Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi sangare bizden daha düşük bir seviye olan ligden mi gelecek oluyor ? Tabloda göremedim ama fransiz 2.ligide haliyle altımızdadır oradan gelenlerin hali malum.

Bu arada erdal hoş'un bir lafı da daima katıldığım bir laf oldu " Folcarelli mendy cham ayni anda bir göremedik" belki farklı bir oyun çıkacaktı.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Gokhan Sazıdağı klübümüze H.O Allah utandırmasın inşallah.
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1-5-2 seneye 3 istanbul takımından birine transfer yapar…
        Eren oynuyorsa bu da oynar da bu salak para için Arap futbolunu tercih ettiği için gelişim göstermesi imkansız gibi bişi.
        Ben Pedro kötü demiyorum, bizde güzel de iş yaptı ama iş bilen bi ekip 40 tane Pedro bulur 2-3 milyon tapusuna, 700-800 kendisine verilmelik, ama biz bulamayacağımız için mumla arayacağız kendisini, Abdurrahman Çelebimiz olacak.

İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        önünde bitik kosmiyan ölmüs visca olmasaydi daha cok skor yapardi.
        Zubkov geldi son 8 mac Pedronun performansi baya artti.

Ligin en iyi sag bekiydi iyi ortalar acip, cok iyi ceza sahsinda asist paslar atiyordu.
        Eger gittiyse kesinlikle portekiz bi sag bek alalim.
        Evet Pedro nun bize ilk maliyetine yine bir Portekizli bulunabilir, hep menmun kaldık o topraklardan aynen devam etmek lazım.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gokhan Sazıdağı klübümüze H.O Allah utandırmasın inşallah.
          Bu ne alaka ya. en sevmediğim tarz transfer işleri. yaşı 30 olmuş. bi numarası yok. rotasyon için genç bir uşak al bari. bi umut bişeyler olur.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Herkes sikana yokmuş muamelesi çekiyor ama nedense ben o çocuğa güveniyorum. İyi bir takımda çok iş yapar gibi geliyor bana. Yedek forvetimiz o olmalı. Yalandan onuachu-romulo ikilisi peşinde koşmanın anlamı yok. Tekke de biraz şımarıklık yapıyor gibi geliyor bana. Yok zubkov istemiyormuş daha çalımcı bi adam istiyormuş falan. Zubkov bu takıma gelmiş en iyi sağ kanatlar arasında ilk 5tedir.
            Kesinlikle haklısın, aynı düşünüyoruz,
            Hikaye anlatmasınlar, illa forvet alınacaksa Onaçu gelsin,
            İleri hattımız Onaçu-Sikan-Enis veya Poyraz olsun.
            Her oyun şablonuna uygun forvet olmuş olur elimizde,
            Enis veya Poyraz karar verilip diğerine yol verilmeli,
            Yazık çocuklar körlenmemeli.

Zubkov da da katılıyorum,
            Hocanın o hep mesafeli durduğum halleri,
            İnat mı, kibir mi, ego mu,
            Adı neyse artık,
            Sikan da alenen yapıyor, heralde Zubkov a da var bi sancısı.

Yorum

Gokhan Sazıdağı klübümüze H.O Allah utandırmasın inşallah.
              Tam Ertuğrul Doğan vizyonunda bir transfer . Almamışlardır bile diyemiyorum.

Yorum

• ÖZEL | Trabzonspor, Christos Zafeiris için Slavia Prag’a 7 milyon euro civarı bonservis, oyuncuya ise yıllık 2.2 milyon euro maaş teklif etti.

Christos Zafeiris, "Önceliğim 5 büyük lig" diyerek teklifi reddetti.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

ÖZEL | Trabzonspor, Christos Zafeiris için Slavia Prag’a 7 milyon euro civarı bonservis, oyuncuya ise yıllık 2.2 milyon euro maaş teklif etti.

Haber dogruysa allah korumus diyorum
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

ÖZEL | Trabzonspor, Christos Zafeiris için Slavia Prag’a 7 milyon euro civarı bonservis, oyuncuya ise yıllık 2.2 milyon euro maaş teklif etti.

Allahtan reddetmiş ben olsam hayatta vermem o parayı etmez çünkü

Yorum

• İzlediğim Kayserispor maçlarında hiç dikkatimi çekmemişti Sazdağı, tek fener maçı ve yarım sezon üzerinden 30 yaşında adam alınır mı? Mesela Eskihellaç her maç aynı oynardı, izlerken hep Trabzonspor'a alınmasını temenni ederdim, ama bu futbolcu hiç yok hafızamda

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İzlediğim Kayserispor maçlarında hiç dikkatimi çekmemişti Sazdağı, tek fener maçı ve yarım sezon üzerinden 30 yaşında adam alınır mı? Mesela Eskihellaç her maç aynı oynardı, izlerken hep Trabzonspor'a alınmasını temenni ederdim, ama bu futbolcu hiç yok hafızamda
                        Gökhan Sazıdağı 10 numara pozisyonundan sağ beke evrilmiş biri bence her türlü iş yapar.
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• şaktar da uğurcanı istiyormuş güya
                          sabuncu öyle diyor
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Çekya'da maksimum 400 Bin kazanıyordur. 2,2'leri saç... Sonra feshetmek için uğraş.
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 11.06.2025, 15:00.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Sen 7 mio bonservis ver maas ama 2,2 mio sonra oyuncudan kurtulmaya calis.
                              Bu bonservise max maas 1,1-1,2 daha fazla degil.

Capsiz gene para saciyor.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• petkovic dzeko tarzı bir santrafor.

oyunu bilir,yanındakileri oynatır,bağlantı oyununda iyidir ama skor üretmede çok üst düzey değildir.

maliyet drumuna göre ve eğer iki forvet olacaksa onuachu yerine daha düşük maliyetle petkovic alınabilir
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X