Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Seneye Şampiyonluğa oynayacaksak kadro kalitesini çok yukarıya taşımak gerek , öyle ki Uğurcan - Batagov - Zubkov harici 11 e adam yok bence. Jabol , Pedro , Eskihellaç rotasyonda kullanılabilir bana kalırsa. Saviç - Waka ve Visca kalitesinde fakat yaşı 26-30 arası oyuncu bulmak lazım kalan bölgeler için. Ayrıca seneye tek kulvar da olacaksın haftada bir hatta iki haftada bir maç yapacaksın , sahaya çıkan takımın çimleri yemesi gerek. En önemli meselelerden biri de daha ligin ilk haftalarından doğranmaya başlıyorsun ufak ufak ve kollanan takımlar farkı açıyor sende hedefsiz kalıp tepki vermiyorsun sene içinde , o yüzden ligin ilk haftası da olsa en ufak bir hakem hatasında öyle bir tepki vereceksin ki yukardakiler eyvah bu sene Trabzon'un üzerine oynayamayacağız diyecekler , onlara bu mesaj daha ilk maçtan verilmeli. Bütün bu söylediklerimin temelin de ise Ertuğrul Doğan'ın istifası en önemli etken tabi.
    Bazı yılın karması listelerinde, Pedro on birde yer almış. İlk senesinde bu performansı gösteren oyuncu kulübeye çekilmez. Hele yabancı sınırı varken, pozisyon esnekliği olmayan sağ beki rotasyon oyuncusu görmek faydalı olmaz. Eksikleri varsa, geliştirilir. Veya değerini bulduysa, satılır.

İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben medyada 4 oyuncu olarak gördüm.Taha Tepe ve Edin Viscayı bonservisleriyle , Serdar Saatçi ve Muhammed Chamı kiralık olarak istiyormuş.

Ozan,Lundstram ve Barisic konusunda da yardım edelim arkadaşlara
    Cham kadroda düşünülmüyorsa satılmalı. Kiralık gidip malî açıdan getiri sağlamayacaksa, kalsın.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Zafeiris ve Mamadou Sangare'yi aynı anda almak istiyormuşuz,bir tanesini aldık diğerini almayalım durumu yokmuş.

Muhtemel transferler bence

1-Onuachu
      2-Sangare
      3-Zafeiris
      4-Sulemana (Bouanga)
      5-Görkem Sağlam
      6-Bondarenko (Bonservisinde indirme gidilirse)
      7-Stoper
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu adam için baya baya uğraş veriyormuşuz, kanat dediğin böyle olacak işte, inşallah olur.
        Kamaldeen Sulemanayı 2 sene önce 25 milyona almışlar biz en fazla kiralarız.Onuachuyu bile zar zor bırakıyorlar bunu hiç ucuza bırakmazlar.

Southampton kulübünü komple satın alacaz heralde. Adamlar küme düştü diye üstlerine çullandık.Şuana kadar sosyal medyada 7 oyuncularıyla adımız anıldı.

Armel Bella Kotchap : Stoper
        Jan Bednarek : Stoper
        Kyle Walker Peters : Sağ Bek
        Joe Aribo : 8 Numara
        Albert Gronbaek : 8 Numara
        Kamaldeen Sulemana : Sol Kanat
        Paul Onuachu : Santrafor
        En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 04.06.2025, 03:27.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bazı yılın karması listelerinde, Pedro on birde yer almış. İlk senesinde bu performansı gösteren oyuncu kulübeye çekilmez. Hele yabancı sınırı varken, pozisyon esnekliği olmayan sağ beki rotasyon oyuncusu görmek faydalı olmaz. Eksikleri varsa, geliştirilir. Veya değerini bulduysa, satılır.

Cham kadroda düşünülmüyorsa satılmalı. Kiralık gidip malî açıdan getiri sağlamayacaksa, kalsın.
          Uğurcan,Batagov,Pedro,Mustafa ve Zubkov takımın en iyileri şuanda.Mustafanın defansif yönü biraz soru işareti sadece.O yüzden hızlı ve savunması güçlü sol bek isteniyor olabilir.Reinildo mesela stoper de oynayabilen bu tarife uygun biriydi.Buna benzer oyuncular araştırılıyor olabilir.Juvede forma şansı bulamayan Juan Cabalde mesela buna uygun birisi.

Pedroyu rotasyona atmak yanlış olur.Süper lige göre gayet iyi bir sağ bek.Tek eksi diyebileceğim çok süratli olmaması olabilir,onun dışında gayet iyi bek.Bizim amaçlarımızdan birisi oyuncu parlatıp satmak, satıp para kazanabileceğimiz oyuncuyu yedeğe atmak saçma olur. Pedroyu 10-15 milyon arası bir rakama satarsan o zaman sözleşmesi biten Kyle Walker Peters ve Nelson Semedo gibi isimlere yönelebilirsin.

Alınacak oyuncuların durumuna göre Cham konusunda karar verilir.Şuan için erken.İhtiyacımız olacaksa kalsın.60 dan sonra forvet arkası veya sağ kanat olarak oyuna atarız.Rakip yorgunken daha rahat oynar.
          En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 04.06.2025, 03:27.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            asıl bu kafadan bir halt çıkmaz.

Arda nın profesyonel maçı yokmuş. Bu kafayla bir tane oyuncu çıkmaz bu takımdan.Gençlere güvenip forma vermezsen oyuncu falan kazanamazsın.

ozan ve okay ile devam. Nasıl olsa bunların bir sürü profesyonel maçı var
            Abi siz kafayı mı yediniz?

Okay’ı, Ozan’ı filan savunan mı var?

İşin içinden çıkamayınca niye bu yollara başvuruyorsunuz?

Adamakıllı 3 tane orta saha lazım diyorum. Okay ozan diyorsun hâla.

Okuduğunuzu anlamamanız benim sorunum değil.

Leş kadroya genç oyuncuları koysan ne olacak? Onlar da leş görünecek.

Sağlam bi kadroda yedek olup süre alarak oynatmak çok mu imkansız geliyor sizin için?

Bıktık bu yerel kafalardan.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi siz kafayı mı yediniz?

Okay’ı, Ozan’ı filan savunan mı var?

İşin içinden çıkamayınca niye bu yollara başvuruyorsunuz?

Adamakıllı 3 tane orta saha lazım diyorum. Okay ozan diyorsun hâla.

Okuduğunuzu anlamamanız benim sorunum değil.

Leş kadroya genç oyuncuları koysan ne olacak? Onlar da leş görünecek.

Sağlam bi kadroda yedek olup süre alarak oynatmak çok mu imkansız geliyor sizin için?

Bıktık bu yerel kafalardan.
              öncelikle üslubu düzelt kafayı yemişsiniz ne demek?

50 kere yazdık merkeze adam almak lazım diye.

Ama mesela stoper bence gereksiz. İtalya görmüş baniya,uefa gençler ligi kazanmış taha ve arda, müthiş sezon geçirmiş batagov ve sakatlık durumu netleşmeyen ama hala takımda olan savic.

Ben okuduğumu anlıyorum da siz yazılanı okumadan konuşuyorsunuz. Sizin dediğiniz yeni mezun olan adama iş tecrüben yok demeye geliyor.

Bütçe durumu malum tüm parayı as oyuncu transferine harcayıp kadronun kalan kısmını iyi bir sezon geçiren ve ciddi potansiyeli olan u19 ile tamamlamak.

Biz bunu söylüyor bunu savunuyoruz.Bunun neresi yerel kafa. Serkan asan ve hüseyin türkmen kadroda olsun demiyoruz.

Buradan asıl sizin okuduğunuzu anlamadığınız ya da okumadığınız sonucu çıkıyor.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Radyodan Selçuk İnan Kocaelispor ile anlaştı haberini duyunca Turkiyedeki lobiyi düşünüp sövmüştüm ama şimdi bizden istediği oyuncuları okuyunca ne büyük hoca olacağını anladım. Aslanım benim.
                Hiç birisi gerçekleşmez,
                Seçim öncese vaadleri gibi düşün,
                O 4 isim de başımıza bela olmaya devam eder.

Serdarı, tahayı isteyen hoca hocalığı bıraksın ayrıca,
                Haa lobi işi değşl mi, onun da eli mahkum,
                Hadi inşallah
                Selçuk karaktersizi emirle de olsa işimize yarasa bari.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben medyada 4 oyuncu olarak gördüm.Taha Tepe ve Edin Viscayı bonservisleriyle , Serdar Saatçi ve Muhammed Chamı kiralık olarak istiyormuş.

Bu sayede Kocaeli süper lige yükseldiği ilk sezon, kısmi düşme tehlikesi yaşasa da orta sıralarda ligi bitirebilir.
                  Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    öncelikle üslubu düzelt kafayı yemişsiniz ne demek?

50 kere yazdık merkeze adam almak lazım diye.

Ama mesela stoper bence gereksiz. İtalya görmüş baniya,uefa gençler ligi kazanmış taha ve arda, müthiş sezon geçirmiş batagov ve sakatlık durumu netleşmeyen ama hala takımda olan savic.

Ben okuduğumu anlıyorum da siz yazılanı okumadan konuşuyorsunuz. Sizin dediğiniz yeni mezun olan adama iş tecrüben yok demeye geliyor.

Bütçe durumu malum tüm parayı as oyuncu transferine harcayıp kadronun kalan kısmını iyi bir sezon geçiren ve ciddi potansiyeli olan u19 ile tamamlamak.

Biz bunu söylüyor bunu savunuyoruz.Bunun neresi yerel kafa. Serkan asan ve hüseyin türkmen kadroda olsun demiyoruz.

Buradan asıl sizin okuduğunuzu anlamadığınız ya da okumadığınız sonucu çıkıyor.
                    50 kere merkeze adam lazım yazdıysan aynı şeyleri söylemişiz demek ki.

O zaman ne diye Okay’ı Ozan’ı araya katıyorsun? Düşüncelerine güvenmiyormusun da aklınca algı yapmaya çalışıyorsun? Ben nerede Okay Ozan oynasın demişim.

İtalya görmüş Baniya ile sana mutluluklar.

Arda bu yıl 1. yedek olarak beklemeli yer geldiğinde de oynamalı diyorum. Direkt 11 başlamamalı bunu diyorum. Ha sen de bunu diyorsun aslında farkında değilsin.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu adam için baya baya uğraş veriyormuşuz, kanat dediğin böyle olacak işte, inşallah olur.
                      Herhalde bunun için tüm u19 oyuncularımızı bonservisiyle isterler
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Taha+serdar+visca: bonservis
                        Teklic+Gürbüz+Cihan+Ali Şahin: kiralık
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• Bu kulüp yazın çok doğru işler de yapsa, hoca hayalindeki oyunu da oynatsa bu takım için ilk 2 çok zor bir hedef.
                          Hal böyleyken akıllı davranmak lazım. Sol bek almamak, Savic’i gönderemiyorsan stoper almamak, önceliği ileri uçtaki ihtiyarları göndermeye yöneltmek gibi…

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu kulüp yazın çok doğru işler de yapsa, hoca hayalindeki oyunu da oynatsa bu takım için ilk 2 çok zor bir hedef.
                            Hal böyleyken akıllı davranmak lazım. Sol bek almamak, Savic’i gönderemiyorsan stoper almamak, önceliği ileri uçtaki ihtiyarları göndermeye yöneltmek gibi…
                            Kesinlikle katılıyorum. Bu yüzden u19'dan 2 oyuncunun direk ilk onbir örneğin Salih ile Arda, 2 oyunucunun yedek Boran ve Taha olduğu bir kadro
                            planlaması gerekiyor. Batagov, Malheiro, Cham derken aslında iyi seviyede genç oyuncular da buluyoruz bunun gibi iki scout transferi yapıp parayı
                            da forvete gömsek benim için yeterli. Çok koşan genç dinamik bir kadro rakiplerin pahalı dünya yıldızlarıyla dolu kadrolarıyla Trabzonspor ruhuna
                            uygun bir şekilde mücadele edebilir..
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Romulo, Suluemana ve Aribo üçlüsü için Göztepeye Baniya,Göktan, Serdar ve Enis'i versek acaba üstüne kaç para isterler

Yorum

• En büyük eksikliğimiz ortasaha futbolcularımızın dinamizmden çok uzak olması.
                                Ve buna bağlı olarak ikili mücadele kazanma oranlarımızın, ortasahadan dikine koşuların çok düşük olması.
                                Ligimizde bunu yapabilen en kaliteli oyunculardan biri Gedson Fernandes.

Adı geçen M.Sangare ile kıyaslaması için buyrun. Tabi arada lig farkı olabilir ama Sangare Maç Başına İsabetli Uzun Top,Başarılı Koşular ve Kazanılan İkili Mücadele istatistiklerinde çok başarılı görünüyor.

İlk hamlelerimiz Onuachu ve Sangare olursa çok rahat ederiz. Ve oyun kalitemiz gerçekten bu 2 futbolcuyla bile çok değişir.
                                En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 04.06.2025, 11:45.
                                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X