada bekliyor"

10 milyonluk adamlara 3 milyon teklif yapilacagi icin yuz kizarikligi gecmesi gerekiyor, ondan bu usteki sebepleri ortaya atiyorlar.

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Albert Grønbæk H.O Allah utandırmasın inşallah.
                  40 kere oldu galiba ...Bu sefer bu adam gelir kesin
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu karagümrügün onauchusu'nun orjinalinden bir farkı yok Boy ise boy pos ise pos + dövüşcü ... eh vuruş yeteneği de var sayılır ben olsam uzun boylu santrafor boşluğunu bu herifle kapatırdım diğerine gerek yok.

Bütün bütçe ortasahaya en az 2 hatta 3 adam alınmasına ayırırım.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bizimkilerde bir hastalık var, birini hedefe koyunca takılıp kalıyorlar. Arkadaş aynı teklifi 3-4 adama çık, illaki birini kabul ederler. Şimdi biz 1 oyuncu alana kadar teklif artırıp en son alamıyoruz. Bunlardan çok bir beklentim yok zaten, o yüzden takmıyorum hiç. Bize 5-6 adam lazımdı zaten, üstüne Pedro gitti. Haziran ortası gelmiş ortada hala daha 1 transfer bile yok. Sorsan 4-5 aydır çalışıyorlar.

Yorum

• Darbeci külek kafalı olduğu sürece yüzümüz gülmeyecek

Yorum

• Anlasilan Tekke de bizi kandiriyor, o da yönetimi onayliyor, burdan bir fuski çikmaz
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Onuachu nun asil kopyasi Kocaelideki 1.96 lik Marcao. Bir onceki sezon ligin ikinci yarisinda Karagumrukte kiralik oynadi baya gol atti ama Karagumruku ligde tutamadi. Bu sezon da Tff 1.ligde Kocaelide oynadi takimini super lige cikardi. Karagumruk ise Marcao yerine baska bir Brezilyali forvet Wesley Morares ile super lige cikti. O kadar dediydim Banza nin yanina Dragus yerine Marcao yu alsaydik su an bambaska seyler konusuyor olabilirdik. Kocaeli Marcao gibi 1.96 lik forveti olmasina ragmen bir de ustune gidip 1.93 luk Bruno Petkovic aldi.

Marcão, 31, Brezilya ➤ Ulsan HD FC, 2025'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 17 Haz 1994, Tietê, Brezilya
                            En son jpositve tarafından düzenlendi; 15.06.2025, 21:54.

Yorum

• Transfer sezonuna genç oyuncu isimleriyle başladık, çok şükür 30 lu yaşları bulduk, haftaya 35 lik birkaç oyuncu alır aşağı otururuz.
                              Malherio transferi zaten herşeyi özetliyor.
                              Bu yönetim game over.
                              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• anlaşılan gene erdoyu kandırmaya çalışıyor menejerler

albert grönbek

Das sind die Leistungsdaten von Albert Grønbæk vom Verein Genua CFC. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

fransaya gitti ve tutunamadı, rennes buna 15 milyon avro verdi ve şimdi zararı çıkarmaya çalışıyor

arkadaşlar grönbek i izledim bir bodo glimt uzmanı olarak, malum bodo benim proje takımlarından biri

yeteneği ortalama olan dar alanlarda etkisi az olan , basit pas hataları olan bir oyuncu

grönbek in en önemli özelliği topsuz oyunda ceza alanı etkinliğidir , ozan tufan versiyonu biraz

adamlar çok rahat aga , 15 bonservis veriyorlar, sonra oyuncunun seviyesinin lig 1 olmadığını görüyorlar, hata yapıyorlar, ama bir enayi çıkıp (erdo) rennes in 15 milyon avroluk zararını telafi ediyor

arkadaşlar grönbek i 2 milyon avro bonservisle alırsan ve 500 bin avro maaş verirsen çok iyi transfer derdim, çünkü seviye olarak buralarda

adamı almışlar , 15 milyon vermişler, sonra devre arası sautemtına kiralamışlar, sautemtında oynatmamış

herşeye balıklama atlamayın aga

rennes sautemtın gerizekalı bi tek biz akıllıyız, inanılır gibi değil
                                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 15.06.2025, 21:57.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X